Ovo za pad mreze.. moze da bude i da je do signala/operatera uopste, betonskog okruzenja (faradejev kavez) a moze da bude i neka vrta death gripa na koju se neki zale po netu. Vip mreza/signal u Va nije bas ok cim se i par stotina metara izadje van centra grada tako da ja generalno imam jedva prosecan signal ali tako je na svim pa i dumb telefonima na vipu koje sam probao.
Ako je death grip to je onda hardverski problem a moze da bude i kombinacija hardverskog problema i slabe mreze. Kuciste ima ove plasticne delove bas zbog toga da bi se smanjio death grip (tu je plastika u prednosti u odnosu na aluminijum) ali moguce da su nesto za.ebali.
A to za prebacivanje zvuka.. pa to moze da se desi ako su slusalice slucajno ''izasle'' malo iz ulaza, moze da bude softverski problem tj bagcina a moze da se desi i da si slucajno aktivirao opciju za prebacivanje na zvucnik, ne znam preko kog si plejera pustao video? Probaj nekoliko puta sa default i jos nekim plejerom, recimo MX, pa sam proceni da li je bag ili nesto drugo.
A sto se tice slusalica i zvuka.. ja imam ove default Sony i one su solidne za jedne fabricke slusalice (za klasu bolje od ostalih fabrickih koje sam probao) mada su malo vise ''bassy'' i prilagodjene za elektronsku muziku i bass zanrove. Njih drzim u steku a koristim Sennheiser CX150 i veoma sam zadovoljan kvalitetom i jacinom zvuka.
Koristim default Walkman player a imam i Player Pro/Power AMP koji imaju dosta podesavanja pa mozes njih da probas ali se placaju..
Ja sam skinuo Player Pro dok je bio dz, pre 2 meseca sam skinuo i DSP pack koji donosi jos vise podesavanja i preamp koji dodatno pojacava zvuk pa je moj savet da probas ovaj plejer ili promenis slusalice posto ja sa cx150 prosto nemam potrebu za preampom iz ovog plejera jer je zvuk iz muzickog i video plejera sa ovim slusalicama gromoglasan, toliko da sam se pre neki dan bas iscimao kada sam vozio bajs sa zvukom na oko 80% kada je sleper projurio na 20cm od mene :d

Mada in ear slusalice su opasne jer je izolacija mnogo bolja od klasicnih slusalica pa i sa ugasenim plejerom cujes dosta slabije nego inace.
Znaci, probaj nekako player pro sa dsp-om i preampom pa javi

Mozes i trial verzije Power AMP-a ili Plater Pro. Ili probaj jos neke slusalice mada su i default sony dovoljno glasne a ja inace volim veoma jak zvuk..
ps pade mi i ovo na pamet, postoje i neka EU ogranicenja jacine zvuka preko slusalica, iz zdravstvenih razloga :d pa mozda imas i neko softversko ogranicenje
A JB.. pa valjda ce uskoro, meni je bolje da cekam i malo duze al da bude bez bagova

Mousewho rece da je od prodavca u Nisu cuo da JB stize ovih dana valjda.. ali ja mislim da nece bar jos 2 nedelje.