STriderKOCOBO
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.04.2009
- Poena
- 435
Koristio sam x10 x10 mini pro Samsung galaxy 1 Galaxy 2 Note Mini 2 P / U i neke mozda zaboravio nije ni bitno .. od iphonova 4 i 4s ... i onako realno koliko god da sam hejtovao iphone pre ... dok sam imao ip4 em sam imao sjajnu bateriju (oko 8 h on screen time ) sve je radilo kao sat bez laga i sve sto je meni licno trebalo je imao i radilo je kako treba . Prodao sam ga jer sam mislio da mi je premali ekran i kupio note koji posle 10 dana ti izgleda normalno (izgubis pojam o velicini) a baterija 3 3ipo h on screen . I sad imam U sa korektnom baterijom i dno dna krs sw-om (koji vadi hvala bogu CM i Terr-a rom )
Tuzno je sto imam druga koji je dobio od cala ip4 star ko zna koliko polomljen ekran bio stavljen neki kinez bzv ... to radi bre kada uzmem vidim kosmicku razliku u odnosu na moj telefon , koji je dual core 512 rama itd ... a on tera ios 6 i radi bas fino prosto da te mine zelja
Na iPhone - u tih 8h nije screen on, već usage time, a to je vreme koje nije proveo u deep sleep - u, što znači da je tu je računao i vreme koje si slušao muziku ili vreme koje se on budi da osvezava sve sto radi u pozadini.
Čudo si imao tako slabu bateriju na Note-u, on ima jednu od najboljih baterija. Verovatno te je neka piratska aplikacija pravila problem.
Stavi na tvom fonu običnu fiksnu pozadinu koja se ne skroluje, isključi live wallperer, batali sve aplikacije koje nemaju push notifikacije, stavi zeam launcher sa 1 ekranom, batali druge tastature, iskljuci sve efekte, nemoj da staviš ni jedan widget (sve ovo da bi dobio interfejs ekvivalentan onim na iOS-u) pa ćeš da imaš fluidnost kao na ip5