Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

pa valjda tu pretstavljaju galaxy s3 plus... takve su najave bile.. mislim da ce s4 da pokida kamerom.. kakva xperia z i htc one..

Da, kamera bas obecava.

Nije nesto izmedju, nego kompletno prekopiran dizajn od note 2, osim ovih ivica koje su ubacene na cetvorci

aj da ne ulazimo u ugao zakrivljenja ćoškova, i meni liči da je bliži n2 nego s3, rekoh između da ne kontriram baš skroz ovima što imaju oko sokolovo i "isti kao s3"... :D u svakom slučaju prepoznatljiv samsung dizajn (i treba da bude a ne šareniš i svaki model na svoju ruku kao neke druge firme), što se ergonomije tiče svakako poželjniji nego kockasti euroblok koji ti cepa jaja u džepu :D

bmw-vs-lada.jpg

:D

ovo van persi komentariše na verge? :D

A ovaj drugi je Hari Poter u 30-tim. :)

***** mi se od ovih smaraca, daj pokazi da djelu stvar! :)

hahahahah u sred emisije mu menjaju mikrofon :D koja keva od scene

A ovaj sneg veje i veje...

The Verge stvarno gađa suštinu, bravo. Bez dlake na jeziku i stvarno se slažem sa svime što je rečeno. Odgledajte ceo ovaj klip ako bude bio online negde, ako niste počeli da gledate od početka.

The Verge stvarno gađa suštinu, bravo. Bez dlake na jeziku i stvarno se slažem sa svime što je rečeno. Odgledajte ceo ovaj klip ako bude bio online negde, ako niste počeli da gledate od početka.

+1

Hebo vas mikrofon, slušajte šta se priča :)

Slušao sam. Onaj lik je bio ok, mada se ne slažem skroz. Ali ovaj debeli već me nervira.

Nazad
Vrh Dno