Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Prekidam pricu oko cg minera ali sa razlogom, tice se struje tako da spada u ovu temu... Jednim delom...
Dakle stigli su mi racuni za struju na dva razlicita brojila, sasvim dva razlicita dela grada...
U polju zelena zona mi stoji na iba 320 kilovata ukupno sto jeftine sto skupo...
Da ki je moguce da su smanjili jer do sad su mi na svim racunima prelazilo u plavo nakon 360 potrosenih u zelenoj???
Kakvi su vama racuni za februar mesec?

kamo slika ????

Evo je, a sa drugog ne mogu sad,
y2yje2eq.jpg
nije blizu mene.

500 dinara manji !!

@cacanin
kod tebe ispade da je na 327 KWh, provericu moj racun malo kasnije

nego jel izvalio neko sta je dut, po njemu se mnogo jeftinije placa struje????

prema ovom kalkulatoru koji bi trebalo da je zvanican dut je neka druga vrsta brojila. kad kliknete na vrsta brojila otvore se tri opcije : jednotarifno, dvotarifno i DUT????????

probajte za istukolicinu potrosene struje da vidite kolko kosta u DUT-u i u druge dve tarife :

http://www.elektrosrbija.rs/kalkulator/

Hajde onda preskoci to pisanje vec napravi cgminer.config i prekopiraj onaj moj tekst (dodaj svoj user i pass). Trebalo bi da radi bez problema.

Pokreni cg kao administrator. Nije mi jasno zasto ti puca.

Bojane, okaci ti svoj config slobodno da prostudiram.

E ovako je proradio, sa unapred napravljenim configom. :) Hvala!

Sto se tice struje meni se isto desavalo da mi plava pocinje na 330 recimo ali onda sledeci mesec na 400 itd ,tako da izgleda da to nije bas totalno fixno nego zavisi od ne znam cega,broja dana u mesecu ili od toga kad popisuju 1og ili 30og ...sve u svemu nije ti to ni jako bitno za 30-50 kwh

prema ovom kalkulatoru koji bi trebalo da je zvanican dut je neka druga vrsta brojila. kad kliknete na vrsta brojila otvore se tri opcije : jednotarifno, dvotarifno i DUT????????

probajte za istukolicinu potrosene struje da vidite kolko kosta u DUT-u i u druge dve tarife :

http://www.elektrosrbija.rs/kalkulator/

http://www.solarnipaneli.org/2011/12/cena-struje-u-srbiji-u-2011/ - Za upravljanu potrošnju sa posebnim merenjem (DUT)

Sta god to tacno znacilo :type:

http://www.solarnipaneli.org/2011/12/cena-struje-u-srbiji-u-2011/ - Za upravljanu potrošnju sa posebnim merenjem (DUT)

Sta god to tacno znacilo :type:
ako si probao kalkuklator video si da za 1000KW (650skupa +350 jeftina) na dvotarifnom brojilu treba platiti 5705 a ako tih istih 1000 KW upises u DUT racun iznosi 2397din!!!!!!! WTF

@chacanin

manja ti je zelena zona zato so je februar kraci mesec pa tamo po njihovoj nekakvoj matematici i plava zona onda ne pocinje od 360 vec od 327KWh jer obracunski period nije mesec dana vec 30dana ...

Poslednja izmena:
Ali mislim i da mesecima koji imaju 31 dan dodaju 11KW. 350KW/30dana= 11.6KW dnevno
Ima logike, necu da gresim dusu ;)

Ljudi, sad sam povukao neku lovu sa Mtgox-a preko menjacnice i stigne mi mail sa sledecom sadrzinom:

"Dear Pencha,

You are currently making use of a system which will be deprecated on Wed 10 Apr 2013 12:00:00 AM GMT:

Generation of USD and CAD redeemable codes will not be possible due to legal issues

Please note that after this date, using this system won't be possible anymore and will instead lead to an error.

Thank you for your attention.

System Staff"

Ovo znaci da vise necemo moci da koristimo menjacnicu da prebacujemo dolare na racun jer necemo moci da generisemo kod na MTgox-u.
Ja se prebacujem na EU monetu od ovog trenutka ;)

Poslednja izmena:
Cek bre od kada onda to vise nece moci za dolare ? Kako se prebaciti na evrice na mtgox-u ?

Ja sam odavno presao na Eure, ne vidim u cemu je problem?

^ pa po malo je problem cifra koju treba zaraditi da bi se isplatilo raditi u eurima ;)

U setings pa izaberes eure. Nije nikakav problem ali da podelim informaciju s ljudima da ne budu zateceni za 30 dana kada ne budu mogli da prebace dolare ;)

Znaci to stupa na snagu tek za 30 dana ?

Poslednja izmena:
^tnx snasao sam se vec :p

Pretpostavljam da ce i ostalima poslati obavestenje :)

Vrh Dno