Šta je novo?

Starcraft 2 -Heart Of The Swarm (HOTS)

Mozes samo nekoliko custom mapa da igras, challenges i imas samo Terran rasu na raspolaganju.

Pisalo je na linku koji sam stavio :D
(Zasto "skidas", ako si igrao HotS kampanju? vec imas Starter edition, jedino je problem ako hoces oba zajedno :))

Pa i to je dosta za pocetnika, da vidi malo kako stvari funkcionisu i kad dodje u ladder naravno da ga iskidaju i da se nervira dok ne pocne da igra brze i bolje. :D
Svi smo prosli kroz tu fazu.

Jeli izasla ver u kojoj se moze igrati kampanja samo?

Pisalo je na linku koji sam stavio :D
(Zasto "skidas", ako si igrao HotS kampanju? vec imas Starter edition, jedino je problem ako hoces oba zajedno :))

Pa instalirao sam oba dela po onom uputstvu. I igaro malo kampanju sp. Medjutim oborio sam sistem. Tako da sam sad skinuo samo WOL i igracu mp koliko moze..

Ponovo ubedljivo najteza primena medicine. :mad:

Jel sljaka kampanja?

Jel sljaka kampanja?

Ja onu medicinu ne stavljam ni slucajno, imam D3 namesten koji igram povremeno i SC2 WoL koji isto opalim casual.
Jos mi fali da mi zbog medicine nekako blacklistuju obe igre ,ili u najgorem slucaju da ih ponovo skidam s neta.

Ja onu medicinu ne stavljam ni slucajno, imam D3 namesten koji igram povremeno i SC2 WoL koji isto opalim casual.
Jos mi fali da mi zbog medicine nekako blacklistuju obe igre ,ili u najgorem slucaju da ih ponovo skidam s neta.

Pa napravi novi battle net account :)

@z, Paaaa, dobro, a ko tebe licno pita :D
Ja nemam pojma, koliko se ovo cudo updatuje ns sve strane, ja sam popi*deo skoro koliko i kad treba da koristim e-banking u Koreji! (bukvalno se desilo da sam slomio "zid" do stana pored jednom prilikom od nervoze :D). Tako da, posto imam dodatni laptop, na njemu je SC2 bez ikakvog neta - pa nek se updatuje preko "nicega" do mile volje!

Jel sljaka kampanja?

Da, bez ikakvih problema!!! ;) Meni i lakse nego prosli put jer su neki koraci sada auto takkoreci, za vise infa pm ako te nesto zanima.

Esad oko update-a, ima neka fora da se napravi shortcut.

Poslednja izmena:
Danas se slavi 15 godina od izlaska Starcrafta!
Igrajte MP i dobicete 3 nova portreta. :D

Pretrgli se :D

Inače, mislim da je ovde u HOTSu ubedljivo najlakša zadnja misija u bilo kojoj Blizzardovoj strategiji, i da je cela kampanja sa svim onim modifikacijama dumb-downovana za medalju...verovatno najlakša kampanja ikada.

*** zašto imaju potrebu da sve živo olakšavaju, kao, ljudi bi frustrirano odbijali da igraju Starcraft ili šta...

slazem se, ni meni nije jasno
Nikad laksi SP...

cekamo 2,5 godine, i dobijemo osakacenu i prelaku kampanju :/

U Wings Of Liberty sam krv propisavao u zadnjoj misiji kad na Charu aktiviram Xel Naga artifact, i to na normal..
Ovde je zadnja misija stvarno bila prelaka...
Jedina misija koja mi je bila naizgled teska je kad na Zerusu branim Kerriganin Chrysalis...

Pa imate i Brutal tezinu. Ne zalite se da je prelaka ako niste obrnuli na brutal

Zavrsih upravo kampanju. Slazem se da je laksa od WoL-a, ali je odlicna. Cak sta vise, ne razumem sto pricu napljuvase ljudi toliko, meni je bila skroz ok. Jedina zamerka je sto je prekratka i sto je skoro ceo rasplet ostavljen za LoV..

hots je i na brutal i na bilo kojoj tezini mnogo mnogo laksi nego wol

Nisam jos krenuo HOTS na brutal, ali pretpostavljam da je daleko lakse nego u WoL, koji je prava nocna mora na brutal u zadnjih par misija, ni dan danas nisam skupio zivaca da ih predjem.
Moras sve savrseno da koristis, postavis.

http://bit.ly/YJ9y2o
So after considering every angle, here's what's changing:

The Warhound has been added for Terran because robots are cool and the art is amazing.
The Warhound has been added for Zerg to remain competitive with Terran.
The Warhound has been added for Protoss to keep Protoss players from whining about them on the forums.
:D

Pa imate i Brutal tezinu. Ne zalite se da je prelaka ako niste obrnuli na brutal

Poceo sam od prve prave misije (3. bilo kojim redom da se ide) na Brutal, ni na Zarasu nisam morao da radim mikro na brutal.
Toliko je SMOR laka. A i dan danas pokusavam da dostignem 3500 u Protoss misiji u WoL na Brutal i uvek mi fali jednocifreni broj:)

Ja nisam uspeo da predjem tu protoss misiju u WoL na brutal tezini. Ima li neka posebna kombinacija jedinica, ili se sve svodi na mikro? Mislim i da poslednju misiju nisam presao, ali nju znam da bih mogao iz par pokusaja, dok za tu protos misiju nemam clue.

Ja sam 3-4 kombinacije iskoristio za nju, sve su radile. Neka je mnogo laksa (manje mikroa), neka je prilicno teza ali manje itrosi resursa... na kraju je sve isto :D Nikako da predjem 3500 :( (Jedino Colossi moraju da udju u combo, nijedna druga jedinica nije "must" have)

Igrao sam sada HotS, i konkretno roach/hydra misije sam odigrao sa 0 mikroa na Brutal. Zeras prvu misiju bez mikroa, jedino sam morao da kazem gde da ide drone i gde da gledaju mutalisci. Misija sa pool-om je vec malo interesantnija, ipak mora da se kaze mutaliscima da preskoce one "fakcije" zergova, kad jure Brutaliska, znaci ipak ima jedan mikro move :D
Secam se da sam recimo 4-5. misiju (Mindhoff? ono gde se pojave Hellions) u WoL prilicno mikrovao da bi postigao da pre 3-4 noci zavrsim na Brutal.

Poslednja izmena:
Ma najcrnje je što u principu nema razlike između težine u npr. 3. ili 5. misiji HOTSa i 20. misiji HOTSa (mislim na poslednju misiju, ne računam one Evolution mission koje nisu prave misije). Samo imaš više različitih jedinica - a i nije da ne možeš da pređeš ako se osloniš samo na zerglinge i hidraliske, kao i u prvih par misija. Još ako uzmeš Kerigenovoj onu pasivnu magiju da ti se responuju svi zerglinzi za 30 sekundi u bazi bez troškova...:trust:

Stvarno ne razumem...Prebiram po glavi unatrag, Starcraft, Broodwar, Wings of Liberty, Warcraft 3, TFT, Warcraft 2, Beyond Tides of Darkness...da ga je**m :) Mislim, nisam ja neki fanatik koji je uživao da pokreće po jednu, po četiri ili po 12 jedinica u prvim Warcraftima i Starcraftima niti mislim da trebaju da naprave nešto što samo zaluđenici (poput nas :d ) trebaju da prelaze, ali ovo je stvarno mizerno što se izazova tiče...samo te teraju nekim iventima da izlaziš iz baze, sve ostalo - tja...

Sta kazu ljudi na drugim forumima inace? Korejance ne vredi da pominjem, oni i ne znaju da postoji single-player misija ;)

Moz' malo za nas sa slabim vidom i jeftinijim ulaznicama malo konkretnije?:)

Nazad
Vrh Dno