Šta je novo?

Thief 4

Bog otac to nece nadmasiti. :D Bez preterivanja, mislim da sam ga odgledao 60-ak puta. Michael McCannov soundtrack preslusan trocifreno.

Ista situacija, taj trailer mi je na 1. mestu posle mozda za Skyrim. :D

Next gen konzole su krive, da recimo jos godinu dana nije najavljen PS4 nista novo ne bi bilo objavljeno javnosti.
Ja cu biti happy samo da su kontrole ok na PC i UI da je korektno odrađen.

Ne ocekivajte puno od ove igre.

http://www.vg247.com/2013/03/05/thief-upgradable-equipment-focus-ability-and-more-detailed/

Using an ability called Focus allows the player to spot interactive objects like climbable pipes and extinguishable light sources. The ability can be upgraded to increase its area of effect. Focus highlights attack points on enemies, and selecting the right one results in a shove which unbalances them, allowing the player a little longer to escape. Stringing attack points together buys even more time.

Focus can also slow time, allowing Garrett more chances to pickpocket. every drawer in the game can be opened and raided; fingerprints show which ones are most likely to hold loot

Ma, i ako bude fail dok postoji The Dark Mod, mene nece to zanimati.

Ako slucajno stvarno bude igra vredna imena i legacije Thief-a onda josh bolje.

Da li on to... Da li mi se cini... Da li je to moguce??? Da li je on to... Ma jok... Nemoguce!!! (*drhtavica*) Hoces da mi kazes, mislim... Pokusavas da mi kazes da je on... On... On... Ugasio svecu?

I to je trailer? WTF?

Trailer:

[YOUTUBE]in8b1XQfGeU[/YOUTUBE]

:d

Da li on to... Da li mi se cini... Da li je to moguce??? Da li je on to... Ma jok... Nemoguce!!! (*drhtavica*) Hoces da mi kazes, mislim... Pokusavas da mi kazes da je on... On... On... Ugasio svecu?

I to je trailer? WTF?

Zato se zove "teaser".

Da li smo videli najgluplji teaser u istoriji gaminga ? :D

Pa onaj BF4 teaser za podmornicu mu je glavni konkurent... :D

^^ O'š'o na posao :p

Teaser je samo mali uvid kako će otprilike grafika da izgleda, nema jos pravog lozenja.

Da li smo videli najgluplji teaser u istoriji gaminga ? :D

Po cemu je Skyrim teaser bolji, sto svira muzika u pozadini?

Realno, tizeri su glupost. Mislim da je jedino Human Revolution tizer nesto valjao, ali tu je i sam trejler razbio.

Ovakav teaser ima smisla jedino ako je to prva informacija da se radi na nekoj novoj igri. Pošto mi već duže vremena znamo da Thief 4 izlazi ovakav teaser nema baš nikakvog smisla.

^
Dosadan im je community?Pa da nije njih mogli bi da zatvore studio!

Community ih kritikije maksimalno. Ne zeli malo drugaciji Assassin's Creed.

Ne vidim zasto bi ovo bilo i nalik na AC. Takodje ih podrzavam jer se dobro secam da ih je ceo internet pljuvao kada su se pojavile prve vesti o Human Revolutionu, pa su se oni izvinjavali, obecavali back to the roots igru i na kraju u tome zamalo uspeli (odlican je DE:HR ali ne bas kao original). Okej je ta ekipa iz Eidos Montreala, dobar primer za ostale studije.

Mogu dobru igru da odrade, samo mene brine taj Focus, ako ce mi svaki put pokazivati gde da idem i gde da se sakrijem e onda jbesh. takvu igru.

I treba da ih kritikuju, DE:HR je ispao jos odlicno i za sledeci nastavak nadam se da ce znati na sta treba da obrate paznju.

Bar neki developeri malo da brinu o igrama sto prave (za CD Project jos cemo da vidimo kolko su dosledni).

Da nije bilo reakcije publike i igraca, DE HR ne bi ni ispao tako dobro. Samo se sjetite kolika se frka digla oko onih zutih kontura okolo predmeta za interakciju. Morali su da to stave kao opciono.

Poslednja izmena:
Ne vidim zasto bi ovo bilo i nalik na AC. Takodje ih podrzavam jer se dobro secam da ih je ceo internet pljuvao kada su se pojavile prve vesti o Human Revolutionu, pa su se oni izvinjavali, obecavali back to the roots igru i na kraju u tome zamalo uspeli (odlican je DE:HR ali ne bas kao original). Okej je ta ekipa iz Eidos Montreala, dobar primer za ostale studije.

Zbog "focusa" koji ce omoguciti da sredis vise protivnika odjednom. No potvrdili su da ce "focus" biti opcionalan. Mada postavlja se pitanje hoce li gameplay biti gradjen oko ove mogucnosti?

Detailed in Game Informer's exclusive April cover story, Thief's Focus system presents a number of unique benefits and opportunities to players. First and foremost, Focus will highlight objects in the environment that main character Garrett can interact with, including (but not nearly limited to): candles that can be snuffed, drawers that can be searched, pipes you can climb, and locks that can be picked. Using Focus will deplete some kind of game-balancing resource, but developer Eidos Montreal says this resouce can be replenished by stealing items and picking pockets, among other actions.

The Focus system also extends to combat. While Garrett is incapable of handling four or more enemies in close-quarters combat, using Focus will even the odds by slowing time and allowing players to target points on an enemy's body for attack. This application is inspired by the boxing scenes from Guy Ritchie's recent Sherlock Holmes films; small amounts of Focus can be spend to buy time and momentarily stun enemies, but larger amounts will execute brutal takedown moves - imagine pinning a guard's arm behind his back before snapping his leg bone with a quick smash to the knee.

" The Focus system also extends to combat. While Garrett is incapable of handling four or more enemies in close-quarters combat, using Focus will even the odds by slowing time and allowing players to target points on an enemy's body for attack. This application is inspired by the boxing scenes from Guy Ritchie's recent Sherlock Holmes films; small amounts of Focus can be spend to buy time and momentarily stun enemies, but larger amounts will execute brutal takedown moves - imagine pinning a guard's arm behind his back before snapping his leg bone with a quick smash to the knee. "

EPIC FAIL kakvi retardi u trojci nisi mogao da sredis 2 strazara a sad cemo da ih slazemo kao u devil may cry. No tako mora jer tinejdzeri posle COD-a ne zele da se sunjaju.

@Uriel: gleda malo to iz sirog ugla, tebi i dalje ostaje opcija da im se prisunjas jednom po jednom i da ih sredis, a ne ko gosn. Rambo da uletis i sve ih isprasis iz jednog rafala. :).

Bitno je da imas izbor a ne neku deonicu se sunjas a neku moras da ih bijes kao u mortal kombat-u, ili kao u AC 15 strazara ceka u redu da te sredi a sve ih nabadas na istu foru.

Poslednja izmena:
Ovo je ponovo neki bljutavi hibrid u najavi?! Kakav je to Thief gdje ti mozes da biras izmedju Rambo i sunjalackog stila?! U originalu, ako se usudis na takav potez, ode glava. Dva-tri strazara su pretezak zalogaj za Geralta da im se suprostavi, prakticno nemoguca misija, jedino sto moze da uradi jeste da nestane u neku obliznju sjenku, dok ovi urlaju za njim i stvaraju nevjerovatnu napetost. Jer ako im ne pobjegne to znaci da gine, nema tu HOLIVUDSKIH i MORTAL KOMBAT ******, da savlada 10 protivnika uz neki kombo potez, da im prospe lobanju i slomi kicmu.

Da li se ovi ljudi sprdaju sa nama?! Ocigledno da se sprdaju i izigravaju neke sveznalce, a kladim se da dosta njih nije ni igralo originalni Thief. Ali zato su se razvaljivali od Assassin's Creed-a. E sad, posto imaju u vlasnistvu Thief brend, odlucili su se na to da naprave konkurentnu igru upravo AC serijalu. Sto vjerujem nije daleko od istine. Dovoljno mi je da vidim novi dizajn Geralta, koji vise lici na nekog ubicu iz buducnosti.

Jos onaj "developer" kaze nesto u fazonu "ne, ovo je Thief!". Da, jeste Thief, ali koji nema veze sa vezom, igra koja pretenduje da bude neka vrsta splacine, koja ce se vecini danasnjih igraca svidjeti. Vecina, mislim na ove nove, takozvane gejmere, koji nisu ni igrali originalni serijal, vec im je Assassin's Creed svetinja.

edit:
Sad procitah da ce biti usporavanje vremena?! Hahaha... E blago nama kako su originalni, bas nam takve igre nedostaju.:smackbum:

Poslednja izmena:
@teaser :D

Hello, I am a legitimate Thief series expert. I’ve even finished the first two games on “expert” difficulty, so, you see, that proves it beyond any reasonable doubt. Today, I will be applying my considerable expertise to the matter of a new Thief 4 (now just called Thief but that’s so confusing) ‘teaser’ trailer that has appeared online.

As you can observe for yourself, below, this ‘teaser’ gives us around 20 seconds of top-notch insight into the upcoming Eidos-developed game.

In it, we see a hand extinguish a candle flame. This is a direct reference to both an overarching Thief concept (that of extinguishing light to remain hidden) and a specific feature introduced in Thief: Deadly Shadows whereby Garrett could put out candles in this fashion. We are to assume that the hand shown in the video is Mr. Garrett’s, although there is nothing to actually prove this.

Perhaps it belongs to long-suffering guard Benny, and he wishes to drown his problems in some alcoholic sauce in near-darkness. It may belong to Brother Murus, who has finally figured out how to possess human bodies in order to make it easier to gather up all those stupid trinkets that he seems to love so much. Maybe it’s a Burrick using a prosthetic limb. We cannot say for sure.

And what are we to make of the symbolism of the gesture? Is the hand trying to make a well-travelled reference to Shakespeare? “Out, out brief candle! Life’s but a walking shadow.” Or is it an early development in fire safety videos from Thief’s universe.

Does Garrett smear the charred candle wick all over his eyes after doing this? Does that explain why he wears so much eyeliner now?
We may or may not find out on 2 April, the date offered by the end of the trailer.…

Poslednja izmena:
Okej je ta ekipa iz Eidos Montreala, dobar primer za ostale studije.

Upravo. Secam se samo koliko smo pi*deli kad smo videli uokvirene predmete koji oznacavaju interakciju i sveopste zutilo u prvim snimcima za DE:HR, a na kraju ispade jedna od najboljih igara u poslednjih par godina. Dajmo sansu momcima iz Eidos Montreala, i prosli put smo ocekivali fail, pa na kraju dobili fantasticnu igru. ;)

[YOUTUBE]xIVytV5258A[/YOUTUBE]

Drago mi je da u ovom traileru beži kroz prozor, očekivao sam da će u matrix stilu iskasapiti ovog stražara, nada umire poslednja :) Možda ovo i bude dobro.

Concept art:

original.jpg

original.jpg

original.jpg

Deluje izuzetno mracno i sablasno, sto je dobra novost. :)

Ono što se da osetiti od uticaja u trejleru je AC,witcher, novi splinter. Dakle biće ona priča o ''širini''- ''možete da birate, hoćete li da se šunjate ili da pravite pokolj''.:p

Poslednja izmena:
Vrh Dno