Šta je novo?

[Telenor] Reklama sa Acom Lukasom

pa sad dno ili ne ali bojim se da ovo ima prodju i to sto je najgore kod veceg broja nego sto mi mislimo... sad vidis dokle smo dogurali...

Jel ovo Kurir ili Benchmark? Sto brinu ljudi kome je privatna firma dala lovu za marketing? Nemojte da glumite avangardu, novac je u pitanju i ovo je verovatno dobar poslovni potez. Pitao bih vas ja da ulazete svoj novac u reklamu, da li bi ste ga dali popularnoj estradnoj licnosti ili nekom garaznom bendu?

Uuuu! Ozbiljan "poremećaj" u mreži i totalni zaokret u dosadašnjim reklamama Telenora.Mada, magla i pesma uvek prolaze kod nas.Nažalost.

Verovatno je anketa iz Decembra 2012 koja je sprovedena, pokazala da je potrebno ubaciti u pakete više SMS-a i muzike,bar na našem tržištu?

Poslednja izmena:
Paket skockan sa namerom da se troše gigabajti uključeni u osnovnu cenu a potom kupiti nove...to je već šibicarenje. Ja imam Telenor 3G internet "surf paket" koji je solidno radio. Baš kad sam mislio da predjem na viši paket i "surfuj više oni naprave ovaj katastrofalan potez Zbog ovoga ću najverovatnije preći na MTS. Umesto da mi povećaju brzinu i pokrivenost oni mi daju muziku koju nisam tražio. Telenore...ćao.

Ahhh

Prilozi

• deezer_slusalice.png
    deezer_slusalice.png
    185.1 KB · Pregleda: 380
Ovo je zapravo odličan potez. Kako će drugačije izpopularizovati ovaj servis kod nas?
Neće sigurno pogurati popečitelje (uzeh za primer ultra kvalitetan domaći bend), kada će veći bang imati sa Lukasom.
Dobra stvar je što će ovo pogurati music streaming kod nas, pa jednog dana možda dođe i spotify, rdio, xbox music, mog ili slično.
A to će dalje dovesti do opadanja piraterije.

Spotify i da dodje, sahraniće ga Dezeer sa Lukasom. :d

Još da servis radi na EDGE mreži, pošto se telefoni (kao što je poznato) na Telenor mreži baš često prebace na EDGE iako ima HSPA signala... :)

Još da servis radi na EDGE mreži, pošto se telefoni (kao što je poznato) na Telenor mreži baš često prebace na EDGE iako ima HSPA signala... :)

I ovo isto. :) Sa VIP-om u BG-u sam dosta cesce na HSDPA nego sa Telenorom. Ali bitno da su ulupali pare u reklamiranje "pametne mreze". :d

Haha, da.
Čisto da napomenem, google play kešra sve što jednom preslušaš i to ti je onda uvek dostupno offline. Plus, možeš manualno da "pinuješ" albume ili playliste na telefon.
Verovatno isto tako radi i deezer.

Sta fali reklami, uzeli su najpopularnijeg domaceg pevaca narodne muzike, jednu od najpopularnijih pevacica pop muzike i jedan od najpopularnijih hip hop bendova u Srbiji? Mozda jedino jos neki rok bend, ali verovatno ce uzeti Negativ.

Druga je stvar sto se nekom ne svidja neko od ovih (npr meni se Bekvalceva gadi), ali ovo nije los marketinski potez

Poslednja izmena:
Stvar je u tome sto su dosad imali hipsterski marketing, sa urbanom decom koja kupuju skupe telefone, slikaju zalaske sunca koje kace na Instagram i izlaze u fensi klubove. :) A sad odjednom krenula Grand Parada. :d

Poslednja izmena:
Stvar je u tome sto su dosad imali hipsterski marketing, sa urbanom decom koja kupuju skupe telefone, slikaju zalaske sunca koje kace na Instagram i izlaze u fensi klubove. :) A sad odjednom krenula Grand Parada. :d

Pa sad se promovise pripejd, a tad post.. :)

Tuga, sad me sramota da kazem da koristim Telenor. Koji ***** im je rekao da geekovi slusaju narkodnjake???

Pa videli da ovde ne prolaze iste reklame kao u Norveškoj :d

Од Беквалчеве ми се кења, али Шмркас је ок лик. А Ајс, Виклер и Бдат Џутим (Тимбе) су цареви. Шта, сад ће и са њима да буде дно дна реклама??

Reklama je " idem sečem vene odmah sa telenor karticom ". Sve razumem , ali tako bednu ideju za reklamu, ne razumem. Telenor nikad dobru reklamu nije imao, osim one novogodišnje reklame.

^ nasledje od DnD mobtela :d

Marketing i profit, o tome se i radi.
Recimo Zeljko Mitrovic privatno slusa ko zna sta a kompaniju vodi u profit na potpuno drugim osnovama :)

Pricamo o smrkasu koji rasproda sve karte kad god napravi koncert , marketinski odlican potez telenora a to sto se meni licno i vecini nas to ne svidja to je vec druga prica.

Potpuno ispravno i tačno_Ova kampanja ima više vrsta ciljanih grupa i verovatno će nešto i pogoditi.Meni je mnogo interesantnija stvar, zbog čega je Telenor napravio zaokret od 180 stepeni u svom marketingu?

Nazad
Vrh Dno