Šta je novo?

HTC One

Ima mali problem da pravilno eksponira napolju? Ili mi se cini

Bas tako ali je ipak kvalitet solidan kao i zvuk a stabilizacija mozda i najbolja na nekom Android telefonu i bolja od GS 4 (bar od onih semplova iz testova raznih). Ali GS 4 ima bolju kameru.

Ja mislim da bi trebali ovi iz HTC-a da izbace normal mode za video i ostave samo HDR, pa ovo je ocaj sa obicnim modom u odnosu na HDR.

HDR je odlicna ''fora'', marketing i da bi hdr licio na nesto ne sme da se ''odvrne'' da tako kazem jer ce da unakazi prikaz bez dodatnog i zahtevnog post processing-a (magicku u inat :d), npr fotografije sa ovim hdr-ovima iz telefona meni bar nisu dobre, pomaze hdr ali isto tako i kvari fotografiju.

HDR za video mi deluje nekako korisnije ali mislim da su normal mode namerno ostavili da radi ovako kilavo da bi hdr pravio primetnu razliku ali bez unakazenog prikaza ;) I onda se svi oduseve i koriste samo hdr koji je u stvari malo izmenjen normal mod.

A odlicne (mnogo bolje od ovih iz telefona) hdr fotografije mogu da se dobiju za pola min u PS/sns hdr ili kombinacijom ova 2 programa (ili slicnih) sto je naravno mnogo teza opcija za prosecne korisnike od hdr opcije u samom telefonu tako da mislim da uskoro nece postojati telefon ili foto/video aplikacija bez hdr funkcije.

Poslednja izmena:
Ja mislim da bi trebali ovi iz HTC-a da izbace normal mode za video i ostave samo HDR, pa ovo je ocaj sa obicnim modom u odnosu na HDR.

Sto se tice snimka u Delta City-ju, kad si sisao sa stepenica, kao da stalno fokusira, to tako treba ili?

Pa ovo je baš bila demonstracija šta se događa u jako nepovoljnim uslovima, tj. kada sunce ide u objektiv i koliko je tada velika razlika kada se uključi HDR.
Okačiću još snimaka kada stignem.

Može da se isključi auto fokus, tj. da odradi fokus na početku i drži ga konstantnim. Sve zavisi šta ti treba.

Jesi radio update,ovaj zadnji? Koji je navodno vezan za kameru i njeno poboljsanje.

Au, meni se dja kamera, nije bas tako losa kao sto su pricali.. Bas je zadovoljavajuca bar za moje shvatanje i potrebe..

Jesi radio update,ovaj zadnji? Koji je navodno vezan za kameru i njeno poboljsanje.
Ja nisam nigde među test ROM-ovima video taj novi update za bolju kameru, tako da mislim da je u pitanju lažna informacija, što ne znači da neće biti poboljšanja u sledećim verzijama ROM-ova.

1-1.png

http://www.phonearena.com/news/Want-an-HTC-One-with-removable-back-cover-microSD-and-two-SIM-slots-China-has-one-for-you_id41497

Poslednja izmena:
I gde je onaj lik sto je narucio za 620e i nije siguran da li je fake ili ne? Sta se desava? :D

ta kamera je realno sasvim solidna za jedan telefon ali kad su je ******i ishajpovali kao najbolju ikad, isto kao kad bi neki proizvodjac auta rekao sta ce vam 4 cilindra na 2000 kubika kad moze da bude motor V2 i veci cilindri pa da ide brze jer nije sve u KS, i na kraju se naravno ispostavi da ide sporije

E ako je Djindjić rekao onda je sigurno tako :p
Ne razumem se u kola ali htc je sam sebe upalio, treba da se pokriju ušima i da ćute.

Jos samo ovde fali da krenete da bombardujete o Djindjicu,dovoljno je sto je bilo o njemu na tv-u,jos samo vi krenite..

Nevezano za ovaj opis,svidja mi se do kojih detalja covek ide...

Malo deluje da ga baca na HTC... :D

Sem toga, ipak moram reci da verujem da je prilicno realan, i najzad - nadam se tome. Mada, vise bih voleo da vidim neki uporedni test iz njegovog penkala.

Lik je ladno opticki inzenjer, tako da ako se neko razume u kamere onda je to on... i on kaze da je kamera na one-u dobra :D
tako da sak it samsung! :D

Lik je ladno opticki inzenjer, tako da ako se neko razume u kamere onda je to on... i on kaze da je kamera na one-u dobra :D
tako da sak it samsung! :D

"Da li verujete vise meni ili sopstvenim ocima?"

I sta znaci ovo "sak it samsung"?? Kamera na S4 je 3 puta bolja od ove.

Vrh Dno