Šta je novo?

Huawei G300

Razlika izmedju tih verzija sistema skoro i da nema. Problem su pravili vendor fajlovi koji kad se uflesuju dosta opterecuju telefon jer otkljucavaju dosta aplikacija kao i vodafonove verzije (b936, b952vf, bilo je mozda jos nekih) koji su imali neresiv ringtone bug. Siguran sam u to jer sam silom prilika uflesovao b926 kineski ics, to je mislim prvi koji se pojavio. Nisam otkljucao vendor a rootovao sam i pobrisao gomilu aplikacija koje ne koristim, sistem radi identicno brzo kao i b952, jedina vidljiva razlika je sto nema dts opciju koju uvek iskljucujem. Nema potrebe da isprobavate svaki ics koji izadje.

Inače ne postoji dload varijanta ovog b960 roma, a evo kako se pojavio...

This repack was built with a system dump from a phone returned via warranty return from Huawei.

Poslednja izmena:
Uzimajte maske ljudi kad su dzaba, ako niste iz BG salju kurirom, cak i troskove plate
have3eje.jpg

Nema više maskica za G300. :p

edit: Ubacio sam novi B960 i jedina stvar gde su kiksnuli je dosta tiši ton zvona.

Poslednja izmena:
Pa ti posle spavaj duže :trust:

meh... nisam video sliku, nije mi se bila ucitala...

pih, znacila bi mi rezervna maska za g300, jer to nema nigde da se kupi oginal sigurno... ko zna, mozda se jednog dana pohaba, pa bude trebala maska da se menja, mada ja ga pazim fino, stoji stalno u ovom hard shell-u, a imam i jedan soft shell... cudi me da su odlucili da dele maskice :)

Ovo je drugi put vec. Ja dobio dve, prva je armor a druga je fina silikonska crvena. Definitivno ce mi i sledeci fon biti Huawei, sto zbog odlicne podrske a i sto se ne ciganisu

Nema više maskica za G300. :p

edit: Ubacio sam novi B960 i jedina stvar gde su kiksnuli je dosta tiši ton zvona.

Pa nije to mala stvar, pogotovo sto je to bug koji se provlaci kroz apsolutno sve vf romove, ton zvona koji je tih i ne postoji nacin da se pojaca.

Ma da, ostavim telefon u hodniku ili u drugoj sobi i malo pojacam tv dok gledam sport i ne cujem ga, a svaki drugi rom na svetu nema taj bug. Ajde da im je prvi nego svaki ima taj problem. Ne vidim ni jedan razlog zasto bih ga koristio, pogotovo ako radi isto kao b952 ili neki drugi ics.

Jeste vf.

Problem sa jačinom zvuka je otklolnjen u custom rom-u Stock+ (B960).

Jel moze neko upostvo za root G300 telefon je sa telenor mreze? I koji kuvani ROM bi mi preporučili da stavim? Neki proveren koji je bez bagova baziran na ics ili jb?

Možda treba na neku drugu temu ali mene zanima jel može negde da se isključi ono upozorenje kada se gasi wi-fi?Mislim na ono da se prelazi na naplativi data promet?Naravno telefon je g300.

da, ali moraš da ga rootuješ i edituješ build.prop fajl u sistemu gde nađeš string koji otprilike glasi "wifitopdp" i da umesto true promeniš u false

da, ali moraš da ga rootuješ i edituješ build.prop fajl u sistemu gde nađeš string koji otprilike glasi "wifitopdp" i da umesto true promeniš u false

Da odgovorim možda će još nekom trebati:Ovo radi...dakle naći ovo i promeniti i više ne iskače....

Ljudi imam gadan problem, ne znam šta da radim :-/

Telefon je sa Vip mreže, kupio sam i dobio kod za otključavanje, međutim kad ubacim Telenor karticu, uopšte mi se ne pojavljuje prozor za unošenje koda. Probao sam, menjao romove, ali ništa ne pomaže.
Da li je moguće da moram da vratim Vip stock rom? Sada je na njemu 4.1.2 a sva upustva koja sam našao na android forumu su mi ne jasna, ili nemaju potrebne fajlove i zahtevaju promenu IMEI koda.
Molim za pomoć

Ja imam HTC Wildfire i od Telenora sam dobio kod za otkljucavanje telefona jer je istekla ugovorna obaveza.Telefon je rootovan i na njemu je neka verzija CM 2.3.7 znaci nije stock rom i pri ubacivanju MTS kartice ubacio sam kod i otkljucao telefon.Iz mog iskustva ne treba da bude stock rom.

Pa šta onda može da bude problem? Dečko koji mi je prodao telefon nikad nije pokušavao da ga otključa, na vip kartici telefon je ok radio. Na forumu koji prodaje kodove, javio se sličan slučaj, ali kao navodno iskorišćeno 10 pokušaja za unošenje koda. Ovde niko ništa nije pokušavao sem što je stavljem custom rom.

Na nekom stranom forumu pronađoh da je potrebno da bude fabrički rom da bih imao tu mogućnost za unošenje koda...

Još jedna stvar me buni, na modaco forumu stoji sledeće
gapps-jb-20120726-signed.zip
sim-tool-kit.zip
CWM-SuperSu-v0.84.zip
huawei-file-manager.zip

Kada instaliram ovaj sim tool kit, non stop mi iskače upozorenje com.phone.android stop working...

Drugari jedno pitanje..
Kod devojke na G300 je stock 4.0.3 ICS, i telefon je rootvan i ima CWM, ali nijedan custom rom nmg da fleshujem iz recoverya, u cemu je problem, jel zakljucan BL ili sta... Na sta da obratim paznju?

Kako nece? Sta se tacno desava i koje si romove probao?

Kako nece? Sta se tacno desava i koje si romove probao?

Evo sredio sam, nesto se istripovao nzm zasto, stalno pisalo da je abortirao.. :p :D Salim se..
E ali sad se javio drugi problem.. Naime posto je ona svoju memorijsku izgubila, koristi samo ono malo prostora sto ima u telefonu za muziku i neke slike.. Ali sad kad sam stavio Rootbox 4.2.2 morao sam da ga fleshujem preko moje memorijske i sad joj telefon ne vidi internu memoriju, znaci udjem u galeriju i nema slika, pokusam da prebacujem nesto nece, file manager ne otvara onaj sd card, gde bi trebalo d ima oko 2gb..

Pojavio se G600 kod mts-a.

Do danas sam koristio ADW launcher i bio sam veoma zadovoljan. Danas se nakanih da probam TSF Shell ( neka verzija 1.7.9 beta) i mogu reci da sam prezadoviljan. Ima dosta opcija, radi veoma brzo i evo za ceo dan nisam osetio nikakav lag. Od danas moj favorit. :rolleyes:

Ajmo mala pomoc ako moze... Ovako drug ima ovaj telefon i probao je da ubaci neki tamo rom i naravno neuspesno i sada mu se pojavljuje bela traka po sred ekrana nit moze da se upali ,niti da hard reset niti sta... I kolika je cena servisa toga, da mu srede?

Vrh Dno