Jel ima neko ideju sta da uradim da udjem u trag problemu?
Sta god radio, win explorer, fotosop, mozilla,... posle nekih pola sata u proseku od boota-zaledjivanje kompletno.Reset iskljucivo preko power. Ako idem sa reset ne prepozna mi sistemski ssd i dvd i tu zabode, prepozna mi samo hdd, a ako preko power sve ide normalno. I tako u krug.
Probao u safe modu i clean bootu-isto hang. Ponekad i bsod.
Nije klokovan (nemojte da mi sudite, nisam jos uzeo hladjenje
)
coretemp sve u normali
memtest ne znam da li je dovoljno ali u 2 passa nema nista.
check disk mi izbacio ovo
event viewer ovo u momentu friza
a sfc/scannow mi je rekao da ima greske al ne moze da je popravi. Log mogu da posaljem ako se neko razume i ako je to uopste bitno
Cistio sam registar, mesao sata konektore,kablove- sve isto
Ne znam da li uopste ovo ista ima veze s mozgom ali sam sve nasao po netu, posto nisam bas neki poznavalac.
Pomagajte ako imate neku ideju.
Sta god radio, win explorer, fotosop, mozilla,... posle nekih pola sata u proseku od boota-zaledjivanje kompletno.Reset iskljucivo preko power. Ako idem sa reset ne prepozna mi sistemski ssd i dvd i tu zabode, prepozna mi samo hdd, a ako preko power sve ide normalno. I tako u krug.
Probao u safe modu i clean bootu-isto hang. Ponekad i bsod.
Nije klokovan (nemojte da mi sudite, nisam jos uzeo hladjenje
coretemp sve u normali
memtest ne znam da li je dovoljno ali u 2 passa nema nista.
check disk mi izbacio ovo

event viewer ovo u momentu friza

a sfc/scannow mi je rekao da ima greske al ne moze da je popravi. Log mogu da posaljem ako se neko razume i ako je to uopste bitno
Cistio sam registar, mesao sata konektore,kablove- sve isto
Ne znam da li uopste ovo ista ima veze s mozgom ali sam sve nasao po netu, posto nisam bas neki poznavalac.
Pomagajte ako imate neku ideju.
Poslednja izmena: