Meni su ugasili tri naloga

.
Al ja sam svesno krsio pravila

, slao mass reklamne poruke.
Znate ono kad vas pozove recimo neka banka na telefon nudeci svoje uslove, a da vi nikad ranije niste imali kontakt sa tom bankom

.
E tako sam ja slao poruke licitacima kompjuterskih komponenata na tudjim aukcijama (kada se zavrse). Poruka tipa "vidim da ste licitirali za to i to, imam ja slicno, evo mojih aukcija"

.
A vala su mi dugo tolerisali to.
Al od kad sam presao na KupujemProdajem sajt, mnogo se lakse posluje, a udvostrucio sam zaradu.
- Nema *****nih ljudi iz Limundo Tima, koji salju genericke poruke i cesto ne zele da se udube u resavanje problema.
- Kupac po defaultu nije uvek u pravu (kao na Limundu)..., iako ja radim maksimalno profesionalno, zato i imam skoro 300 pozitivnih ocena tamo (mislim da niko na sajtu nema vise od toga

, a prodajem tamo oko godinu dana (prvu ocenu dobio pre 13 meseci).
- Ko krene da me smara oteram ga gde sunce ne sija i zabranim mu komunikaciju.
- Klasicni oglasi, nema cekanja kraja aukcije, pa cekanja da se kupac smiluje da se javi (to je glavni razlog zasto mi je mesecni obrt dosta veci nego na Limundu).
- Sam postavljas uslove prodaje.
Generalno ja nisam kivan na LT, (dodelili su mi mozda 1-2 opomene bez razloga, al nema veze

), cak su i znali da sam imao dva naredna naloga na tudje ime (iz porodice), a ja se namerno nisam krio (isti potpis, iste aukcije, zbog starih kupaca) i nisu me dirali oko toga, donosio sam im lepu proviziju, bar 50e mesecno.
Al narav mi je takva, pa sam redovno ispravljao krive drine na Limundo kafeu

.
Kad su mi ugasili poslednji nalog, bila je opste slavlje dezurnih smaraca (citaj uvlakaca Limundo Timu).
Pa da ih pozdravim sada: Evdza, extremeparche, elajza, 69Riverside, goran (diler memorija) i ostala kompanija.
Svasta sam video na netu, al takve spodobe nikad

.
A iz pouzdanih izovra sam saznao da su mnogi od njih bliski prijatelji sa (ex) vlasnicima Limunda (pre 1-2 godine su prodali sajt strancima, sada su admini), i zato im LT tolerise bas sve.
Elem, poenta je da ne treba pljuvati taj sajt po defaultu.
Moze se lepo kupovati i prodavati.
Strogo postujte pravila, komunikacija uvek preko limundo poruka.
Naravno, morate imati i malo srece da ne nalecete na budale (kupce i prodavce). Ako puno kupujete/prodajete onda cete naleteti sigurno na takve, onda samo polako i oprezno

.