Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Otvoren je nov treker http://theshow.bz/signup.php evo nesto o njemu (jedan od sestrinskih sajtova sa TheVault,ThePlace i TheGeeks.bz)

TheShow.bz is the world's first torrent tracker dedicated to the arts and lifestyle of filmmaking, acting / improvisation, photography, creative writing / screenwriting, film theory / history and many of their sister crafts both hobby and professional. For the first time, creative people from around these artistic and dramatic worlds will be able to converge on a single torrent site which promises to be THE premier authority and community in these areas.

We don't just want TheShow to be a library of resources, we hope that this site helps people achieve their career and project goals in filmmaking and the industry!

Meni je baš ovako nešto trebalo. Fangorne, hvala na informaciji! cheers

Šta se dešava sa SCC?
Dal ima kojih informacija oko toga.

Navodno DDoS. U nekom delovima sveta povremeno radi, u nekim povremeno ne radi, a negde uopšte ne radi.

Ni meni ne radi SCC danima. :-\

HDT 3 pozivnice, izgleda da se ne zezaju jer otvara formular.

Za one koji sad ispunjavaju newbie test na HDWing-u: iako u faq-u piše da možete seedovati 30-40-50... malih torenata i nakupiti brdo poena, to i nije tačno. Ne znam što nisu to prepravili, ali skupljanje poena na taj način otpišite. Potrebno je skinuti što starije fajlove iznad 500MB (poželjno iznad 1GB jer se tu dobijaju ok poeni), makar 20-30 i njih seedovati. Ima dosta freeleech fajlova tih veličina, pa makar nećete/nećemo pokvariti ratio.
Фора је у томе да што старији фајл то више бонуса доноси? Јел могу ти поенти касније да се замене за аплоад, и тиме испуни квота?

Što stariji, što veći, što manje seeder-a = više poena. Nisam probao da menjam poene za upload, tako da ne znam da l' funkcioniše ta fora. Pretpostavljam da ne, jer je poenta da ti pokažeš njima da si sposobam da odradiš ta 3 zadatka. Mada, ko zna...

Ovaj bitleechers spamuje sa free signupom..pa onaj kome treba zna sta mu je ciniti.

Poslednja izmena:
Zaboravih sinoć da napišem, a hteo sam i još ranije to da postavim...

Odnosi se na HDWing:

Jednom godišnje (obično pri kraju godine) ide taj assesment za sve članove (osim za one hardcore sa zilion terabajta).

Ovako: oni koji imaju ispod 500GB upload-a i ratio ispod 1.2 (te klase usera) imaju assesment da moraju što više da upload-uju i download-uju u roku od 2 meseca (vreme assesmenta). Onih 500 članova sa najlošijim score-om biva disable-ovano. K'o Hunger Games, bukvalno.

Onaj ko ima preko 500GB upload-a (te user klase), u roku od 2 meseca koliko traje assesment mora da upload-uje/download-uje 100GB (može 50up, 50down, a može i 100down). Nisam skontao da l' se i freeleech računa, ali to je to.

Ja pucam na ovih 500GB, pa preporučujem i vama isto.

Od mene tri pozivnice za PTN (hd no ratio tracker), minimum 50 poruka na forumu i neki ratio proof na pm.

Kako ti kinezi umeju da smaraju sa tim uslovima... od svih njih nekako najbolji ispade TTG sto se tice toga, uglavnom 10gb mesecno down-a se zahteva a neki put i ne...

Jes' da smaraju, ali je to zbog leecher-a. Mnogo ljudi, mnogo leecher-a... Za sad im je ovo najbolji način da istrebe ''kukolj'', jer je isto tako neki kineski tracker pre određenog vremena uveo hit&run sistem, ali su se zeznuli i onda batalili, pa se vratili na uslove.

To je ona suprotnost, na hdbitsu gde bi bukvalno trebalo tako da bude da se ne bi ugasio traker oni te docekaju i caste sa 60gb uploada i lakim poenima i nema nikakvih smaranja i sve je sjajno, dok ovamo kod kineza jedva opstajes, a na chd-u recimo i kada opstanes docekaju te sa sestomesecnim smaranjem zbog koga moras povremeno da jurcas seedbox.

Verovatno je sve to povezano sa brojem članova i njihovim stavom o tome koliko cene da su članovi tog i tog tracker-a. HDBits je baš ekskluziva u svetu HD materijala, dok ovih kineskih trackera ima više, pa se korisnici mahom vode time da iako uyebu nešto, imaju drugi sličan tracker. A, koliko sam upućen, internet situacija u Kini i nije baš na zavidnom nivou (ograničavanje upotrebe, protoka...), pa je verovatno i to deo ''uzroka''.

Ja ovako vidim ovo sakupljanje bonus poencica na kineskim trakerima, moras imati dosta torenata na sidu, bolje sto vise starijeg materijala , manjeg ili veceg to vec zavisi od trakera do trakera.

E sad ono glavno, svi ili ogromna vecina poskidaju pedeset do sto naslova i sidaju brzinom 40-50KB/s,bonus poeni ce ici, ali bem ti takav uslov i korist ostalih clanova trakera od takve vecine koja tako siduje, to nisu pravi sideri vec su u pretrazi samo prividni i zato dodjemo na ono da su brzino downloada bedne iako ima veliki broj sidera itd...

Generalno, mislim da je losa politika ovih kineskih trakera i nije kljuc za proveren uspeh samog trakera, delom je i M objasnio proceduru chdbitsa..

Poslednja izmena:
2x IPT

3x HDtorrents

Ove pozivnice za HDTorrents mi traju samo 7 dana... ko ih želi neka požuri.

Kontakt na PM.

Gore u mom postu pogresih, ne chdbits vec hdbits..

1xipt
1xtday

А какви су захтеви на CHDBits-у? Читајући ово за HDWing размишљам се о потреби за кинеским "алтернативама" за ха-де материјал.

@Corey

On ti je isti, ako i ne gori što se tiče toga. :)

Valjda ide 40GB down, 40GB up i 3000 poena. Ne znam koliko je teško tamo nabaciti 3000 poena tamo, ali za HDWing sam seedovao oko 70GB podataka nekih 10-ak (realnih 6-7) dana da bi' skupio 4000 poena.

Није него 30/30 плус ваљда 2000 карма. Али то је само на почетку надам се:D

Ne pričam o newbie testu (tom početnom), već godišnjem testu kojeg imaju svi članovi osim donatora/insane user-a i onih koju su napravili iznad 12TB/500k uploada/bonus poena.

Vrh Dno