Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Pa i ja na samoledu vidim uglavnom plavi tint, nekad i sivkasto-zuckasti a ne vidim zeleni. Ali u uslovima testiranja vidi se ovako, u ostalom to je opste poznato i ne vidim zasto te to buni, burn in i green tint odmah iskacu kada guglas super amoled :) Sto ne znaci da je super amoled njesra nego da ima tu manu ali kao sto rekoh, tesko je biti fanboj.. :)

Poslednja izmena:
Kod mene izlazi blue tint, zato kažem nikad nisam video zeleni tint dok ti sad nisi postavio ovo...

Inače tu phone arenu ne čitam uopšte, nisu mi nikakvi reper za bilo šta... Najviše čekam ananda da vidim sta ce reći, a čitam pocketnow i gsmarenu

Pa ne vidim ni ja green tint vec blue tint a bela deluje i sivkasto. Ali kao sto neko rece, dok se ne uporedi direktno i bela na samoledu ce delovati dobro :)

A phone arena je diskutabilna, to se slazem, zato i ja pratim gsm arenu, anand i slicne mada nekako gsm arena deluje najobjektivnije :)

Ja ne sumnjam da je ovo najbolji samoled do sada zbog jos boljeg prikaza i nekoliko dobro kalibrisanih modova ali ocigledno je da iz nekih razloga prikaz bele ne mogu da dovedu na nivo s-lcd/tft/ips, kao sto ni ovi ne mogu da prikazu pravu crnu, sad kome sta odgovara to ce i kupiti ali su svi ovi ekrani generalno odlicni :)

Inace, sa ovim silnim failovima One-a SGS IV predstavlja najkompletniji uredjaj ali nisu neke velike razlike osim sto je htc ocigledno nespreman za trku.. tu pored GS 4 moze da profitira i prosecnan premium telefon kao XZ jer je fensi i moze da preotme razocarane potencijalne kupce htc One.

Poslednja izmena:
Meni sad nije jasno.Zvao je rodjak da dodjem sutra i preuzmem iphone 5 na poklon jer je njemu stigao galaxy s4.Ja ga pitao kako je to moguce kada izlazi 26 aprila + 10 do 15 dana.On rece da je veoma "jak" u Samsungu i da to uvek moze da zavrsi.E sada, dal me zeza nemam pojma ali nikada ne laze i jako je ozbiljan igrac u svetu kapitala.Sutra javljam.Ako mu je stvarno stigao s4 snimam,slikam,otimam i javljam kako to izgleda...

Meni sad nije jasno.Zvao je rodjak da dodjem sutra i preuzmem iphone 5 na poklon jer je njemu stigao galaxy s4.Ja ga pitao kako je to moguce kada izlazi 26 aprila + 10 do 15 dana.On rece da je veoma "jak" u Samsungu i da to uvek moze da zavrsi.E sada, dal me zeza nemam pojma ali nikada ne laze i jako je ozbiljan igrac u svetu kapitala.Sutra javljam.Ako mu je stvarno stigao s4 snimam,slikam,otimam i javljam kako to izgleda...

Mora da je u pitanju neka test verzija jer mislim da retail jos nije dostupan ali sve je moguce.

dobro se naoruzaj !

Taj tvoj rodjak bas odlucio da sidje sa konja na magarca. :D
A jos ce mu iP5 drzati cijenu dugo, a S4 ce za 2-3god u staro gvozdje :D

Poslednja izmena:
Mora da je u pitanju neka test verzija jer mislim da retail jos nije dostupan ali sve je moguce.
Vi mislite da oni mogu da proizvedu 10 miliona za nedelju dana. Proizvodnja je pocela punom parom jos pre zvanicne prezentacije. Samo cekaju da pre zvanicne prodaje svuda rasporede dovoljne kolicine.

Vi mislite da oni mogu da proizvedu 10 miliona za nedelju dana. Proizvodnja je pocela punom parom jos pre zvanicne prezentacije. Samo cekaju da pre zvanicne prodaje svuda rasporede dovoljne kolicine.

Ozbiljno??? Wow a ja mislio dan pre zvanicne prodaje pocinje proizvodnja...
Veliko ti hvala!

Pa na ajfonu ces najmanje para izgubiti jer drzi cijenu a pri tome najstabilniji i najbrzi i najpouzdanjji i baterija najduze traje, aplikacije bolje uradjene 3x. Ne znam sta trazis vise :d
Koliko se god neslagali ne moze mu ni jedan telefon danas parirati, eventualno neki Nexus. Ovo ostalo smece jer nisam naletio ni na jedan telefon da radi bez nekog problrna. Ne mora znaciti ako ima bolji HW da je bolji. Dzaba kad je SW lose odradjen. Mozda jeste dosadan iOS ali radi kao singerica, sto je najbitnije.

Poslednja izmena:
Pa na ajfonu ces najmanje para izgubiti jer drzi cijenu a pri tome najstabilniji i najbrzi i najpouzdanjji i baterija najduze traje, aplikacije bolje uradjene 3x. Ne znam sta trazis vise :d
Koliko se god neslagali ne moze mu ni jedan telefon danas parirati, eventualno neki Nexus. Ovo ostalo smece jer nisam naletio ni na jedan telefon da radi bez nekog problrna. Ne mora znaciti ako ima bolji HW da je bolji. Dzaba kad je SW lose odradjen. Mozda jeste dosadan iOS ali radi kao singerica, sto je najbitnije.

Troll detected:)

Ili 3310, on tek sabija a dobar je i za samoodbranu za razliku od ajfona :)

A sto ga fino ne kupis i ko covek uzivas u tome... ?

Znas sto. Ne mogu garanciju da ostvarim za ovolike pare, jer se ne prodaje legalno kod nas, i plus sto je skuplji 3x ovde. Da ga kupujem na strani pa hajde. Da kosta 200e pa nosi ga djavo.
Inace bez razmisljanja bih kupio. Ovako sam osudjen na neki Android telefon i potencijalne probleme i traganje za resenjima istih :d
Moze se zivjeti sa tim ali nervira me kad pocne da ludi ponekad... :)

Poslednja izmena:
pa kupi Nexus onda ako ti je bitna pouzdanost u radu, sa Androidom makar imaš neki izbor...

Ili 3310, on tek sabija a dobar je i za samoodbranu za razliku od ajfona :)

Sta spominjes 3310. Sta mozes to sa $3, $4 sto ne moze na iP nije toliko ogranicen. Ne znam za sta koristis telefon. Nemoj samo spominjati widgete, ceprkanje po sistemu... i ostale ne toliko znacajne stvari :d Valjda je na prvom mjestu da system savraeno dobro radi kao i aplikacije i baterija.
Izgleda da sam upao medju copor fanboyeva, nigdje me nema... :D
Nisam trebao potezati ovu tematiku...:thumbdown:

Slazem se da iOS nije zanimljiv kao Android , ali je singerica, ako hoces da koristis smartphone, a ne da experimimentises na njemu.

Poslednja izmena:
Sta spominjes 3310. Sta mozes to sa $3, $4 sto ne moze na iP nije toliko ogranicen. Ne znam za sta koristis telefon. Nemoj samo spominjati widgete, ceprkanje po sistemu... i ostale ne toliko znacajne stvari :d Valjda je na prvom mjestu da system savraeno dobro radi kao i aplikacije i baterija.
Izgleda da sam upao medju copor fanboyeva, nigdje me nema... :D
Nisam trebao potezati ovu tematiku...:thumbdown:

Ti ovu i slicne teme ne da potezes nego se tvoji postovi u temi samo na ovo svode.
Te plastika, te krs, te spor, te baguje... ja stvarno nista drugo ne procitah od tebe.

Pa ne znam, meni sistem savršeno dobro radi, kao i aplikacije. Baterija kako na kom modelu (postoji izbor, wow), meni i ona super. I što da ne pominjemo? Apple logika, šta ios nema to ti i ne treba?
Da, nisi trebao da pominješ iphone ovde a malo malo pa ti se kao slučajno omakne.

Ne smeta meni plastika toliko. ****s to. Ali me nervira kad mi pocne budaliti Android. Cas radi dobro cas izbaci poneki FC, pa se zaledi, pa restart, pa izadjr iz app pa ovo pa ono. Jos nosam povezao da radi 15 dana bez najsitnijeg problema. Sto je najgore stock je jos ludji. I sta da pricamo vise. :)
Sta treba da hvalim da bi svi bili zadovoljni :d
Ocigledno smecari (ne mislim na google) ne znaju srediti stvari.

Ti ovu i slicne teme ne da potezes nego se tvoji postovi u temi samo na ovo svode.
Te plastika, te krs, te spor, te baguje... ja stvarno nista drugo ne procitah od tebe.

Istovremeno kucali a isto primetili, slučajnost valjda ;)

Ne smeta meni plastika toliko. ****s to. Ali me nervira kad mi pocne budaliti Android. Cas radi dobro cas izbaci poneki FC, pa se zaledi, pa restart, pa izadjr iz app pa ovo pa ono. Jos nosam povezao da radi 15 dana bez najsitnijeg problema. Sto je najgore stock je jos ludji. I sta da pricamo vise. :)
Ja tih briga nemam...

@Vojkan Mora da je to ;)

@Hsv, Imam iP pa se ne kunem u njega, lik nema iP i hvali ga. E ovo jos ne videh ***. Ima i iP mana, nije sve kako ti zamisljas ili si video na nekom klipu yt. Da ima neki fon bez mana ne bi se mi iskupljali na ovakvim forumima i trazili resenja za razne sitnice. Ali si u pravu za cenu, drze cenu i brzo se prodaju, jedini fon kome moze da skoči cena (fon sa JB vredi vise, ako imas fon na koji ne moze JB odmah se obara cena).

Sto se tice S4 mnogo mi se svidela kamera (a ovo dual snimanje su maznuli od LG), bas me zanima kako ce se pokazati baterija.

Poslednja izmena:
Necu da sirim raspravu, svakako odoh sad pa nije zanimljivo. :D
Zivjeli:beer:
Necu vise potezati ovu temu sipanjr u suplje dno i trosenje vremena, izvinjavam se moderatorima, brisite ako hocete.

Ne mozes da budes merodavan jer koristiš telefon koji je izašao pre 3 godine. Sve što si naveo meni radi savršeno, a baterija je bolja od iPhone-a.
Sad jos fali da se nadje neko da kuka na android a koristi htc tattoo :trust:

Vrh Dno