Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

pa bash to, da smo kulirali i menjali uvih dana, ima li bi josh dosta vishe love...aaalii nismo :D

ne bih znao shta je sa diablom, meni su obe makine trenutno na bamtu.

Kako sam ja primetio posle mesec dva diablo krene da zeza jer se kojesta upisuje u onaj dir gde se on nalazi.Kad se to dasi ja pretabam ceo taj dir sa onim sto sam onomad skinuo sa linka koji je cini mi se demios postavio i radi dalje ko doxa

Videste li onog lika sa bitcoin balkan sto prima preorder za asic od 6ghs po ceni od 35 btc.... jel se onaj sprda ili je ozbiljan :D

daj link, ne mogu da nadjem.
drugar mi reche....neki urosh :D

***..na tapatalku sam :)

Podforum ekonomija, tema o asicu..

Edit:
Pretece me mirza..

Poslednja izmena:
ahahaha...imamo dva srpska proizvodjacha (ili prevaranta) :D

Cak sta vise, u temi je naglaseno da vec imaju jedan preorder i to od lika koji je pouzdan, doduse on na to jos nista nije odgovorio. :)

jeeeeeeeste.....pouzdan i onaj lik shto je dobio prvi asic od 60ghash....pa...shta bi dalje?

ovo shto lagano skache snaga je najverovatnije samo zbog toga shto je cena novchica otishla gore i
shto je cena serije 7 solidno pala, eno i 7970 za ~330e, preko su josh malo i jeftinije.
ulaze se u nove pogone...

rekoh vec, ponovicu, dok ne vidim snagu debelo preko 30ghash konstantno, od asica nema nishta.

Poslednja izmena:
Pa nista, covek igra Super Mario na njemu. :p

Samo se vi smejite.... kad baja izbaci sokocalo koje radi... :)

Sta znam mene cudi da moderatori nisu obrisali ako je lik prevarant, ima tamo iskysnih rudara...

Risime sta ti kazes, ti si tamo stari clan, bolje poznajes situaciju :)

Stariji od mene 10. dana na forumu. :d

chek malo.
znachi, onaj ko ima mozga da ulozi u te nashe, pre svega ne sme nikako da veruje u ove inostrane asice, tj mora biti siguran da od toga nema nishta,
u suprotnom, odnos snage i potroshnje ne obecava ni malo, pa ako svi i naprave to chudo, ovi nashi ce biti useless.
i na kraju dotichna, hrabra osoba mora da veruje da ako stranci ne mogu da naprave (ili pak u vecoj kolichini), da da lovu unapred nekim tamo, malo starijim chlanovima od mirze :D
riiiiighhht :D:D

Ma taj sto prodaje je maldji (referent) clan od risima i mene tamo na forumu, a risim je stariji 10. dana od mene takodje tamo na forumu. :d

Ako vec nasi prodaju, sto nam ne izadju u susret, pa ono kinta kad stigne roba?

alo bre ko korov se primate :d

pa lik se zeza na ASIC temu...:d

De bre da sranci varaju a nasi nista,ovde je obraz u pitanju :D

ma to dafina i jezda zonfa....kakav crni asic....79xx rocks :D
mi jedva chokoladu znamo da napravimo....tj relano ne pravimo nishta....al necemo sad u politiku

I ja mislim da se samo zezaju. :)

Mada i da je ozbiljan, ne bih mu preorderovao dok licno ne odem kod njega i ne budem drzao tu stvar u rukama (koja u isto vreme i rudari sa tih ~6gh/s). :p

ja ne verujem da je neko pitao da li se oni na balkanu samo zezaju ili su ozbiljni :D hahhahaa
pa naravno da je sprdnja.. to bi bilo isto kao kad bi ja okacio oglas da prodajem auto koji je dizel, ali ima dodatak i moze da se vozi na vazduh :D kako bi me banovao Joker ili neki drugi od moderatora :D
hahaha strasno najstrasnije :)

pa pre koliko su navodno poslali sve te silne spravice iz kine ? pa ne putuju na grbaci magareta, vec avionom :)

ja i dalje tvrdim jednu stvar "Ljudska pohlepa je jako mocno oruzje kojim se sluze mnogi prevaranti"

ili cuvena izjava, vezana za asic, na bitcoinbalkan koja je 10000% u pravu: Nađeš nekog ko za NIŠTA želi NEŠTO i ti mu lepo daš NIŠTA za NEŠTO! ""

Narode jedno pitanjce, ako se ne ljutite, kopam po temi ali nikako da navatam nekog sa tim karticama.
Sta mislite da li moze nesto da se iskopa sa 5770 ili 7750 karticama i koliko bi to izaslo mesecno?
Moz da se desi da ne placam struju. :d
Hvala unapred i izvinite za upad.

sa par komada neku sicu, ali sa mnogo njih, moze da se uzme neki dinar...ako ne placash struju...

Narode jedno pitanjce, ako se ne ljutite, kopam po temi ali nikako da navatam nekog sa tim karticama.
Sta mislite da li moze nesto da se iskopa sa 5770 ili 7750 karticama i koliko bi to izaslo mesecno?
Moz da se desi da ne placam struju. :d
Hvala unapred i izvinite za upad.

Moze, ja imam jedan rig sa 5770. Dakle jedna trenutno daje 23$ mesecni - struja.

ok, sad mogu da kažem da je 24 $ trenutno gornja granica za BTC, te da očekujem da će za naredni dan, dva doći do velikog pada zbog prodaje velike količine novčića.

Poslednja izmena:
Mozda i nece, mozda ce ljudi jos da zickaju:D po 500 do 1000 komada, skoro je za par sati prodato 20.000, pa je vrednost pala za samo 5%....

ti što žickaju na malo su nebitni. cenu diktiraju oni koji imaju po 20k novčića, a kada počnu oni da se istovaruju...

ok, sad mogu da kažem da je 24 $ trenutno gornja granica za BTC, te da očekujem da će za naredni dan, dva doći do velikog pada zbog prodaje velike količine novčića.

Tako si i 06.02 rekao kad je cena bila oko 21$ da ide veliki pad. Tad sam ti rekao a i evo sad na 24$ ti kazem da nema velikog pada cak naprotiv.

Mislim da je vecini ljudi koji nisu ulagali mnogo krivo sto je cena novcica oko 24$ (trenutno)

Sta ti mislis Djole? :cool:

Vrh Dno