Šta je novo?

Asus Transformer TF300T - jeftinija alternativa Prime-u

I ja sam tablet kupio ovde, u Winwin-u, i update mi je stigao jutros, na 4.2.1. Ni meni se ne dopada novi Launcher, takodje sam vratio na stari...

Agent Orange10372 je napisao(la):
Probajte da clear data na Google Framework Services, pa opet check for update. Ja sam tablet uzeo ovde.

Hvala na savetu, nažalost ništa.

Moj je: JRO03C.WW_EPAD-10.4.3.9-20121106, kupljen u Vipu i jos nema updata-a.

Očigledno ide postepeno, biće za sve, nemojte da se gurate :d.

Ma, u redu je da bude postepeno, nego, nešto se odužilo... :smash:

Imam problem sinoc sam tablet stavio u stanje mirovanja i posle sam hteo da pogledam dali sam sve iskljucio'kad ono nece da se ukljuci a jutros iz prvee ukljuci.Do cega bi mogao biti problem i da li postoji resenje za to?

Jeste 3G, ali ne mogu da verujem da ce da kasni update za njega. :smoke:

Da li neko zna kako da ugasim google search, svaki put kada pritiskam back par puta pali se google search, i jako me nervira, nazalost ne moze da se unistalira, ali barek kako da se ugasi precica ili sta vec

tablet mi radi brze sa onim 4.1. launcherom.

@nekron

meni se to desava, ali samo u blic i b92 aplikaciji. tacnije, pali mi google now.

Један савет за све оне који буду добили апдејт. Радите апдејт са накаченим доком (ако исти и имате). Чисто протоколарности ради.

Sinoc je skinuo update i instalirao sam ga. Za sada nema problema.

Da li se neko od vas koji ste dobili update na WW seća koju ste verziju imali pre toga? Ja trenutno imam V10.4.2.17, a vidim da je na sajtu ASUS-a najnoviji fw V10.4.2.20 (koji mi ne nudi kao FOTA), pa ne znam da li je to trebalo da instaliram da bi video update na 4.2...

Da li se neko od vas koji ste dobili update na WW seća koju ste verziju imali pre toga? Ja trenutno imam V10.4.2.17, a vidim da je na sajtu ASUS-a najnoviji fw V10.4.2.20 (koji mi ne nudi kao FOTA), pa ne znam da li je to trebalo da instaliram da bi video update na 4.2...

Ma nije zbog toga, ja imam V10.4.2.20 i jos nema update-a, sutra ujutru bi trebalo da otputujem ali tamo necu imati net tako da daj boze da stigne do ujutru jer ionako vec mnogo kasni u odnosu na ostale :(

Idi u settings/about i proveri da li ima software update. Update je oko 300mb pa mu treba vremena da se skine (u pozadini). Nemoj da ga gasis i stici ce update.

Нека се јави први који буде добио апдејт, а да је од випа.

Нисам баш толико негативан. Сећам се увек кад би овде на форуму, онај лик избацио слику новог апдејта, ја бих апдејт добио касније за 3-4-5 дана. Тако да оно.... рилекс.

Ma biće, naravno. U krajnjem slučaju, izaći će na Asusovom sajtu pa će moći ručno da se ubaci. Btw, upravo sam updateovao na V10.4.2.20, čisto da vidim hoće li pomoći i naravno da nije, dakle i definitivno ne zavisi od toga... A procedura ručnog update-a je i više nego prosta.

Da li samo meni na 4.2.1 nema photo sphere camera ili i kod vas?

Photo sphere camera je na 4.2.2, ako se ne varam. U ovom update-u je svakako nema.

Poslednja izmena:
Pitanje za Asusovog coveka:

primetio sam jedan mali problem i sa originalnim i sa Chrome browserom, koji sam evo ovog momenta azurirao na najnoviju verziju.

Sajt Issuu, gde se nalazi ogroman broj on line casopisa svih mogucis vrsta, jednostavno ocajno radi na oba browsera. Sajt pak normalno radi na racunaru, na svakom browseru. Problem se najcesce javlja kada se promeni orijentacija ekrana ili se malo vise umanji, poveca slika. Posle toga, stranice jednostavno ne mogu vise da se listaju dok se ne uradi "reload" strane?!?!

Ima li neki formular za feedback, da se Asusu prijave bagovi???

@ASUS Kad ste već tu, ima li kakvog objašnjenja za ovo kašnjenje update-a kod nas, pošto vidim da većina nas nije još uvek dobila isti?

Što se kašnjenja update-a u mom slučaju tiče, mislim da sam shvatio u čemu je stvar. Zbog onog pištanja u video snimcima, odneo sam tablet na servis. Tamo su mi promenili matičnu ploču. Problem nije rešen, ali je tom prilikom promenjen i s/n uređaja, pa pretpostavljam da mi zbog toga ne stiže update.

Nazad
Vrh Dno