Šta je novo?

Motorola RAZR HD / MAXX HD

E to ce se videti kad stignu telefoni pa kad se preracunaju, sracunaju i zaracunaju... :D

A mt:s nema umerene cene - uglavnom su im telefoni ili bas preskupi (Gnex, Note 2...) ili prilicno povoljni (992D, O2X znam da je bio bas kul cene, itd.) tako da ne sumnjam da ce RAZR HD i M biti preskupi, nazalost...

Znajući motorolu, opet će biti pentile samoled i boje će biti napucane duplo više nego kod samsunga.

Stigli juce neki telefoni u mt:s ali ne i RAZR HD...

Meni svejedno, porucio sam ga iz Kanade, GSM verziju naravno, za nesto manje od 400€ kad se preracuna, stize mi za 2ned... :)

Svemirski izgled, premoćan..
Huh, al' 400€, neće da može. Ima puno boljih modela za te pare, a i za jeftinije (i to mnogo).

Stigli juce neki telefoni u mt:s ali ne i RAZR HD...

Meni svejedno, porucio sam ga iz Kanade, GSM verziju naravno, za nesto manje od 400€ kad se preracuna, stize mi za 2ned... :)

Zar nije bilo bolje da dodas nekih 50-80 evra i uzmes Note2 kojem je takodje baterija brutalna ?

Velik mi je. :D Sjajan je tel i padalo mi je na pamet, ali ne staje mi ni u torbicu, stylus ne bih koristio...

A izacice me ~380€ sto ce mu minimum biti cena kad se pojavi kod nas u oglasima jer je proslogodisnji RAZR trenutno 300€. Za te pare, uz koji jos evro imam S3 ili One X, ali oni nemaju takvu izradu i bateriju, a to mi je vaznije od QC profesora i sta ti ja znam cega.

Ne znam koliko ce kostati u mt:s-u, ali ako bude kao Gnex, nece ga biti ni u oglasima, kao ni Gnexa njihovog sto nema... Mozda sam mogao koji evro da ustedim, ali ne mislim da sam lose prosao. Dao sam oko 500$ a buy it now opcije su mozda tek koji dolar manje od 600$.

Ma samo se ti otarasi Nexusa, sta ce ti. ;-) :p

Nexus je najbolji fon koji sam do sad imao, i sve na njemu je odlicno - sem baterije. A meni je to, kao power user-u, jako bitno.

Da nije toga, ne bih ga menjao dugo. A ko god ga uzme od mene, bice srecan covek, ako mu je ~3h ekrana dnevno dosta.

Koliko ti izdrzi baterija i koliko koristis tel...otprilike ....koliko min razgovora,sms,muzika,net....

Izdrzi mi u proseku 3.5h ekrana za nekih 16h upotrebe, uz mnogo sinhronizacije: Gmail push i jos jedan e-mail account sa casovnim azuriranjem, Viber, G+ i Facebook od socijalnih mreza, tri account-a u Tapatalku, Instagram.

Fora je u tome sto mi je na poslu slab signal, i ima dana kad ne izvucem ni 2.5h za nekih 12h i to upravo bude tako da me telefon "izda" tj. ne stignem kuci, on se ugasi... Naravno, kad sam doma gde je dobar signal, i na Wi-Fi mrezi a ne na 2G ili 3G (na koju se kacim samo kad mi treba brzi net), umem i do preko 4h da izvucem za ceo dan, ali doma mi i nije bitno, a ono kad jeste je i kad problemi nastaju...

Mislis, moj Gnex. Posaljem ti PM.

Sorry,ja sam mislio da ti imas note a ne gnex...gnex mi nije trebaj,imao sam g2 sensation xl,sad imam evo 3d tako da mi je to sve vrlo slicno..hteo bi note da probam...mada neznam ni ja...svidja mi se. Razr

Uzaas...

Stigao RAZR HD.

U toku narednih dana mozete ocekivati mali uporedni test: Gnex vs. RHD.

Prvi utisak - jeebeno prelep.

Stigao RAZR HD.

U toku narednih dana mozete ocekivati mali uporedni test: Gnex vs. RHD.

Prvi utisak - jeebeno prelep.

Čestitam na kupovini i da te dobro i lepo služi onoliko dugo koliko ti želiš...:)

Nadam se samo, da ga nećeš "mučiti" kao onog "jadnog" LG 2X. :p

PS: kakav mali uporedni test? :trust: ;) Ima da ga napišeš sa barem 2000 karaktera :)

***, kad sam manijak i volEm da detaljisem... :D

Uglavnom, necu ga muciti bar neko vreme, sve radi kako sam zamislio, a vec dugo ni na Gnexu nisam bio menjao nista kad sam ga podesio kako zelim. Kad to neko vreme prodje, videcemo, ali kao O2X nijedan nece proci... :)

Nego, posle duzeg vremena, ispraznih bateriju po prvi put posle punog punjenja. Evo SS-ova:

uploadfromtaptalk1359069592148.jpg

uploadfromtaptalk1359069603913.jpg

uploadfromtaptalk1359069624908.jpg

Dakle, za onih nekih standardnih 18h upotrebe (izmedju dva nocenja) moze ekran vrv i svih 8h da izvuce! Ljudi, ja prezadovoljan... :) Kao Note II je baterija, sto je za pohvalu, naravno.

Podseticu jos jednom na svoju upotrebu - od sinhronizacije imam:

Gmail (push, naravno)
Gtalk
Viber
FB
G+
Instagram
Tapatalk (3 account-a)
Jos jedan mail account (poslednjih 5 stavki imaji refresh interval od 1og sata)

Kod kuce mi je uvek upaljen WiFi, napolju sam inace na 2G, kad mi nesto treba, prebacim na 3G, imam mali toggle. Osvetljenje koristim na 3 nivoa: 10, 40 i 70%. Uvece najnizi nivo, veci deo dana srednji, a najvisi samo napolju kad je bas osvetljeno.

Eto. Gledacu taj te(k)st za vikend da napisem. :)

Dobar je ovo rez, samo, ocekivao sam malo vise s obzirom na tekstove po netu. Sledeci put ako budes u prilici testiraj sa 3g konekcijom....

Imash puno wake lockova... Vise nego duplo vise od screen-on sto je bas previse. Pogledaj preko BBS-a sta ga budi.

I drugi put testiraj 3G only - da se vidi koliko onda izdrzi baterija posto 2G i Wi-fi trose veoma malo u odnosu na 3G sa ovim nasim jadnim signalom...

Pa koliko razumem, i mora da bude toliko wakelock-ova uz svu tu sinhronizaciju, zar ne..?

Evo danas je, sem prvi deo dana kad sam bio doma na WiFi-u, na 3G. Hvata signal gde Gnex ni pomisljao nije. Okacicu SS.

Pa bas i ne, racunaj 7 programa na sat vremena sync-a sto znaci za 35 sati bi trebalo da imas 245 wakelock-ova. FB najvise pravi wakelock i Viber. Za 15 sati meni je FB isto na sat vremena napravio oko 700 wakelock-ova, a racunaj da ti svaki wakelock zavisi od velicine sync-a, tako da moze da varira u zavisnosti da li si na brzoj ili sporijoj internet konekciji. Tako da na WIFI-u bi treba najmanji da bude, jer ima instant i nema skakanja kao kod 3G, a da ne pricam na 2G-u. Znaci nekih 2000 wakelockova da kazemo da si imao, ali po onome mozda si imao i manje, ali su bili duzi, sto ti mozda daje sat-dva beskorisnog wakelock-a i ubijanje baterije ;)

Instaliraj BBS i sve ce ti se kaz'sti

'Fala Jazo! Za sad sve ide po planu... ;)

Zaboravih da SS-ujem: uglavnom, bese 24h upotrebe i tacno 6h ekrana, preko 60% vremena bese 3G, ostalo WiFi. Ponavljam, bilo je signala svuda, i gde ga na Gnexu nisam imao, a pritom je bio jaci gde mi je na Gnexu i O2X bio mrljav.

Wakelock-ova je bilo kao i prethodnu upotrebu, nabacio sam BBS da vidim ima li razloga za intervenciju, mada je baterija i ovako nestvarna. :D

Sledi glupo pitanje....šta znači to BBS?:d

Better battery stats,tako se zove aplikacija za pracenje stanja baterije.

Nazad
Vrh Dno