Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Ako neko ima viska za HDChina, bio bi zahvalan.
Dajem jednu preostalu pozivnicu za IPT, pravila su jasna. :)

I meni bi trebala jedna ako je neko voljan. Za uzvrat mogu da ponudim pozivnicu za TL recimo. :)

Moze jedno objasnjenje? Za mesec dana na HDChina treba da se svuce 30gb downloada i da se uploaduje 30gb, ako sam dobro razumeo? U protivnom gase account?

A posle imaju na svakih pola godine novi test za sve clanove :)

Zar je moguce da ste razgrabili sve hdchina pozivnice, ja ostah kratak za jednu , ccccc :)

Nema veze sto je test na pocetku, treba uploadovati 30gb sunce ti :)

Ја стварно не видим разлику између IPT и CHDbits. Можда овај први има и више садржаја. Не разумем те услове 30/30 иако сам од скора члан и набацио 110/35. Тотална глупост.

Dajem..
5×HDWing(HDchina)

Šaljite 2 profil linkova.

Tražim SceneHD.

Za one koji sad ispunjavaju newbie test na HDWing-u: iako u faq-u piše da možete seedovati 30-40-50... malih torenata i nakupiti brdo poena, to i nije tačno. Ne znam što nisu to prepravili, ali skupljanje poena na taj način otpišite. Potrebno je skinuti što starije fajlove iznad 500MB (poželjno iznad 1GB jer se tu dobijaju ok poeni), makar 20-30 i njih seedovati. Ima dosta freeleech fajlova tih veličina, pa makar nećete/nećemo pokvariti ratio.

Poslednja izmena:
Otvoren je bitleechers.me, nemam pojma kakav je i ja sam sad upao.

Pozdrav

Ako nekom treba:
CrnaBerza x3
HDS x3
IPT x1

Crna berza sadrzi dosta nasih stvari? Nesto nalik rapidu u eri up sajtova?

Da nema neko za whatcd? Prilozio bih na hdt-u ratio, hdspace-u i scenetime-u, a imam i 2 pozivnice za scenetime.

Da, Crna Berza ima gomilu nasih stvari. Pored toga ima softvera, igara....

Je l' Vam radi SCC?

OPET IMAM 2X Iptorrents pozivnice...

ako nekome treba poklanjam, ne trazim nista zauzvrat osim ferplej igre (dobar ratio, nema varanja...)

zainteresovani neka posalju par recenica ZAJEDNO SA MAIL adresom na PM :)

TOLIKO...

Otvoren je nov treker http://theshow.bz/signup.php evo nesto o njemu (jedan od sestrinskih sajtova sa TheVault,ThePlace i TheGeeks.bz)

TheShow.bz is the world's first torrent tracker dedicated to the arts and lifestyle of filmmaking, acting / improvisation, photography, creative writing / screenwriting, film theory / history and many of their sister crafts both hobby and professional. For the first time, creative people from around these artistic and dramatic worlds will be able to converge on a single torrent site which promises to be THE premier authority and community in these areas.

We don't just want TheShow to be a library of resources, we hope that this site helps people achieve their career and project goals in filmmaking and the industry!

boring ...

Što tako? Mnogima sigurno nije zanimljiv ali ima ljudi kojima će biti interesantan a koji ovakve sadržaje neće moći da nađu nigde drugo. Evo ja ću da se registrujem i da krenem da pravim buffer za brata koji studira fdu, možda mu zatreba.

Nazad
Vrh Dno