Review Surface Pro:
http://www.wired.com/reviews/2013/02/microsoft-surface-pro/?cid=co5696144
4 sata baterija, greje se, dodatni troskovi za touch/type cover, debeo...
Pa ista prica kao sa Win8. Kao i jedno i drugo (i tablet OS i desktop OS) a zapravo ne valja ni za jedno ni za drugo.
Probao sam samo Windows 8 na poslu i primetio sam da mi je izuzetno opala produktivnost. Vratio sam se na Windows 7. Možda ga probam još jednom... ali kasnije...
Za Win 8 kao i za Microsoft Surface važi isto: treba sačekati, nije vreme, pojeftiniće, popraviće se,... u svakom slučaju, ko sada želi nešto da kupi neka kupi proverenu tehnologiju: iOS ili Android.
Probao sam samo Windows 8 na poslu i primetio sam da mi je izuzetno opala produktivnost. Vratio sam se na Windows 7. Možda ga probam još jednom... ali kasnije...
Mnogo ti je jaka ova rečenica, meni si skrenuo pažnju na sebe, a tek treći post. Čestitam. 🙂
Probao si windows 8 na poslu... na običnom monitoru, koji nije touch-screen?
Koliko ce da kostaju neki pristojni win 8 tableti sa Win 8 pro, za jedno 6-7 meseci? Po vasem iskustvu i proceni 🙂 Sada su bolesne cene.
Koliko ce da kostaju neki pristojni win 8 tableti sa Win 8 pro, za jedno 6-7 meseci? Po vasem iskustvu i proceni 🙂 Sada su bolesne cene.
Na cene utiče i cena hardvera, win8 tableti imaju najmanje 32GB memorije, a često i 64GB, ***, to jednostavno košta više. Kad Android tableti pređu na više memorije, cene će se izjednačiti.
Rt mozda i moze da prodje kao tablet, ali surface pro nikako. Baterija od 4 sata zahteva da teglite punjac, a kada nosite punjac sa sobom to je vec laptop.
Pojedini ultrabook racunari imaj bolje performanse i vecu autonomiju od s-pro.
^^ Sem što nisu brži
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari