Šta je novo?

LG Nexus 4

@Sauriann, sacekaj nedelju dve od kad kupis telefon pa onda gledaj kako radi baterija i koliko se greje telefon. Meni je u prvih par dana baterija trajala bas kratko i bio vruc telefon kad igram neku igricu, sada je posle mesec i po baterija mnooogo bolja i ne greje se telefon skoro uopste. Ne znam zasto je to tako, ali je tako.

Sada sam ga cackao 5 min u delti.. kakav s3 kakvi bakraci.. mobilni izuva.. kvalitet izrade vrhunski sem lock/ unlock dugmeta koje se malo teze stiska.. uglavnom zlo

Nisam tech geak i tek sad mi postaje jasno koliko bih se za**** da sam dao 450e za ovaj tel. Drugar kupio i dobro izgleda i dobro radi, ali da ga hebem radi sve sto rade telefoni srednje klase koji kostaju i do 200e manje. Zato sam resio da ne kupujem nista od modela koji su trenutno u ponudi, jer ne nude nista novo niti revolucionarno. Ej dosli smo do tacke da se porede ppi, a da se ta razlika ne moze golim okom videti.-_-
*****avaju nas proizvodjaci, ne prave nista novo nego samo bacaju koske da se prepucavamo ciji je bolji (veci). Cekam da vidim sta ce da naprave Moto i Google od tog projekta X i ako to bude nesto novo, iscimacu se da mi neko donese iz USA ili cu jednostavno prezaliti pare ako stvar donosi novinu i ako vredi.
Izvinjavam se na off, otvorio sam dusu. :D

potpisujem!!!
Brat mi je narucio s3, koji je tada u tom paketu izasao ludacki mnogo. Na veliku srecu sam odustao i preko nekih kombinacija dobijem nov htc one v(za 100 evrica).
Sada kada ih poredim, skoro da je to to u mojim ne geek ocima. S3 je S3 i tu nema govora, ali ja ne vidim TOLIKU razliku.
On ima note i kada ih poredim ovaj lici na privezak, ali radi posao.
Sledeci ce biti full hd iskljucivo zato sto je full heheee.
Sto se tice ovog telefona, jako mi se svidja na prvu loptu i verovatno bi ga uzeo da sad moram da uzimam telefon.

Poslednja izmena:
Ma da, ne vidis toliku (ma sta to znacilo) razliku izmedju one v i s3, jedino ako zmuris.

Meni se jako svidja ovaj Nexus ali me cijena odbija. Gledao sam predstavljanje i kada sam vidio 350 dolara za model od 16 GB rekao sam woooow, a evo kod nas u BiH su cijene 500 eura i to ne u radnji nego u oglasima...
Da nisam na Galaxy Nexusu mozda bi i prezalio te pare, ali da nadoplacujem 250 eura ne isplati se...
A cesto se ovdje spominje poredjenje sa S3, ma ljudi ko zna sta je Nexus i cisti Android nece mu pasti na pamet da vaga izmedju ta dva telefona, pa moj Galaxy Nexus bolje radi nego S3 i ne bi ga sad mijenjao za pomenuti model, dzaba mu sve inovacije kada laaga, ja se osipam na te stvari pogotovo kod uredjaja koji su hardwerski mocni kao sto je npr. S3. *** ima Quad a 6-7 sekundi mu treba da udje u imenik, fuj.

Hm... pa sad... da laga, baš i ne laga, bar moj. Na stock imeniku mu treba 1-2 sec, na ExDialer koji koristim unazad skoro od momenta kada se pojavio, nema laga ni sekunde... Al` ajd, nije tema o S3 nego o Nexusu, da ne idem dalje...

McNulty

Jel imaš smart stay?

Jel imaš da swipe-ujes u kontaktima prema desno da pozoveš, prema levo da pošalješ odmah poruku?

Flip to silence? (možda imaš)

Direct call?

Meni su to bitne funkcije i dobro dodje... To AOSP nema, a ja imam ootb.

Ja sada ne bi menjao GS2 za Gnex, a ne GS3... Da ne radi ovako smooth JB za moj GS2 razmišljao sam, ali sada ne... O S3 da ne pričam...

Ne možeš porediti S3 i Gnex nikako, jer je S3 deset u glavu za Gnex-a

Jeste sada kada je i on na JB, ali prethodnih meseci, pa i ne baš.

Ne bi ni ja da idem dalje, samo ću još reći da meni te inovacije koje S3 ima ne trebaju ali da razumijem da ima ljudi koji to žele... Razumijem i da ima ljudi kojima na Nexusu smeta što nema proširivu memoriju, što nema više od 16GB storage-a...
Meni jako smeta lag a S3 ga ima ma ko šta ovdje govorio, imam ga priliku koristiti svaki dan i ovo što tvrdim nisu neke predrasude niti blaćenje mobitela samo zato što ga nemam već je to činjenica.
Izađem iz igrice i čekam da se widgeti i ikonice dozovu nekoliko sekundi..
Nekome to ne smeta, ja to ne volim vidjeti pa da ima još bolje animacije.

U USA je 350$ samo treba neko da dopremi ja cekam ako uspem uzecu ga pa da uparim Tablet Nexus koji vec imam :) video sam ga kod drugara mogu samo da pohvalim LG ozbiljan uredjaj skroz, upakovan u kvalitetno kuciste veliki + od mene

Takodje, mozda je bio neki felerican telefon ili bagovit rom, ko zna...

I meni se to isto desava sa s3jkom kada se vracam na pocetni screen a igrao sam neku igru, fazon treba mu sekund da ucita sve ikone i widgete.. ali mislim da je to zbog toga sto nemam kostum rom na njemu i zato sto je pretrpan nebitnim samsung sranjima..

Koristim S3 7 meseci i nikada ali nikada mi se to nije desilo posle bilo koje igre niti na stok romu niti na custom. Nikad ni posle izlaska iz NFS koji odvozam sat vremena.
Stara ploča, sim free, kartica 32Gb.

Poslednja izmena:
Pisao sam ja ranje o ovome na stock ics je to kod mene bila redovna pojava posle koriscenja browsera.

Mislim da je fora kada igras zahtevnu igricu a njemu je vec pretrpan ram on ugasi nebitne stvari tipa widzete i ikonice sa radne povrsine da oslobodi koji mb rama vise.. zato tvrdim da je 2gb rama extra pozeljna stvar na svakom telefonu.. dobro je sto svi jaci telefoni izlaze sa 2gb rama.. evo sada dok pisem njemu je zauzeto 600mb rama a nemam nista u pozadini i sve samsung nebitne stvari sam disejblovao..

Nemas u pozadini imas u CACHE-u!

Mni se to ucitavanje home screen-a desavalo i na S III redovna i sada na Acer S500 po nekad.

Meni se na S2 to ne desava, ne znam kako moze onda na S3 da se desava!

A da se vi momci prebacite na temu o S3, kad je zadnjih 20-tak postova iskljucivo o njemu?

Evo spontatnog testa baterije i screen-on vremena.

1rvn20.png

slqhl5.png

1jrd5f.png

Nesto ne valja u tim screenshotovima. Nemozes da imas veci screen on time nego awake.

Vrh Dno