Šta je novo?

LG Nexus 4

Mislio sam na nexus s nego sam lose izbrojao godine.. cini mi se da je on izasao kada i galaxy s1 koga sam ja imao do pre 2 meseca a pomislih iz nekog razloga da sam ga furao 3 god :) u svakom slucaju daj da padne cena n4 na nekih 400e pa da se pojavi vise dusa sa nexus cudom :)

Reko je za Nexus One od HTC ne od samsunga ffs! Nexus One zvanicno zadnji rom koji je dobio je 2.3.6 .
BTW! Sta mislite da uzimam nexus 4 ili note 2?

Kad bi znao sta ti treba ne bi postavio ovo pitanje x)

Ja sam note 2 (citaj samsung) iskljucivo kupio zbog velicine ekrana i olovke. Da je imao neki drugi proizvodjac sa ovakvim uredjajem, samsung bi mi bio poslednja rupa na svirali. Ne gotivim ga. Losa iskustva uglavnom. Znaju da fuserisu mnogo.

Hvala na odgovorima. Verovatno idem sa note 2.

Ja sam kupio taj bamper preko amazona, platio sam ga 9.95usd uzeo u crno sivoj boji i izgleda identicno kao originalni. Meni super odradjuje posao i bas sam zagovoljan, a i nije mnogo ruzan :)

stigao u telenor...

koliko primeraka ? i kada ce da ga izloze u neku radnju.. npr u usce :D

Ah, evo novih 15 strana za ovu temu... :-D

moze da se zavrsi pitanjem na koje ne treba da se da odgovor.. :D npr: ko jos kupuje mobilne kod operatera bez ugovorne obaveze.. ?

Ако га ти нађеш за 230е, ја одмах узимам 20.

I za mene jedno 20 komada.

Meni jedan, ja sam skroman :D

350 € (NEMA U PRODAJI)
kupujem, star jedan ili vise dana. moguca zamena za samsung s3. samo licno preuzimanje. nbg
Oglas za n4.. koliko optimista kod nas u drustvu :)

:) ja sam namerno stavio oglas :) i ne bih dao vise od 350e za polovan. Nov ce kostati na istim oglasima 400 za par dana...uvek ce biti onih koji trose dosta a ne treba im nov telefon(npr. koriste iphone). Uzece ga za dinar pa prodati za 40000. O firmama da ne pricamo, samo polako. Kako drugacije mislis da s3 kosta nov 400e.

Poslednja izmena:
LG Nexus 4

Cena: 450,00 €
Viđeno: 44 puta

Ivan online
Ocenite

Beograd | Zvezdara
Svi oglasi (2)
Telefon korišćen 2 dana samo za potrebe testa. U perfektnom stanju bez tačke na sebi.
Evo ga jos jedan. Moguce da ce jos da mu padne cena.

Engadget kaze nexus 4 u nemackom i usa play store. Pozurite,!

a da bi kupio na nemackom play store-u moras da imas platnu karticu odnosno otvoren racun u Nemackoj... :(
ja bih ga odmah kupio da je moguce da se plati nasom karticom ili nekom drugom da nije iz Nemacke

Nisam ni mislio na nas ovde, vec na bench korisnike koji zive u nemackoj ili bar imaju tamo nekoga ko moze da kupi za njih.

:) ja sam namerno stavio oglas :) i ne bih dao vise od 350e za polovan. Nov ce kostati na istim oglasima 400 za par dana...uvek ce biti onih koji trose dosta a ne treba im nov telefon(npr. koriste iphone). Uzece ga za dinar pa prodati za 40000. O firmama da ne pricamo, samo polako. Kako drugacije mislis da s3 kosta nov 400e.
Tebra da li ti mislis da su ljudi toliko piglu ? Pa mnogi bi se u srbiji ebali za 10e kamoli da ti da 50e 100e ispod cene... uglavnom javi ako ti se neko javi na oglas :)

Nazad
Vrh Dno