Šta je novo?

Metal Gear Solid Ground Zeroes

Vreme je bilo da neki izbace i za PC... :)

Dje ste videli da je za PC, na kraju trejlera samo PS3 i X360.

^ http://gamer.blorge.com/2012/09/02/...ing-on-ps3-speced-pc-gameplay-video-released/

Mada je mi je ovo malo nelogicno i nejasno:

He also confirmed that the demo shown is running on a PC hardware speced out to be similar to the PS3 and that the final game should resemble the demo video.

Zasto bi bilo ko demonstrirao svoju najnoviju igru na 7 godina starom PC hardveru? :p Osim, naravno, ako u pitanju nije ulizivanje razjarenim Sony fanoboy-evima, koji su izgubili jos jednu ekskluzivu, pa sada pokusavaju da im se smiluju ubedjenjima kako ce PS3 laganice izvuci ono sa demo snimka, iako, realno, nema sanse... :p

Da, ali nigde ne kazu da izlazi na PC-u, prezentovanje na PC-u i izlazak su dve razlicite stvari..

Poslednja izmena:
^ A zasto bi uopste prezentovali igru na PC-u, ako ne zele da je izbace i na toj platformi? :) Ne zaboravi da je na kraju prikazano i nesto malo gameplaya, tako da bi bio cist *****izam napisati kod, optimizovati ga na doticnoj platformi, demonstrirati ga na istoj a zatim ga ne izbaciti uopste. Daj, razmisli malo... :)

Slazem se ali onda bi videli i PC logo na kraju trejlera..

Male su sanse da ce izaci na PC-u, cak i sa ovim engine showcaseom na PC-u. Videcemo, ja se nadam ali za svaki slucaj nema sanse da prodam moj PS3. :D

^^ Last screen je daleko od gotovog, sudeci po nedostatku bilo kakvog dizajna i detalja. To je najlakse doraditi. Sa druge strane, napraviti working demo na platformi je itekako ozbiljan posao, tako da stojim pri svom ubedjenju. Nije sve u pravljenju mesha sa poligonima i ubacivanjem tekstura; neko treba to posle da "uklopi" u engine i dodatno optimizuje kod ne bi li igra radila kako treba na odredjenoj platformi. Koliko sam imao prilike da vidim, igra radi besprekorno na hardveru koji je, kako su sami rekli, poprilicno zastareo, tako da se neko itekako potrudio da to izgleda i radi kako treba. Zasto bi sav taj trud bacili u vodu? Sve ovo ima smisla jos vise, ako se uzme u obzir i cinjenica da igra vise nije sony ekskluziva, vec ce se pojaviti i za Xbox 360.

Zar nije kojima rekao da prvo izlazi za xbox i ps3, pa, kao, ako interesovanje bude veliko izbaciće i za pc. ;)

Prvo da vidimo sta ce biti sa onim ninja cirkusom od igre Rising-om, da vidimo da li ce to zapravo izbaciti za PC i kakvi su njihovi dalji planovi za PC platformu. Glupo mi je sto Metal Gear Solid vise nije ps exluziva, vec prebacuju i na x360

Ne samo da sam ubedjen da ce izaci za pc, nego sam ubedjen da je ujedno graficki showcase za sledecu generaciju konzola demonstriran kroz pc platformu. Najverovatniije ce kasniije izaci i ps4/xbox720 verzija. Developeri sve vise na taj nacin popunjavaju raspon izmedju dve generacije konzola.

Prvo da vidimo sta ce biti sa onim ninja cirkusom od igre Rising-om, da vidimo da li ce to zapravo izbaciti za PC i kakvi su njihovi dalji planovi za PC platformu. Glupo mi je sto Metal Gear Solid vise nije ps exluziva, vec prebacuju i na x360

MGS je izlazio na drugim platformama pre PS1 tako da serijal i nije PS ekskluziva.

Ne samo da sam ubedjen da ce izaci za pc, nego sam ubedjen da je ujedno graficki showcase za sledecu generaciju konzola demonstriran kroz pc platformu. Najverovatniije ce kasniije izaci i ps4/xbox720 verzija. Developeri sve vise na taj nacin popunjavaju raspon izmedju dve generacije konzola.

mislim da je to najverovatnije.. igra se sprema za sledecu generaciju konzola

Nigde ne pise da ovo izlazi za pc, a inace evo i gameplay... u 720p :)

Čim je M$ istresao pare da izađe na xbox velika je šansa da se pre ili kasnije pojavi i za PC, pogotovo kad se doda da je igra prezentirana na PC.

Realno, kad su ga vec poterali jednom na pc-u isplativije je da se zavrsi i pc verzija do kraja i zaradi jos koji dolar, nego da to budu suluda bacena sredstva i vreme radi samo neke prezentacije. :)
Sta god da bude na kraju siguran sam samo da cu pod obavezno da ga obrnem bilo na pc-u ili na nekoj od konzola.

Da, izmedju ostalog, svaka igra koja je demonstrirana na pc-u na kraju je izasla za pc... kad tad, ali svaka...

Uglavnom svaka igra koja nije u međuvremenu postala eskluzivna za PS3 ili x360, kao što je bio slučaj sa Heavy Rain, ili kao što smo dve godine čekali Alan Wake. Pošto je MGS5 od samog starta multiplatforma, tj. nije marketinška perjanica jednog brenda, verujem da će se pojaviti i na PC, možda ne odmah, ali posle par meseci sigurno.

Igra skoro sigurno izlazi i za ps4.

ah da znam, ali u zenskom delu foruma:D salim se loma
Igra skoro sigurno izlazi i za ps4.

definitivno, to je i razlog zasto se toliko vezbaju na pc verziji- zbog lakse vizuelne (graficke)tranzicije ka next gen naslovu. Vizuelno ce ta verzija biti naravno naprednija i bice naravno dx11 podrska i bolje teksture. Tako moj pasulj kaze:)

I dalje ne odustajem:D Meni vizuelno najupecatljiviji e3 momenat....Produzeni trejler koji je verovatno manje vas videlo...

I mogao bi neko da se smiluje i promeni naziv teme eme me e?:)

Nazad
Vrh Dno