Šta je novo?

Xperia Z/ZL

Е ако направе CyberShot телефон и камера буде стварно добра има да направе хаос:D:thumbup:

Ovde sam ja sa Xperiom kao crna ovca :)
Svi furaju iPanj (PanjFon) ama bas svi!
Ne mogu da verujem :)

Konačno izbacili invisibleSHIELD za Z model. Poručen.

Na istoimenom sajtu. Salju za Srbiju, kao i uvek.

Ja sam se zagrejao za ZL, taman ce se pojaviti za jedno dve nedelje.

Ubio ga je k'o zeca :(

Za saljive klipove( ne mogu da kazem smesne jer to NISU) imate teme youtube.
Ustvari nemojte ni tamo ako bas ne morate, jer su fore na nivou Ivana Ivanovica cak i ispod ako je to ikako moguce.

Ovo je vest stara bar 2 nedelje i ovo je tacno. Morace da srede kameru sa nekim apdejtom i onda je vrlo moguce da ce XZ imati losiju kameru od SGS 4/Note.. ali moze da bude u samom vrhu tj odmah do ova 2 u Android konkurenciji.

Ako misle da vrate cyber-shot tehnologiju morace da poboljsaju i softvere a ne samo optiku.

Poslednja izmena:
*** pozurili su da ga izbace na trziste i nisu stigli da ispeglaju softver

Poslednja izmena:
Sto mrzim kad ne mogu da editujem post.. :d

Zanimljiva informacija, izgleda da Sony za buduce modele planira JDI oled ekrane sa white magic tehnologijom, u prevodu to moze da znaci odlican prikaz crne ali i najbolje osvetljenje i prikaz bele :) Uglovi gledanja i kontrast bi trebali da budu solidni.

Ali moraju dobro da odrade kalibraciju jer recimo na jedinom white magic modelu (XP) jacini osvetljenja od preko 70% reprodukcija boja nije bas dobra i dolazi do posterizacije i gubitka kontrasta (i sivkaste crne) ali je realno sve preko 60-70% veoma svetlo i nepotrebno osim na najjacem suncu mada je i tada preko 70% nepotrebno.

Poslednja izmena:
Тај екран +walkman +cyber shot+stock android =perfect phone:D;)

Zaboravio si 5000 mAh bateriju :d

Sad me zvala zena, Xperia Z stigla. :)

Trčao. Fotke malo kasnije.

Javi jel JDI ili Sharp ekran. :) Mada mozda ne moze da se proveri dok se ne rootuje ili tako nesto.. ali u svakom slucaju moze da se vidi, ako su prikaz crne i uglovi gledanja ok za jedan lcd/tft onda je sharp.

Po onome što sam video, JDI rekao bih. Ekran je mana zbog uglova gledanja, za koju svi znamo, sve ostalo mi je wow!!

Par slika na brzaka, u gužvi sam danas.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Jedna korisna informacija, telefon je sim free. Verovatno su požurili da isporuče naručene telefone, pa nisu stigli da ih zaključaju. :smoke:

Koji je tip ekrana, jesi dobio sharpov?

Vrh Dno