Probajte i vi, pa javite radi li.
Placebo ili ne, ali mene leđa više ne bole
Probajte i vi, pa javite radi li.
Koliko vam se dugo puni tablet?
Vredi li kupiti ovaj tablet ili ne. Koristio bih ga samo za filmove, surfovanje i catanje.
Da li je dosta smanjen deo ili jednostavno sasece deo? Bitno mi je samo da ne umanji sliku.
Uzgred, onaj problem sa zamračivanjem ekrana je prestao da se pojavljuje.
Naime, kada kapacitet baterije padne ispod 20% i dalje ne mogu da menjam osvetljenje, ali se ne zatamni. Takođe, ispod 10% mogu da uključim ekran. Sve je dakle OK, kao da su se ti problemi javljali dok se baterija kalibrisala. Kakva su vaša iskustva?
Upravo se i meni desilo. Izgleda da kad sam to testirao, gasio sam ekran na dugme i mogao sam da ga ponovo uključim. Malopre mi se ekran sam ugasio usled neaktivnosti, baterija na 8% i nisam uspeo da ga probudim. Izvinjavam se na dezinformaciji.Mene i dalje zeza sa tim gašenjem ekrana ispod X%. Nisam siguran da je 10% - nekako mnogo brzo se to desi,
Btw, ja sam 5597 dobio u zamenu za crknuti 5097 tako da verovatno i nemam baš mnogo prava da se žalim![]()
@vasa, mozes mi dati neko poredjenje ta dva modela? ja imam 5097 i razmisljam da uzmem 5597, da li vredi to raditi?
Moja iskustva i probleme sa ovim tabletom verovatno si već pročitao. U odnosu na 5097, najveća razlika je brzina - to se ne može porediti. Takođe, baterija se skoro ne troši kad je na stand by, tako da ga punim na svaka 3-4 dana što je sa 5097 bilo nezamislivo. Ipak, tablet ima i probleme zbog kojih ne mogu da ti ga svim srcem preporučim. Meni najviše smeta ono gašenje bez upozorenja, mada je i touchscreen prilično iritirajući. Ovo (barem gašenje) sam siguran da bi moglo da se popravi software update-om, samo njega nema i nema...
Poz, vasa
U kojoj su ti to radnji zamenili 5097 za 5597? I moj 5097 ima nekih problema, baš sam hteo da ga nosim u servis, a pošto se ovakvi uređaji obično ne popravljaju nego menjaju, baš me zanima šta ću dobiti.![]()
Gigatron. Ako si uzeo kod njih, nemoj da se zezaš da nosiš u servis uvoznika (Asbis, beše?) jer i kad od uvoznika dobiješ potvrdu da ne može da se popravi, to opet mora da prođe kroz Gigatron servis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari