Šta je novo?

Kako kupovati aplikacije na Google Play?

Neće ni preko Wifi, ni preko 3G... kakav haos.

Hajde ostavi se TunnelBeara i probaj ovaj program pa reci jel radi..

https://play.google.com/store/apps/details?id=hotspotshield.android.vpn

Kada instaliraš program i pokreneš ga i aktiviraš VPN gore u status baru ćeš imati dve ikonice. Ikonicu štita i ključa, nakon toga izađeš iz programa, ne na quit nego na home taster ili back taster, i odeš u podešavanja > aplikacije i nađeš google play i uradiš clear data..

Javi da li radi..i znaj da program ima Air Push reklame, tj. pojavljivaće ti se reklame u notification baru..njih možeš da ukloniš instaliranjem ovog programa https://play.google.com/store/apps/details?id=com.airpush.opt.out.androidapp

Ali prvo uradi ovo i vidi da li radi..

Ma nije problem TB, na tabletu mi radi bez problema.

Pa u čemu je problem..jel' si proverio da li ti se promenila ip adresa kada si aktivirao TB ?

Proveri ovde preko browsera na tel. http://www.iplocation.net/

Ako nisi restartovao telefon u međuvremenu radiće do nekog tenutka...

E pa nemoj :D Ja čim sam restartovao moj i obrisao data za GP prestao je unlocker da radi..poslao sam mail developeru aplikacije, ali mi nije još ništa odgovorio..

Pa u čemu je problem..jel' si proverio da li ti se promenila ip adresa kada si aktivirao TB ?

Proveri ovde preko browsera na tel. http://www.iplocation.net/

Ma jesam, američka je, radi. A u čemu je problem, to bih i ja voleo da znam... Interesantno da neće ni na Wifi only tabletu, tj. hoće sa TB, ali čim ga ugasim, vrati se na osakaćeni Play. Biće da je nešto do Wallet-a jer je vezan za isti nalog.

Danas mi je u google music aplikaciji iskočila ona tutorijal informacija, da ako kliknem na ikonicu marketa, mogu da kupujem muziku. Naravno, kada sam kliknuo dobio sam samo app deo play store-a, ali definitvno nešto čačkaju (nisam ni očekivao da mogu da kupim muziku, ipak smo u Srbiji).

uploadfromtaptalk1360670311548.jpg

:banana:

Poslednja izmena:
Ok umesto market unlockera resenje je TunnelBear.
Ali koje je resenje na Android 2.3 uredjajima?

Pa eno gore VPN 1 Click. On radi na 2.3.

VPN 1 Click radi na 2.3 ali i na Windowsu. Doduše nisam ništa kupovao ali vide se paid aplikacije i pojavljuje opcija za kupovinu.

Ja sam uradio kako je neko ranije rekao da se adresa za Wallet stavi da je npr. New York, i sada mi se vide paid aplikacije i preko kompjutera i preko telefona, bez korišćenja proxy-ja.

Ja sam uradio kako je neko ranije rekao da se adresa za Wallet stavi da je npr. New York, i sada mi se vide paid aplikacije i preko kompjutera i preko telefona, bez korišćenja proxy-ja.

Daj screenove da tacno vidimo kako si podesio.

Milkobgd, što obrisa poruku? :)

Meni ništa nije jasno, gde si u Play Store ukucao post broj za New York. Evo mene preko VPN-a na tabletu i telefonu i ne vidim takvu opciju tamo.

Poslednja izmena:
Ukucao sam preko Google play dok je radio unlocker. Imao sam ranije karticu na "adresiranu" na Ljubljanu i sad, početkom godine kada sam izvadio novu mrzelo me da petljam po google walletu i reko daj da probam da promenim karticu preko playa pa šta bude. Onda se nisam sećao broja pošte za Lj i pade mi na pamet, pošto sam preko unlockera na usa t mobile da probam ny i upalilo je. Sad zbog ove gluposti ispade još bolje. Samo mi nije jasno kad odem na g wallet podaci, barem o adresi, su i dalje na Sloveniju!?
Kada sam video ovaj gore post reko ajde da probam na pc-iju i stvarno radi, bez ikakvog proxyja. Čak vidi i uređaje.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1360712868892.jpg
    uploadfromtaptalk1360712868892.jpg
    65 KB · Pregleda: 140
  • uploadfromtaptalk1360712888479.jpg
    uploadfromtaptalk1360712888479.jpg
    69.6 KB · Pregleda: 141
Poslednja izmena:
Ok, razumem ja sve to, ali gde si to ukucao tačno u Play Store? Da stavimo unlocker po strani, sada radi VPN i eto imam pristup američkom play store-u, pa da i ja ukucam poštanski kod za NY. U teoriji bi trebalo da radi tako.

Ja ne znam koliko će vam to poći za rukom jer sa unlockerom se menjao i operater u podešavanjima na google playu..sada je samo prazno polje tamo kada, bar ja, koristim vpn metodu

Koliko ovo postaje konfuzno. Gde je i to polje za operatera, ništa od toga ja ne vidim na američkom Play Store-u.

Zechs, ja ko da sam slep. Ja to polje nemam. Okačio sam screenove sa tableta.

Prilozi

• Screenshot_2013-02-13-01-01-33.png
    Screenshot_2013-02-13-01-01-33.png
    767.1 KB · Pregleda: 133
  • Screenshot_2013-02-13-01-01-41.png
    Screenshot_2013-02-13-01-01-41.png
    102 KB · Pregleda: 131
Poslednja izmena:
Haha :D dole levo pored polja za izbor jezika

Кренеш да купујеш као да имаш картицу и маркет те сам даље води, нпр...
Мада ја сам негде ишао на едит ал на таблету немам регистровану картицу.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1360713994219.jpg
    uploadfromtaptalk1360713994219.jpg
    62.2 KB · Pregleda: 125
  • uploadfromtaptalk1360714035757.jpg
    uploadfromtaptalk1360714035757.jpg
    78.3 KB · Pregleda: 122
Poslednja izmena:
Gizmo to se vidi kada ideš preko regularnog browsera na playstore..

@milkobgd

Problem je u tome što ja već imam dodatu svoju amex karticu sa 65216 poštanskim brojem za Columbia Missouri i opet neće da radi bez VPN-a.

@zechs

A pa tako reci, ja sam mislio da pričamo o pristupu Play Store-u sa tableta/telefona pošto smo pominjali unlocker... edit: opet nisam pročitao dobro, sad kapiram šta si hteo da kažeš.

Prilozi

• Screenshot_2013-02-13-01-10-38.png
    Screenshot_2013-02-13-01-10-38.png
    335.5 KB · Pregleda: 121
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno