Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hvala matori, skinuo zip. Guglam jos malo da vidim moze li se izbeci resto onog bloatware-a :) ako ne uspem, ne gine ovo :)

Bilo je nekad "stand alone" apk, koji je sljakao normalno. Sad lupaju po forumima kako trazi TW framework i da ne postoji smemo za romove bez TW. Ne rade svi spen ficeri, al app radi.. Eno Omega rom ima implementiran smemo u sebi. Bla :(

Edit:
Ovaj SMemo je hoax.. ;) sasvim druga neka aplikacija, jedna od onih s pleja. Samo je ista ikonica.. App je uzasan ;-)

Poslednja izmena:
Da li je možda neko imao problem sa Box-om i potrošnjom baterije.Naime od pre par dana od kad sam ga instalirao kad sam ulogovan na njega stalno mi u pozadini rade mape i nedaju da telefon ide u stanje mirovnja a baterija ekstremno brzo odlazi.

Ubacih ovu betu camera360 v.4.0 i stvarno je odlična, dosta brža ali vuče bateriju i kad se ne koristi. Ne briše mi se ali... :p

Ja gazim sve sto daje sebi za pravo da radi u pozadini, a da za to nema realne potrebe. Obrisao bih i daleko korisnije aplikacije od camera360 zbog takvog pristupa.

+1 mislim da imam samo u telefonu tipa 15-ak sistemskih aplikacija i servisa

da li postoji mogucnost da se nesto napravljeno u uccw "zakuca" da stoji nezavisno od promene ekrana (ili kako se to vec kaze...)?

Ja sam (dok sam koristio više ekrana) jedan vidžet držao na svakom ekranu.

Glupo ali funkcionisalo

S-Note aplikacija radi samo sa TW frameworkom. Odavno bi ja batalio TW rom da mi sve S-pen funcije rade na AOSP.

Znam. Zacudilo me je samo sto se u sekciji za Optimus 3D pojavio paket Samsung aplikacija koji radi na CM10 (ali u paketu ima TW framework-a). Ja nisam probao, ali evo covek je rekao da je fake aplikacija S-Memo. Tako da to objasnjava to "cudo". :)

Ja sam (dok sam koristio više ekrana) jedan vidžet držao na svakom ekranu.

Glupo ali funkcionisalo

sto glupo, pa postize cilj, inace, to mi je rezervna varijanta u slucaju da ne moze da se "zakuca"
pitanje: cisto onako teoretski, jel jedan isti wgt ponovljen na vise ekrana jede vise mem nego da se nalazi samo na jednom ekranu?

izvini, da, trosi vise mem ili da, wgt napravljen u uccw moze da se zakuca?

I mnogo bolje radi beta od stable... Samo ne znam sto se ne update-uje stable kada su ispravljeni neki bugovi u beti...

Postoji aplikacija na Iphone,ne znam tacno kako se zove,ali ukratko radi se o tome da kada te neko slika,preko tog programa moze da ti napravi lice da izgledas za jedno 20-30 godina starije.

Aplikacija je jako dobro uradjena,i bas realno ''odradjuje'' kako cemo izgledati :)

Verujem da ima takva aplikacija za android,pa ko je to vec isprobao,i zna o cemu se radi,neka mi napise naziv iste.

Hvala

^ Ovo je extra aplikacija (hvala)

Ako ima jos neka slicna,mozda i bolja,neka postavi

Kojom aplikacijom radite backup slika na računar? Ima nešto bolje od Sweet Home WiFi Picture Backup?

Vidim dev prestao sa updateovima pa reko da pitam. Treba mi nešto što će raditi upload slika na računar, NE cloud upload :)

To mi je padalo na pamet, nikako da pitam...
Ima li neka aplikacija koja će da radi synchro kao dropbox, ali ne na cloud, nego na Lan share/NAS u lokalnoj mreži?

Ima li neki laganiji launcher od trebuchet-a?

Ne znam koliko je laganiji ali ja sam koristio Nova jer ima vise opcija ali free verzija nema gestures pa sam morao preci na Apex i za sad fino radi, al cini mi se sporiji od Nove i Trebucket :) ..ako neko zna bolji neka kaze :)

:D :D

A cisto ovako pitanje sto ne cloud resenje?

Nazad
Vrh Dno