Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Moj sa uključenim smart I air funkcijama izdrzi nesto preko dan. Mada nije finalni SW...

Prilozi

• 20130421_082811_Richtone(HDR).jpg
    20130421_082811_Richtone(HDR).jpg
    1.2 MB · Pregleda: 578
  • 20130421_082906.jpg
    20130421_082906.jpg
    702.3 KB · Pregleda: 562
  • 20130421_083740.jpg
    20130421_083740.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 585
  • 20130421_083949.jpg
    20130421_083949.jpg
    1 MB · Pregleda: 564
Poslednja izmena:
dobre slike.... frostonja moze neke fotke sa koriscenim modovima ...tipa drama shot ili eraser ...ne znam jel moze animated photo da se postavi na forum ...bilo bi lepo videti ustvari na delu sve te opcije kamere na s4

[YOUTUBE]U8STgCviLe0[/YOUTUBE]

Posto ce prica da ce od subote biti u prodaji telefon, jel ima negde izlozen telefon da se cacka? Tipa usce ili delta?

Da je ranije HTC izbacio svoju perjanicu, mozda i ne bi bila tolika razlika. Mada cekamo rezultate.

Ove gesture su mi ludilo.. da li je ljudima ovo uopste korisno osim "see what I can do" osecaja?
Mislim reaction time na gesture je sigurno vece nego vreme odziva na touch screen (licno bih radije da postoje fizicke skrol kontrole :D)

Gluposti. Ja uopšte nisam oduševljen telefonom, koliko se situacija promenila u odnosu na prethodnu godinu kad sam S trojci dao Editors Choice. Ove godine ništa od toga, HTC One po meni odnosi kolač.

Imao sam HTC Desire HD od kada je izasao pa do pre 2 meseca, koji je u rangu sa S2, i vise sam se odusevio sada S4 nego S3 kada je izasao, i meni se ovo brdo senzora svidja.
HTC One od mene ima plus za zadnji deo kucista, prednji mi je ruzan, i ima plus za zvucnike i onaj home screen sto lici na windows home screen.

Ali S4 mi je bolji dosta, zbog kamere, veceg ekrana, lepseg izgleda generalno po meni, ovo brdo senzora koji mogu biti korisni(to je samo dodatni plus, ako ti se ne svidja ti ne moras da koristis) i jos par sitnica.
Jedini minus mi je palstika, ali kako god okrenes opet je bolje nego na S3.

Gluposti. Ja uopšte nisam oduševljen telefonom, koliko se situacija promenila u odnosu na prethodnu godinu kad sam S trojci dao Editors Choice. Ove godine ništa od toga, HTC One po meni odnosi kolač.

Zasto? Mislim sta te je kod One odusevilo?
Sta One ima sto S4 nema? I obrnuto.

Emixe, imas poentu - prilicno je to postalo sve slicno, na tom nivou.

One ima posebnu kameru, mada slabiju od SIV, dobre nocne snimke, bolje materijale i zvuk, a S4 performanse (mada, smesno je to polje i porediti), softverske cake, kameru po danu... No, i pored svega, sve je to tako slicno da su i poredjenja suvisna. Uzima svako sta mu je lepse, otprilike, ako mu bas dnevni snimci ili izrada nisu jako bitni - onda su izbori jasni.

Emixe, imas poentu - prilicno je to postalo sve slicno, na tom nivou.

One ima posebnu kameru, mada slabiju od SIV, dobre nocne snimke, bolje materijale i zvuk, a S4 performanse (mada, smesno je to polje i porediti), softverske cake, kameru po danu... No, i pored svega, sve je to tako slicno da su i poredjenja suvisna. Uzima svako sta mu je lepse, otprilike, ako mu bas dnevni snimci ili izrada nisu jako bitni - onda su izbori jasni.

Upravo to.
Hajde da je neka velika razlika pa i da razumem.
Odlucice nijanse i ono sto svakom od nas licno (malo) vise odgovara.
I dostupnost po mom misljenju najbitnija stavka sto se prodaje tice.
Ali nema sumnje da ce S4 biti 10 puta prodavaniji telefon. Ne zbog toga sto je bolji vec zbog toga sto ga ima. Mislim da ce HTC imati problem da nadmasi i Sony a ne Samsung.

ljudi zna se ko ce uzimati sIV a ko one, msm one je lepsi a sIV ima bolje funkcije svako ima svoj ukus i nece niko pogresiti da uzme ili sIV ili one :D
msm meni je bacanje para da se da za fon vise od 500 E :D

Meni se na HTC One jako nesvidja sto nemozes da mu izvadis bateriju. Ja sam svom telefonu morao 2 puta da vadim (za 2 godine upotrebe) posto je poceo da pregreva jer je neki proces zakucao na 100% CPU i nije reagovao na dugmice.

HTC i lokalno a i globalno ima problem dostupnosti. One je vrhunska sprava u to nema sumnje ali će ih pokopati distribucija. Ono što je izdvojilo Apple, a strategija koju je primenio i Samsung, je da kad objave da je nešto dostupno onda je to fakat u svakoj radnji u koju uđete. HTC prosto nema tu snagu.

One je predstavljen bar mesec dana pre S4 i do ktaja će S4 ranije moći da se kupi.

HTC i lokalno a i globalno ima problem dostupnosti. One je vrhunska sprava u to nema sumnje ali će ih pokopati distribucija. Ono što je izdvojilo Apple, a strategija koju je primenio i Samsung, je da kad objave da je nešto dostupno onda je to fakat u svakoj radnji u koju uđete. HTC prosto nema tu snagu.

One je predstavljen bar mesec dana pre S4 i do ktaja će S4 ranije moći da se kupi.

This... ,)

Pa kad su manji, šta da rade. HTC da ima proizvodne mogućnosti i keša za marketing kao Samsung, bio bi u znatno boljoj poziciji danas, možda čak i ispred njega. Da, tačno je, razlike između ovih telefona su male, ostaje samo pitanje ko će bolje da promoviše svoj model - tu HTC gubi iako smatram da ima bolji proizvod.

Pa nije Samsung zaradio na lepe oci, cak sta vise kada su krenuli sa androidom HTC je bio u boljoj poziciji sto se tice izbora uredjaja, a onda je krenula galaxy serija

Jos nisam video htc da ima sve,uvek us**u nesto.
Zasto nisu stavili klasicnu kameru ,ranga s3 ne mora bolja? Nego se glupiraju
Sto mora unibody ili kako vec,sta je falilo kucistu desire hd-a?(moj poslednji htc pa zato kazem) Ekstra izrada a koliko se secam imao je fiokicu za bateriju.
Kako ce se prodavati ovaj htc kad bude star 2 godine a baterija pri kraju? Verovatno ce u servisu drati za novu ako je uopste moguce da i oni zamene.I sta treba da se da 700e za telefon koji ce za dve godine biti 250,sa losom baterijom, koja ce biti preskupa da se zameni ako je uopste moguce? Pa ko ce da kupi tog polovnog htc-a,niko.

Poslednja izmena:
Prosto je neverovatno da se prodaju svi oni silni telefoni bez extra kamere, pa zar to neko kupuje? Bože čemu im služi telefon sa lošom kamerom?

Prosto je neverovatno da se prodaju svi oni silni telefoni bez extra kamere, pa zar to neko kupuje? Bože čemu im služi telefon sa lošom kamerom?

Predpostavljam da si ironicno ovo napisao.
Mozda ti ne koristis telefon kao fotoaparat, ali vecina koristi.

Kako sta... Ukrali su mu cip iz almighty 808 pw-a. Cime sad da se zori po pijaci?

Meni se na HTC One jako nesvidja sto nemozes da mu izvadis bateriju. Ja sam svom telefonu morao 2 puta da vadim (za 2 godine upotrebe) posto je poceo da pregreva jer je neki proces zakucao na 100% CPU i nije reagovao na dugmice.

ovo je jedna od stvari koje me odbijaju od one-a uz kameru, koja nje losa kolko sma ogo da vidim, tj nije neko ne upotrebiljivo cudo ali u odnosu na konkureciju je losija osetno.
Da je lep lep je ko san i tu nema price. ali sve ukupno gledano samsung je dobio i ovu rundu...

Da l' ja mogu da otvorim neku temu na forumu a da ti ne mracis oko HTC One? Sta ti je HTC toliko lose uradio?

Definitivno nije nesto ok sa tobom. Ne moze od tebe covek ni normalno pitanje da postavi.
Kladim se da ti je neostvarena zelja zaposljenje u HTC pa ostale malo posledice!?

:d

Sine, za razliku od tebe, nisam opterecen ni jednim brendom, imao sam i Samsung i HTC i Nokiu i sl. Mozda jednog dana kupim i Apple uredjaj. :D

A ti idi spremaj se za skolu, vrijeme ti je.

Daj mi Samsung ili daj mi smrt! :)

Btw verzija za evropu je 4 snapdragon 600, znači ništa od 8 jezgara van koreje?

Vrh Dno