Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Rekoh ti, probaj sa Norvezanima. Tamo imaš by-hour forecast. Aplikacija se zove AiX weather.

Poslednja izmena:
Pa kako mozes da se oslonis samo na te weather aplikacije, posebno u martu i aprilu koji su poznati po tome sto u jednom delu grada moze da sija sunce a u drugom veje onaj stiropor-sneg? :) ili sunce/pljusak slucaj.

Izadjes napolje i pogledas u nebo :d opusteno mozes da procenis da li postoji i promil sanse za kisu..

Ja koristim weather2umbrella i na kompu i na telefonu, ova prognoza se u mom slucaju pokazala kao najpouzdanija/najpreciznija, probao sam krs ostalih i sve su losije ali mnogo bolje izgledaju. Eye in the sky izgleda odlicno ali je manje pouzdana od w2u, ima ih jos par sto jos bolje izgledaju ali zderu bateriju i nisu pouzdane, dosao sam do takvog zakljucka na osnovu koriscenja/uporedjivanja sa w2u i realnim vremenskim prilikama.

E sad, w2u izgleda dosta losije od nekih ali..

Poslednja izmena:
Зато ја у ранцу увек имам кишобран:D

Eye in the sky mi se pokazala kao dosta precizna, za sada. Ne mislim tu na temperaturu, to uvek uzimam kao orijentacionu vrednost, ali prognoza, posebno ona za narednih 48 sati je veoma tacna, makar u ova 3-4 grada u kojima boravim cesto u toku nedelje.

1Weather mi je bila odlicna dok nisu uradili onaj apdejt koji je zdrao bateriju. Posle su to popravili, sada je ok, ali imam problema sa 4*2 vidzetom, donji deo mi je odsecen kada u Nova Launcher-u stavim jos jedan red vise (5*4).

Otkad koristim w2u ni ne razmisljam o promeni. Zadovoljan sam azurnoscu i preciznoscu.

Nego imam pitanje:
Tapatalk - da li je moguce ukloniti liniju " Sign in with tapatalk id"? Zauzima mnogo mesta na listi foruma.

Posto sam instalirao Jelly Bean na S2 i pobrisao sve hocu neke aplikacije da promenim. Za pocetak me zanima zamena za GO launcher ex, Profile Scheduler (neki jednostavan i da podseca kao sto je Nokia ima na dumb telefonima) i neka zamena za GO locker. Iskreno iritiraju me njihove aplikacije, konstatni updejt. Jedino cu GO sms zadrzati mada mi ni on nije perfektan za neke stvari...
GO locker je nervira jer kad god pritisnem brzo 1,2x home taster otvori mi se googlov program za glasovno komandovanje i od toga sam ludeo.

A ko te tera na sve te GO aplikacije?

Bar lockera ima kakvih hoces, a za launchere da nepisem. Ja sam daaaaaaavno prestao da koristim go aplikacije u kompletu.

Apex или nova;)

Treba mi thema za sms poruke ali da bude kao fabricka na ics. Skoro sam rutovao telefon,uz rut je dosla neka svetlija tema za sms poruke a ja hocu da vratim na onu prethodnu,tj,fabricku,da li je moguce sve ovo odraditi zasebno,bez nekih launcher pakovanja?!

Koji rom si ubacio? Neki romovi podrzavaju teme. Druga opcija je go sms pro + tema po zelji.

Da li neko od vas korist phonepad tastaturu ili t9 kako se vec zove to, kapirate na sta mislim, a da ima fond srpskih reci u sebi ili ako nema da moze da se skine baza, ako moze savet, koja je dobra?

Apex, ali i dalje, posle dve godine koriscenja, nijedan nije mogao da parira launcher pro plus-u. Nekako sam se navikao na njega i odredjene widgete i ikonice, nista nisam menjao vec duuuuuze vreme.

Od svih koje sam probao Nova launcher mi je ubedljivo najbolji.

И ја користим NOVA Launcher и не планирам да га мењам:p

Nova za ICS i više. ADW EX za Gingerbread.

GO je težak bloat, odvratan mi je.

Neko je preporucio yr.no kao najbolji za vremensku prognozu. Ali app. nema widget. Weather2Umbrella mi je ranije bila omiljena da gledam sa kompa, pojavila se i app. instalirao i imao sam u zadnjih par meseci vise puta priliku da se razocaram u netacnost. Ostala je tu zbog lepog widgeta :d.
Neka zamena ali da to bude bar 90% priblizna prognoza.

Zamolio sam neku zamenu za Profile scheduler.

Poslednja izmena:
Probao sam, extra je, pokopace sve launchere vremenom;-) samo sam trenutno u guzvi pa nemam vrememena da sve podesim, pa sam na starom setup-u do daljnjeg

Nećeš znati šta da staviš... Ja moram ovo obrisati, jer sam ludak, potrošiću svo vreme na lickanje :D

Ostavio sam SS u mobilni mod, pa tamo stavljajte SS-ove :D

VeX kad ti dodjem u BG, gotov si! :p

Vrh Dno