Šta je novo?

LG Nexus 4

Sad je kasno, ali sledeci put hocu. U sustini pozivi nekoliko minuta, neka igra, wifi sve vreme ukljucen i screen potrosen uglavnom na surf preko hroma i na tapatalk.

Sto se tice cene, ovo je za 16gb model preko ps kod amera sto sam ja nasao.
Shipping: $13.99
Tax: $20.94
Total: $383.93

Ok, ali ti porezi i shipping variraju od države do države. Mene zanima koliko bi izašlo kad bi se kupovalo u njujorku(grad).

Da sledeći put okači uptime ceo znači da udjes u ono 1 dan 2 sata 3 minuta, pa da se vidi. Kažeš osvetljenje koje si koristio, kažeš šta si koristio od aplikacija, da li si bio na 2G ili 3G...

Ti si verovatno imao uptime negde oko 8-9 sati... To može svako...

Mislim sa normalnom upotrebom koliko sam ja video to ne možeš izvući na ovom telefonu... Od svega po malo priče, surface, poruke, mailovi... Jednostavno ekran bude 3-4 sata sa uptime-om oko 16-17 sati što je isto kao GS2... Drugar jedan je uzeo, pa smo uporedjivali ...

Up time je bio 13h, osvetljenje na auto, wifi samo.
Sledeci put bice i ostali screenshot-ovi.

Mene najvise nervira sto mu treba oko 3h da se napuni do kraja. Nije mi toliki problem trajanje, ali ako sam u pokretu tokom dana, stvarno mi je 3h mnogo. A na usb-u mogu ceo dan da ga drzim nece se napuniti

Tako ti je manje vise kod svakog top modela.. i s3-jci treba 3 sata da se napuni do kraja..

Mene najvise nervira sto mu treba oko 3h da se napuni do kraja. Nije mi toliki problem trajanje, ali ako sam u pokretu tokom dana, stvarno mi je 3h mnogo. A na usb-u mogu ceo dan da ga drzim nece se napuniti

Tako je i na Nexusu, zato ja praktikujem punjenje cim sam blizu punjaca, em se krace vrijeme puni em uvijek imam bateriju.

Problem sporog punjenja se moze rijesiti custom kernelom koji ima opciju fcharge.

^Kako bi bilo lepo nabaviti onaj bezicni punjac, to bi mi bas olaksalo stvari. Cim dodjem kuci, stavim tu i ne razmisljam

A spojiti micro USB kabal je toliko posla da je to strašno...

Nije strasno al onaj orb stvarno jeste zgodan. Kao dok. Umesto sto stavljam u nesto sto sam sam napravio (od lego kockica :d) spustim telefon na taj orb. Zgpdno zar ne? I sta odma napadas coveka ko da je lenjivac. :)

Meni se svidja ideja orb-a, ali ce sacekati da i supruga i ja imamo uredjaje koji podrzavaju bezicne punjace. Ona ima GNex koji to ne podrzava, pa delimo kabal :)

Illinois valjda. Provericu sve pa javljam.

Ok, ali ti porezi i shipping variraju od države do države. Mene zanima koliko bi izašlo kad bi se kupovalo u njujorku(grad).

Pogrešio sam sinoc. Moj tel. je isporucen u NYC, tako da ti je tačna cena ta koju sam naveo 395.21$. Nemam sada precizno tax i shipping.
Ako se drugar seti da mi pusti racun napisaću tačno.

Sada sam bas probao punjenje preko USB-a. Sa 25% na 100% baterije za oko 4 sata.

Pogrešio sam sinoc. Moj tel. je isporucen u NYC, tako da ti je tačna cena ta koju sam naveo 395.21$. Nemam sada precizno tax i shipping.
Ako se drugar seti da mi pusti racun napisaću tačno.

to je to, treba mi samo ukupna cena, posto i ja planiram da narucim tamo.
hvala ti!

Па узми неку ip адресу из Америке и иди на гугл стор и видећеш колико изађе тачно.

probao sam preko tunnelbeara na tabletu da vidim, nisam uspeo. uvek me odvede na playstore aplikaciju:/

Jel cuo neko nesto o 'red light of death' na n4, i kolika je realna mogucnost da se tako nesto desi? Ocekujem da mi stigne aparat iz usa pa ne bi bas bilo zgodno da mi zasvetli crveno:)

Poslednja izmena:
I panika sa s3 prelazi na n4....

Jesi li ti nesto cuo ili samo oces da tripujes ljude takvim pitanjima? Oo

Više mi je dosadilo da čitam ovaj of death i onaj of death pa malo trolujem... Nista ozbiljno :) :)

Postao i ja ponosni vlasnik ovog telefona. Za sada jedino sto mogu da kazem je wow. Fluidnost, izgled, ekran, pure android... Definitivno se nisam pokajao sto sam ga kupio. Sutra cu taman da vidim kako drzi baterija posto sam ceo dan van kuce.

A sa koga telefona si prešao pa si se toliko oduševio?:) Ništa ironično, zanimaju me iskustva jer se dvoumim izmedju ovog i S3 :)

Posto je prosli put bilo kritika, evo sad brdo SS-a. :)
Ako sam nesto zaboravio, ispravicemo.

Wifi sve vreme, osim 2 i nesto sata 3g.
Sync-ovi standardno, gmail, gtalk, fb, fb m, g+, itd.
Osvetljenje na auto, ali posto skoro da nije koriscen napolju onda ekran nije bio previse osvetljen.

2013-02-23 09.10.18.png 2013-02-23 09.10.26.png 2013-02-23 09.10.40.png 2013-02-23 09.10.55.png 2013-02-23 09.11.08.png

Poslednja izmena:
Ja sam moj Nexus 4 sa Telenora, potpuno nov i sa garancijom i fiskalnim racunom prodao za 460 eur. Najbolji su bili oni entuzijasti koji za svoj S3 star vise od pola godine traze 390 eur ili za Galaxy Nexus star 8-9 meseci traze 330 eur, a meni nudili 360 eur za potpuno nov telefon za validnom garancijom kod nas, i to jos mi kao cine uslugu jer ce uskoro telefon da vredi 300 eur!?!

Jos uvek je u learning modu, pisalo je da ce to da traje 4 dana mislim. Tako da ustvari i ne znam kakav je, videcemo, ocekujem jos bolje rezultate. :)
U sustini, ovo je malo bolji rezultat nego prosek. Ali skoro uvek imam preko 5 sati ekrana.
Nisam ovog puta igrao ni jednu igru, a i cini mi se za da android authority app manje koristi bateriju nego kad se direktno ode na sajt preko hroma. A to sam juce malo vise citao.

Ja se drzim tu oko 5 sati, mada izguram 2 radna dana (nocu su mi isljucene data konekcije). Ujutru ga skinem sa punjaca, i do sutradan uvece ga ne punim. Tvoj rezultat od 6+ sati display time-a je zaista impresivan.

Vrh Dno