Šta je novo?

Motorola RAZR HD / MAXX HD

Хвала обоици:D

@mironiko
Lago, lago,... obecao review i nista. Dosta je vremena proslo, daj fotke (svoje) fona i konkretniji opis cime si zadovoljan, a cime nisi. :)

Otkucacu ga veceras, polako ljudi, nije da sedim besposlen ovih dana, naprotiv... :)

@Jaza
2 posta i 8 slika? Smesno... :D

Otkucao sam test sinoc, i dok sam ga okacio, Bench pao. Sad sam tek provalio da opet radi, pa sutra kad upalim racunar, saljem test na recenziju (koliko se secam, tako to ide) pa cim ga objave kacim vamo link.

Nadam se da ce vam se svideti. :)

Sjajan review(poredjenje) :) mene on dovodi na zakljucak da sacekam motorolin nexus koji ce imati i podrsku zajednice i kvalitet izrade i bateriju ko tvoja motorola :) znaci najbolje iz obe sfere

Ma meni se ni u kom smislu upotrebni utisak nije promenio sad sa RHD u odnosu na Gnex, posebno imajuci u vidu da i na njemu "vozim" CM10. :)

E sad, iako je baterija sve vreme i vise nego kul, zbog mnogo awake stanja, instalirao sam Better Battery Stats, i evo ScreenShot-a Partial Wakelocks-a:

uploadfromtaptalk1359941152728.jpg

Dakle, sinhronizacija i to je to?

Napuni telefon do kraja ukljuci sve u BBS, ne diraj ga jedno 4-5 sati mozes u toku noci da ga ostavis i odradi dump file i okaci ovde, ali upni na dropbox taj .txt

Danasnja ekstenzivna upotreba:

uploadfromtaptalk1360021495378.jpg

uploadfromtaptalk1360021511168.jpg

uploadfromtaptalk1360021539530.jpg

uploadfromtaptalk1360021555219.jpg

uploadfromtaptalk1360021571723.jpg

Koliko ja razumem, nema razloga za brigu, BBS pokazuje normalne detalje. Ipak, gledacu i dump file da odradim kad budem u prilici. Mada, 6h ekrana i sat poziva na obdanicu od 16h su... :)

Da, ali moze bolje :p

Sta znam, 6h screen on je fantastican u odnosu na gnexovih 3-4 sata... Ali opet, u odnosu na note II je lose.

Note II ima donekle bolje rezultate, pratim temu tog uredjaja. Nije bas tako drasticna razlika. Medjutim, poenta je - na dnevnoj bazi, RHD nema sanse da izda korisnika, tj. mozes mirno i opusteno koristiti fon, bez razmisljanja hoce li se ugasiti, dok kod drugih, skoro svih, to nije slucaj.

To je odlično. Tako sam se ja osećao kada sam prešao sa desire ja nexus.

Meni na O2X bilo kako kad, tj. kad sam nasao pravi ROM drzao je dobro. Nexus vec slabije, a sad sam spokojan.

Zaista sam zadovoljan sto je sledeci projekat Googla vezan za Android bas RoadRunner. Pa videcemo...

Danas sam se gaadno smarao, i evo rezultata:

Pogledajte prilog 108181

Pogledajte prilog 108182

Inace, one nepravilnosti su jer sam u toku dana flashovao neku kao novu verziju CM10 (samo sync sa CM repo-om) pa se iznenadno podigao nivo baterije nakon toga (nisam brisao battery stats, samo cache i Dalvik), a predvece sam restartovao fon kad je krenula da iscezava baterija, znajuci da moze da izvuce jos.

Sutra, preksutra ocekujem da se stabilizuje i linearizuje potrosnja. Ako bude CM10.1 za RHD zasnovan na 4.2.2 dacu mu sansu - do tad, 4.1.2 je odlican, zreo sistem.

Ne rade ti linkovi ili meni ne radi internet :D

Posto vise ne mogu da editujem, uploadovacu opet:

uploadfromtaptalk1361791120630.jpg

uploadfromtaptalk1361791135765.jpg

Opis je u proslom postu. :)

Obrisao Viber, nabacio WhatsApp (i to u toku dana) i bat. vec malo bolja, zrno ali tu je:

uploadfromtaptalk1365289491832.jpg

uploadfromtaptalk1365289505848.jpg

uploadfromtaptalk1365289522495.jpg

Kao sto vidite, vecina vremena xoma na WiFi-ju, 3G je bio mozda sat vremena i tad sam bas i surfovao i to sa 75% osvetljenja - doma je inace na 25%; pored toga, standardan shitload sync-a.

*** tel ti maltene ne spava a 7h screen on :)

I, posle 5mes verne sluzbe u mene, ode RHD novom vlasniku, a ova tema i u definitivni zaborav... :D

Cisto napomene radi, na PM sam dostupan za savete, nabavi li neko ovaj tel u buducnosti, a naravno moze i na temi, ako ne padne na 11. stranu... :D Telefon je najbolji koji sam do sad imao, stoga bih voleo da procitam jos stosta o njemu u danima ispred...

Parama valjda :p

Istina, parama, ali sam deo njih (manje od pola) dao za LG L7 II, kao entry level dual-core sa megabaterijom, i kako stvari stoje, posluzice do jeseni/zime, i recimo M4.

Bice utisci o telefoncetu na odgovarajucoj temi za koji dan.

I evo, posle skoro 3 godine, opet mene u posedstvu ovog telefona. :D Doduse, nije bas XT925, nego XT926, ili ti, Droid Razr HD, ali to mu dodje na isto.

Sve u svemu, bio sam na korak od Meizu M2 Note-a, vec sam slao neke PM-ove na KP, i pukim slucajem nisam uzeo telefon, kad sam odlucio da prvo malo svoj trenutni Moto G2 LTE sredim, dok je jos kod mene.

I, deinstaliram FB i jos par programa, i telefon prodise, bukvalno, u dva smisla. Prvo, oslobodi se deo interne memorije, koja se cesto popunjavala (ROM je samo 8GB), a brisanjem FB-a, i nabacivanjem FB Lite-a, telefon je povratio svoj stari snappiness, i sa stotinak MB RAM-a uvek slobodnih, ponasa se kao i prvog dana. Dok je standardni FB dovodio do toga da ni 20MB RAM-a ne ostane... :D

To je bilo nekako presudno, jer sam poceo da mislim da mi mozda telefon od 1GB RAM-a ipak nije nedovoljno dobar, jer u poslednjih 6 meseci (otkad radim kao SW inzenjer i po ceo dan sedim na kompu) mnogo manje i koristim telefon za neke nestandardne radnje, i, pocnem da razmisljam da zadrzim G2 jos neko vreme, kad mi se sestra pozali da njen telefon (isto G2, moj nekadasnji, samo dual sim) pokazuje znake usporavanja, i pita me hocu moci da joj dam svoj G2, kad vec uzimam novi (misleci na to da sam joj rekao da cu uzimati Meizu)... I reko', hajde, videcu, i bukvalno dva dana iza toga, babrajuci po KP, naletim na oglas za samo probani XT926, i reko' - idemo na njega! :) Cena je bila bas povoljna, a povucen tim iskustvom da mi je i 1GB RAM-a verovatno ok ako malo optimizujem sistem, i secajuci se koliko sam bio zadovoljan sa RAZR HD-om svojevremeno, lako sam odlucio...

I opet, kao i prvi put kad sam uzimao ovaj telegon, isti utisci... Predivno radi, a izrada je BOMBA. Boze, kad vidim vecinu danasnjih i nekadasnjih plastikenjara pored ovoga...

4.7" ce me verovatno malo smarati dok se ne priviknem, ali kao sto rekoh, dosta manje koristim telefon za netelefonske akcije u poslednje vreme, pa je i velicina ekrana manje bitna. 4.4.2 je na njemu, near-stock, posto cu ga naravno debloatovati (jedva sam ga inace root-ovao, onim cuvenim Kinog Root-om, sa sve njihovim SuperUser-om, mada mi je samo bitno da imam TBU i AdAway), i ostavljam ga, nije mi verzija od presudnog znacaja vise nekako...

Sve u svemu, tek sada vidim koja je steta sto Motorole maltene nema u Evropi. Kad sve saberem, njihove telefone najvise volim, i zaista ne razumem zasto ih ne plasiraju ovde... Sreca pa Verizon modeli rade i na nasim mrezama, iako ne mogu da koristim LTE. Da nema toga, dostupnost bi bila ravna nuli.

Poslednja izmena:
Nije mi bas jasno kako ti radi verizon telefon koji je cdma na nasim gsm mrezama. Aj da si rekao da hoce samo preko lte pa jos i da razumem, ovako sam u bunilu totalno?!

Uveli su pre par godina modeme koji pokrivaju i CDMA i GSM, zbog putovanja ljudi u inostranstvo, samo su stavili blok na koriscenje americkih GSM mreza. Provereno. Jedino LTE GSM frekvencije ne pokrivaju.

Nazad
Vrh Dno