- Učlanjen(a)
- 09.01.2011
- Poena
- 335
Bas me interesuje koji mu je. Ovaj moj je po brzini ravan Motoroli RAZR, a kad sam prelazio sa nje na ovo cudo plasio sam se da cu su mnogo "downgradeovati"... kad ono...Ono je uzasno sporo..![]()
Bas me interesuje koji mu je. Ovaj moj je po brzini ravan Motoroli RAZR, a kad sam prelazio sa nje na ovo cudo plasio sam se da cu su mnogo "downgradeovati"... kad ono...Ono je uzasno sporo..![]()
E da i sta cu za taj task kiler....usporice se tel ako nesto ne ubija procese, a?![]()
Ni meni ne secka... a evo sta kaze i baterija moje Alkice.
Osvetljenje ekrana negde izmedju 40 i 45%, konstanto konektovan na net (sto WiFi, sto 3G) i full sync.
Na Netu 18 sati!?
Ti mora da imaš onaj "specijalni" Jazin exempler,što mu se ne prazni baterija i po 3 dana...:d[/QUOTE
Ja ujutru napunim telefon, provede mi na stand by oko 10-12 sati posto u toku dana spavam, provedem oko sat vremena na netu (3g) krenem na posao, slusam muziku sat vremena, cim
stignem spojim ga na wifi i spojen mi je svih 9 sati. Za to vreme provedem barem dva sata igrajuci igrice, skidajuci programe itd. Vratim se kuci (opet sat vremena muzike) i kada stignem imam oko 15-20% bateriju a proslo je od 22-24h sa skidanja sa punjaca. Ako ga ne stavim na punjac bez problema izdrzi jos 8-9 sati koje prespavam. Da napomenem non stop mi se sinhronizuju g-mail, yahoo, badoo, facebook, messanger, dropbox, google drive, whatsapp...![]()
"Dobar" task killer imaš samo za telefone sa root privilegijama.Ako imas zahtevan launcher (sa dosta aktivnih prozora) i npr. Live Wallpaper,čak je i neophodan jer relaksira i procesor i memoriju,pa telefon ne koci i baguje stalno,jer stalno drži aktivne procese pod kontrolom,tzv. aktivni menadžment.Ali za to treba root.Što se tiče TouchPala to je dobra tipkovnica,jer sadrži naše latinične karaktere i slide unos na western alphabetu (Curve tehnologija).U podešavanjima TP idi na Pametan unos i tu odčekiraj "Proveru pravopisa" i "Ispravka grešaka u kucanju",ako je obeleženo,a jeste.Smart no trial skini sa sajta "4shared" u obliku .apk izvršne datoteke,a isti ćeš skinuti sa Playa.(predhodno obavezno deinstaliraj to "trial" đubre sa tvog ljubimca.:type:i najbitnije opet ja kod kuckanja poruka, kako naterati ovaj touch pal da ne kuca leva slova, ili kako naterati smartkey board da ne bude trial
.....mada ne vidim potrebu za njom jer tel ima i klasicnu tastaturu al ukucam s on kaze nesto deseto
...kako to da promenim?
Koji je dobar task killer?
gmail ili email app sa nekim tamo mailom?Ok i opet ja...kako da ga nateram da kad mi stigne mail imam notifikaciju ? Ljudi ovaj ICS je nekako mnogo komplikovaniji od ovog prethodnog androida, nekako mi je onaj 2.3 bio logicniji mnogo!
Cekaj, cekaj... meni sad nesto pade na pamet. Na kakvo seckanje mislis? U toku slajdovanja homescreena ili nesto drugo?
Daj program
Cekaj, cekaj... meni sad nesto pade na pamet. Na kakvo seckanje mislis? U toku slajdovanja homescreena ili nesto drugo?
Mislio sam da ti se to cini zbog onog sugavov efekta pri setanju homescreena kad se wppr trgne na stranu, ali posto kazes da sveukupno secka onda kontam da nije to u pitanju.Scroll home screen-a i scroll settings-a i uopšte scroll u aplikacijama...
Isti slucaj kao kod mog druga. Skidali svakojake launchere i cuda i nista. Go Launcher mu radi jos i najbolje. Snimicu danas ja mojim telefonom kako secka pa cu postaviti. PS. Vojkane, jel to 997 ili 997D. Kod mene je taj slucaj na 997D.
Ovo na snimku radi odlicno! Ne vidim tu nikakvog seckanja.Pa kako ne vidite glitcheve...
Pa da,oduvek mi je plava zelena,jedino nije tako kad ukljucim onaj HDR,Jel ti oduvek slika tako ili od skora? Možda loš kamera chip?
Pa da,oduvek mi je plava zelena,jedino nije tako kad ukljucim onaj HDR,
ali tada nema mogucnosti da radi blic. To me izludjuje.
Proverio sam kod druga sa istom Alkicom,isto se ponasa,sigurno su neka podesavanja...
Pa odatle mozez i da ih gasis... jednu po jednu slajduj na stranu, kao kad brises notifikacije.....sta imam koji djavo da to kliknem i gledam .kad bi mogla da mu se uloga promeni
Ma znam provalila sam....nego sta ima da stoje tu....Pa odatle mozez i da ih gasis... jednu po jednu slajduj na stranu, kao kad brises notifikacije.![]()
Ma znam provalila sam....nego sta ima da stoje tu.......nije mi to bas logicno....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari