Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Isti sam problem imao i nabasah na ovu verziju koja savrseno radi :)
Poslacu ti na pm tapatalkskyblue

Poslednja izmena:
Gradjevinac izmeni post, da ne dobijes kaznene poene ili ban, a posalji mu na PM. Piraterija je zabranjena.

Sto bi skidao sa bm-a pored ovog kupljenog zaboga??? Mozda i je net pao u trenutnku, probaj da ocistis cache aplikacije...

Ради хвала!

Sad sam ubacio francov poslednji r364 nightly,onaj 361 je radio dobro ali, ajde da probam ovaj novi...Valjda će raditi kako treba ili prelazim na Trinity:D

Meni je Nexus uzasno usporio u zadnje vreme, sve nesto koci, trza, laguje i baguje, baterija sve gora, a nisam nista veliko instalirao na njega u zadnje vreme. Tacnije nisam instalirao uopste bilo sta bar mesec dana.

Izgleda da je rok upotrebe JB-a isti kao i za Windows XP - svakih 6m ajd Jovo na novo :) Sta instalirati - CM10, 4.2.1 stock + Trinity ili nesto trece?

Paranoid ili MIUI :p

RasBeanJelly + Trinity 12c nije losa kombinacija...

Edit:
I Nova Launcher uz ovo gore :)

Poslednja izmena:
Uroše kako ti radi taj RasBean?Kakva je bakterija?:d
I da, +1 za NOVA Launcher :p

Pa sta znam, nije lose. Bolja od recimo stock 4.2.1 + franco364.

Za sada izvlacim 15-ak sati usage i oko 3:30-3:50h screen on.

Auuuuuu pa valjda nije stvarno toliko loš taj 364?
Sutra idem od kuće u 6:30, a vraćam se oko 21h - mora da izdrži toliko ili... :crash:

Meni je Nexus uzasno usporio u zadnje vreme, sve nesto koci, trza, laguje i baguje, baterija sve gora, a nisam nista veliko instalirao na njega u zadnje vreme. Tacnije nisam instalirao uopste bilo sta bar mesec dana.

Izgleda da je rok upotrebe JB-a isti kao i za Windows XP - svakih 6m ajd Jovo na novo :) Sta instalirati - CM10, 4.2.1 stock + Trinity ili nesto trece?

I meni je bio. Deinstalirao sam viber, Facebook i Twitter i progledao

I koristis ga kao Nokiju 3310 ;)

Salu na stranu, meni za sada kompletno stock 4.1.2 radi bez problema sa svim tim standardnim programima FB, Viber, twitter...

4.1.2 radi skoro pa perfektno. Steta sto ga developeri sa xda zapostavljaju...

I koristis ga kao Nokiju 3310 ;)

Salu na stranu, meni za sada kompletno stock 4.1.2 radi bez problema sa svim tim standardnim programima FB, Viber, twitter...

Naravno da ne.
Svaka aplikacija ima alternativu koja nije persistentna, već radim pull po potrebi. Osim viber, ali skype je bolji u svakom slučaju.

Уууууу овај 364 не да троши батерију него је уништава, сад имам 49%:eek:
Срећа па има утикач у учионици:D

Ja koristim stock deodexed 4.1.2 sa nekim modifikacijama (battery mod, power menu, louder patch) + franco r300. Mnogo bolje radi nego 4.2.1...

Potvrdjeno vise puta. 4.1.2 je najbolji Android za sad, po mom misljenju. :)

Сда сам убацио CyanigenMod на nexus једном лику из Новог Сада (поред толико вас професионалаца) човеку батерија траје 6-7 дана :eek: који "хеви јузер" Прво је хтео само да му убацим 4.2.1 онда када је видео мој тел. оће и он CM :D
Да у међувремену сам вратио r361 али планирам да пробам rasbean+trinity у скорије време:p

Preporucio bih svima kombinaciju Purity v4.3.1 ROM + AK purity kernel v021 pa da vidite sta znaci brzina sa malom potrosnjom baterije... :D Bio sam zadovoljan i stock romom jos dok sam bio na 4.1.1 ali ovaj je skoro pa perfektan. Sve radi tecno i brzo.Nije pretrpan glupostima, ima taman toliko modova da vam nikad ne bude dosadno...A za update ne mora da se brine. Skoro svake nedelje ili dve izlazi novi kernel koji je bolji od prethodnog. Uskoro ide i update za ROM sa nekim novim stvarcicama... :cool:

vise smara ovo ne mogu da update a mrzi me da se smaram sa rutuvanjem ili sta vec.nikad nisam to radio,zbog toga sam i kupio nexus da ne bih morao to da radim a vidis sad

Kakve veze ima root? Nexus koji se kod nas (i na ostalim trzistima prodaje) sa yakjuxv verzijom nema nikakve veze sa rutovanjem. Ti mozes da instaliras i neki drugi stock rom pomocu toolkit-a, pa da dobijas update.

Kakve veze ima root? Nexus koji se kod nas (i na ostalim trzistima prodaje) sa yakjuxv verzijom nema nikakve veze sa rutovanjem. Ti mozes da instaliras i neki drugi stock rom pomocu toolkit-a, pa da dobijas update.

na to sam i mislio (nisam mnogo upucen u te stvari :d) .sve jedno treba da se izmotavam s telefonom

A ***... Dobices update sigurno samo sto je problem ta yakjuxv verzija koja eto, sporo ide.

Nazad
Vrh Dno