Da li neko ima problema sa Time Machine na 10.8.2? Čudno se ponaša tj ultra sporo bekapuje. Treba da bekapuje 8MB i to traje par sati, bukvalno par KB po minutu. Lampica na eksternom disku treperi sve vreme. Onda, recimo, uradim restore svog MBP sa poslednjeg TM bekapa, podignem sistem, sačekam Spotlight da završi indeksiranje, pokrenem bekap i ponovo ista priča, ostavim ga preko noći, odradi Calculating par sati, pa Cleaning par sati pa bekap par sati. Ono što me čudi, a što se pojavilo poslednjeg puta, je što iako neposredno nakon restorea pokrenem bekap ispiše da treba da bekapuje 95GB (a to su svi podaci sa diska), ispiše da je na TM disku slobodno 150GB a da mu treba oko 105GB i krene da radi Cleaning up. Očigledno da ne radi inkrementalni bekap a i zašto radi čišćenje kada ima mesta u svakom slučaju? U logu se pojavljuje ovo: "Event store UUIDs don't match for volume: Macintosh SSD" što je prvi put od kada radim restore.
USB eksterni disk, na kome radim bekap, je po meni OK pošto mi je na njemu i bekap za Hekintoš (takođe 10.8.2) i tamo TM radi bez problema (brzo i bez grešaka u logovima)