Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Juče sam je kupio. Čekam je još otkad je Tony najavio sve mesečne popuste na Amazonu koji slede u januaru.
Pozivam i ostale da kupe NFS The Run pa da se malo oprobamo u multiplejeru. Cena od 4 dolara ili cca 3 evra je zaista smešna, a čak i cena bez kupona (8.99 dolara) je sasvim OK i važi samo tokom ovog vikenda.
The Run možda nije najbolji NFS ikad, ali je sasvim dobra arkadna trkačka igra (osim glupih sekvenci izvan automobila) i svakako vredi ovoliko para. Zato, svi koji volite arkadne jurilice i imate neiskorišćen kupon na Amazonu, znate šta vam je činiti.
Slobodno me dodajte pa da vozimo, na EA igrama sam stardusterx, isto kao i na Steamu i Originu. Trenutno igram i Hot Pursuit, pa me potražite i tamo.

magicka na steamu nešto sitno, tipa 3 evra. sećam se da se oko ove igre digla prašina kad je izašla, mada su je vrv svi već nabavili koji su je želeli.

^ Najveća prevara od igre. Jeste dobra igra, ali ima BRDO DLC-ova. Džaba što kupis collection kad oni izbace još 10 DLC-ova koje moraš da kupiš posebno. Ko želi da mu igra bude kompletna, bukvalno ga košta kao neki AAA naslov, pa i više.

Ne znam zasto bi bila prevara od igre, igra mi je pruzila nebrojeno sati zabave. To sto je jeftina osnova (koja je i vise nego dovoljna za igranje) developeri moraju zaraditi nesto od likova koji vole barbi style pa ce kupiti naredne kizmeticke dlc-ove.
Kao drugo, da bi igrao onaj dlc koji dodaje nove mape i challenge, ne moras ih kupiti jer ih mozes igrati kod onoga ko je kupio i hostuje match.

Nisu svi DLC-ovi kozmeticke prirode. I nisam ni rekao da je igra losa, rekao sam da jeste dobra (imam sve DLC-ove osim poslednjeg). Ali kada kupis Magicka Collection, ocekujes da je tu sve sto je izaslo i sto ce izaci za igru. Ali ne, oni su "davali" do odredjenog DLC-a i onda odjednom je ispalo da mora da se dokupljuju DLC-ovi. Tako da je igra neke kostala skuplje od visokobudzetnih igara. Samo iz tog razloga imam lose misljenje o igri (tj developeru - Arrowhead Game Studios).

Ko je kupovao magicku i dlc na popustima sigurno nije potrosio mnogo para na nju. Neka bude i da kosta koliko i AAA igra, opet daje vise sati zabave pa se isplati.
Donekle se slazem da se collection treba update-ovati da bi oni koji nemaju igru mogli da kupe sve zajedno, ali bi bilo jako tesko pohvatati koji collection se gde prodaje. Ono sto bi trebali da urade je da naprave dlc colelction. Tada bi svi bili zadovoljni

Koliko vidim ima Magicka DLC bundle da se uzme,koji sadrzi sve dlc-ove

Teško je da se subjektivna mišljenja slože. Moje subjektivno mišljenje da vrijedi i sa svim ukupnim. Malo jeste vird al' ništa zbog čega bih gubio živce.

Take part in the SimCity Closed Beta today!

Launch and login to Origin. If you do not have an Origin account, click the "Create an Account" link on the login screen.
Once you've logged in, select the "Origin" tab, click "Redeem Product Code" and then enter your unique product code.
Beginning January 25 at 9AM PST, go to "My Games" to download and install the SimCity Beta.
When the installation is complete, press "Play" to launch SimCity. The beta ends at 12:01am PST on January 28.

nece mi trebati pa...

7ZZ9-36JS-72JB-C3GR-UZLP

Ja sam ugrabio ovaj ključ, pa ću probati. :)

Uf jel ima negde da se zabode kljuc za taj simcity?

Nema kljuceva za sim city pa bog... razgrabili :)

evo zato par steam kljuceva za METRO 2033 :alo:

WV8JJ-AFCJ4-IPD9Q

I0LTE-ZK5YI-8FLRY

GVGDZ-MCVJJ-A5BG0

paaaa hvala :) ja sam probao prvi ključ čisto da vidim šta je i ostade mi igra. tu igru sam davno hteo da igram na laptopu ali mi je seckalo ko ludo, sad na desktopu bi baš želeo da je obrnem... baš sam se iznenadio, hvala još jednom

Jedno pitanjce od mene . Kako dobijate te kljuceve ? Mozda ih imam i ja na Steam a da ni ne znam pa da podelim nekom nesto ...

Uglavnom neke promocije i slicno. Na Steam-u ne daju kljuceve.

THQ Mega Pack za 25$

19 Game Downloads in This Bundle

1. Company of Heroes - Tales of Valor
2. Company of Heroes Game of the Year
3. Darksiders II
4. Darksiders
5. Homefront
6. MX vs ATV Reflex
7. Metro 2033
8. Nexuiz
9. Red Faction Armageddon
10. Red Faction Guerrilla
11. Saints Row 2
12. Saints Row: The Third
13. Supreme Commander
14. Supreme Commander: Forged Alliance
15. Titan Quest Gold
16. Warhammer 40,000 Dawn of War II
17. Warhammer 40,000: Space Marine
18. Warhammer 40k: Dawn of War Gold
19. Warhammer 40k: Dawn of War II Retribution

Poslednja izmena:
mislim da je Origin ok servis.
Ja koristim 3 : Battle.net, Steam i Origin, i tesko da bih ubacivao 4-ti osim ako zaista ne ponudi nesto novo.
Naravno tu je i GOG ko pravi kolekciju starih igara.

Baš tako, jedino pored GOG-a za kolekciju starih igara bih dodao i Desuru za kolekciju indie igara :)

Nazad
Vrh Dno