Prostudirao... Gotovo... Radi...Molim..i naravno samo polako, lepo prostudiraj, nemoj da zuris. Poz
Predpostavio sam vec,samo su ga trebali malo bolje tj ravnomerno zalepitito je screen protector ne diraj ga! verujem da tab nema staklo preko ekrana nego plastiku, tako da ce se grebati ekran bez screen protectora!
kako resavate problem da se uredjaj diskonektuje sa wireless mreze kad ugasi ekran, a vi ste ga ostavili da skida nesto povece sa marketa? sinoc sam ostavio uredjaj da skida nesto sa marketa, a on ugasio ekran i wireless i docekalo me isto ono sto sam ostavio. kad ga nisam frkno kroz prozor!
ma android 2.3 na telefonu, pa sam pitao ovde jer stalno visim u ovoj temi. a isto mi se dešavalo i na tabletu, ali nisam pročačkao da li ima opcija. na 2.3 nikako ne mogu da nađem... znači na tabletu na 4.1 može da se podesi, xtra. sad mi pade napamet rešenje, uključim skype, on ne dozvoljava da fon ugasi wifi kad je ugašen ekran, kud se pre ne setih toga.
a tableti nisu stigli još, ta firma od koje sam kupio je prvo povukla tablete sa sajta, pa ih onda opet postavila, sad su na sajtu, dakle trebalo bi da ih imaju... boga pitaj kad će da mi pošalju, opšte je poznata aljkavost i odugovlačenje naših distributera kad je uređaj na reklamaciji...
meh, kod nas je tek sad zaziveo rk3066, i to samo u par tableta, u ovom, u jednom prestigiu od 8" i u jednom prestigiu od 10" koji je koliko vidim totalno isti momo12, a skuplji je 10k dinara lol. bre totalno su izmezli ovi iz prestigia izgleda umislili da su neki brend![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari