Auuuuu nisam imao pojma koliko imaju aplikacija,cak i onih besplatnih imaju dosta vise od nas,cak mi ponudio update Google music sto pre nikad nije nudio![]()
![]()
Jeste i nas drug @DILKOS je postavio video kako se to radi,namesti kao sto vidis u videu i uzivaj u 4 puta vecem izboru aplikacijaPe jel moguce da mi nekako skidamo sa pleja aplikacije koje su US ili UK only?
Upravo je to bilo rešenje!Ako se restartuje sa quick bootom hoće da baguje oko tastature
Kod mene market radi na 3g a na kućni wifi nece..?
pa što ne klikneš na disconnect i ne probaš?
nemaju veze adresa na tb i gmail acc na telefonu/marketu
radiće još neko vreme (najkasnije do restarta telefona) pa ćeš onda morati opet akciju sa tb
Evo ja javljam meni je radilo od sinoc oko 17h do danas oko 13h i samo je preslo na nas Market,resetovala ae aplikacija i kad sam ponovo usao pita me prvo da prihvatim uslove koriscenja i onda ide dobri stari obogaljeni za jedno pola miliona aplikacija market.radiće još neko vreme (najkasnije do restarta telefona) pa ćeš onda morati opet akciju sa tb
Evo ja javljam meni je radilo od sinoc oko 17h do danas oko 13h i samo je preslo na nas Market,resetovala ae aplikacija i kad sam ponovo usao pita me prvo da prihvatim uslove koriscenja i onda ide dobri stari obogaljeni za jedno pola miliona aplikacija market.
Ta aplikacija ti uopste netreba,alcatel je omogucio prebacivanje aplikacija na SD.Jel mozda neko ko koristi app2sd zna odgovor na moje pitanje? I da li je uopste potrebna ext2 particija,posto vidim da mi app2sd detektuje onih 8gb sto sam stavio fat32 i normalno na nju prebacuje...
Da u pravu si za link2SD a i treba mu root,ali on to nije istalirao vec app2SD koji isto funkcionise kao i ovo sto vec postoji u telefonu.Da ali Jazo nije to toAko se dobro secam link2sd stavlja sve na karticu dok ovo sto imas nativno u telefonu je polovicno. Tj. ne prebacuje celu aplikaciju nego prebacuje samo vecinski deo, dok ovaj manji deo ostaje na telefonu...
root cu da mu radim kad ga budem testirao skroz,da vidim da nema neki feler prvo,zbog garancije... pa ako bude normalno radio,rootujem ga...![]()
Meni nece preko vunenih da reaguje, dok preko onih tankih radi savrseno.Ne znam da li je još neko primetio ali touch reaguje na dodir ruke u rukavici ili preko košulje, majice, čak i na dodir preko džempera.
Ma da, samo ga flesnes preko alkatelovog apdejtera i sve ti vraca na fabricko stanje. K'o da nije ni bio ukljucen. :dE pa ako postoji sigurna procedura kojom mogu da ga unroot,onda ga rutujem koliko veceras-sutra xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari