STriderKOCOBO
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.04.2009
- Poena
- 435
Rešio sam da postavim ovu temu, pošto Google ne samo da nam ne dozvoljava skidanje aplikacija koje se plaćaju, već se svakim danom povećava lista besplatnih aplikacija koje su nam nedostupne. U njoj možemo pisati o našim iskustvima sa alternativnim prodavnicama.
Evo onih koje po meni vrede nešto:
Evo onih koje po meni vrede nešto:
- Samsung Apps - nedostaje mnogo popularnih aplikacija, ali ima odličnih popularnih igara koje se mogu kupiti za dinare
- Amazon Appstore - verovatno najpopularnija alternativa zvaničnoj Google prodavnici. Ne znam kakav je proces kupovine aplikacija sa nje, i da li je uopšte moguće kupiti aplikacije iz Srbije. Ako ništa drugo makar ima sve popularne aplikacije koje su nam nedostupne u Play prodavnici, od Vibera do Go SMS-a
- Android Pit - Još jedna dobra alternativa, ima mnogo popularniih aplikacija koje se plaćaju, kao i besplatne naravno. Možemo kupovati ako imamo PayPal, Visu, Mastercard ili American Express
- Yandex.Store - Ruska alternativa Play prodavnici, kažu da na domaćem tržištu može da bude ozbiljan konkurent. Ima lep UI
- SlideMe - Specifičan po tome što sortiranje vrši na drugačiji način od ostalih, na osnovu različitih parametara, od vašeg interesovanja do načina plaćanja koje su dostupne u vašoj zemlji