Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

E pa kad hoces da probas... To ti Sale poslao kletvu zbog izdaje :p

to je zato što je poslednji cm android 4.2 koji podržava više korisnika, a samsung je još uvek na 4.1. dakle nije bug nego feature, različiti korisnici će moći da imaju svoje foldere za podatke, itd...

to je zato što je poslednji cm android 4.2 koji podržava više korisnika, a samsung je još uvek na 4.1. dakle nije bug nego feature, različiti korisnici će moći da imaju svoje foldere za podatke, itd...

Super. Celo drustvo sakupi pare, kupite jedan GS4 i svako koristi po malo telefon, svako ima svoj profil... Koja glupost!

uopšte nije glupost, ali razumem da većini to neće biti potrebno ili ne razumeju čemu bi moglo da služi (a sigurno nije primena tipa "telefon za celo društvo"). kad i samsung apdejtuje na 4.2 i kad se prilagode cwm i slični (twrp recovery već kapira multijuzer bekape), biće bezbolnije back&forth flešovanje između aosp i samsung romova.
imajte na umu da android postoji i na tabletima, gde vam višekorisnički rad možda ima "više smisla"...
što se mene tiče problema nema jer me trenutno ne zanima povratak na buđavi tačviz ;)

Ja koliko sam shvatio glavna mana aosp-kp romova je to sto samsung ne izbaci svoje drivere i sl. Pa se npr. Ne moze iskoristiti hardver kako treba. Jel sam dobro shvatio. Znaci kad bi samsung izasao u susret kamera na aokp rootbox i slicnim romovima bi bila istog kvaliteta(tacnije slike i video snimci) kako li drugi proizvodjaci stoje sa time

Moze li preporuka za neki kvalitetan cover case za S3? Da ne listam sad 500+ strana :)

Slažem se, ne verujem da će naći nešto bolje od ROCK-a.

meni ne odgovara. nekako mi je grub previse. ili imam suvise nezne ruke, bem li ga

Ao,kako sam poludeo veceras... Napravim nandroid backup i rekoh ajd da probam taj RootBox... Da se ne lazemo...Najkompletniji su trenutno samsungovi romovi + ovi CM- AOSP su bagoviti....i kad sam video koliko je sati ,rekoh ajde nazad na NEAT... Zasto CM romovi prave na internu memoriju folder sa imenom " 0" i sve prebacuje tamo??? Kakva glupost !!!! I zato sto je nandroid backup otisao tu nisam mogao da odradim restore jerne vidi backup folder.... I sad ponovo flesuj rom,pa kaci na komp da dovedem internu memoriju u red ,i sad vratio nandroid restore.... Znas kad cu da flesujem ponovo neki CM10 ili slican shit - da ne kazem nikad - ali mozda tad!

+100^^
Znam jos jednog.... jedva ga ozivesmo :)

El neko stavljao neki market enabler i koji? Jes' da je malo ot al može neko da kaže.

+100^^
Znam jos jednog.... jedva ga ozivesmo :)

Cm 10 nije шит
До сада ни један фц нити баг нисам приметио нити видео, знам да их има али мени не сметају ако их не видим?
Шта је проблем ископирати cwm фолдер из нуле у роот и урадити враћање система?
Мени је већи шит она омега која је најцрњи ром који сам видео за с3, од самсунголиких једино неат и ванам су ок али ни приближно брзи као ова лудила од ромова из аокп кухиње, зарад овакве брзине и флуидности спреман сам да извадим камеру из телефона

Poslednja izmena:
mozda generalno nije sit. Ali meni se nesto iskomplikovalo i usao sam u bootloop i ciao...
recovery ne vidi fajlove/putanja promenjena, jer su sad u folderu "0".... PC ne vidi telefon ( msm, vidi, ali oipet Odin pa flesuj pa cimanje...)...
A problem iskopirati folder iz nule bilo gde je ok kada ti radi sistem... a kad je u bootloopu i nece da udej ni posle pola h .... e onda je problem...

Cm 10 nije шит
До сада ни један фц нити баг нисам приметио нити видео, знам да их има али мени не сметају ако их не видим?
Шта је проблем ископирати cwm фолдер из нуле у роот и урадити враћање система?

Facebook app baguje u njemu, imao sam neke simptome a i FC Facebook - a. Ne moze da se edituje APN, nisam mogao da izbrisem proxy i port... Apex dosta laguje, kamera kuca kad se udje u nju sa locksreen a-mora restart, nema multi view koji sam nasao korisnim ... Stock kalendar je najgori i najruzniji kalendar koji sam u zivotu video! Nije CM smece,nije ni problem generalno da se sve to vrati...ali cemu sve kad mi Neat stvarno radi dobro i pouzdano???

*** ukusi su razliciti. Ja se saltam izmedju Neat i Rootboxa kako mi koji dosadi cisto da razbijem monotoniju i da vidim napredak u AOKP romovima. Cinjenica je da je telefon sa Neat romom zaokruzen proizvod koji sljaka extra, ali lepota androida je bas u tome da se isprobavaju razliciti ROMovi pa i oni falicni.

A da je kalendar ruzan *** ruzan je :)

Poslednja izmena:
Yank mi ponekad zakoci tel(moguce da ne znam da podesim sve kako treba), syiah ima logo pre boota :(, tako da se vracam na perseus

Mislim da postoji opcija u kernel options da se isključi logo. A možeš i da kreiraš fajl
.nobootanimation na sd

Da li neko moze da mi potvrdi, da li ako skinem sa sammobile xellc stock firmware i flesujem ga preko mobile odin pro, da li cu tada flesovati i novi bootloader ili samo fw?
Pre su govorili da preko mobile odina nemoze da se flesuje bootloader a sad govore da moze.

Verovatno ide bootloader i za xella, meni su uz xell4 uvalili :) ali nije frka da se vrati stari

Edit: sad videh da pitas za mobile odin, nisam siguran

@sale
Hvala, probam posle da sklonim logo syiah kernelu, mada u principu ne vidim neku razliku izmedju kernela ali ajde..

Poslednja izmena:
Da li neko moze da mi potvrdi, da li ako skinem sa sammobile xellc stock firmware i flesujem ga preko mobile odin pro, da li cu tada flesovati i novi bootloader ili samo fw?
Pre su govorili da preko mobile odina nemoze da se flesuje bootloader a sad govore da moze.

mislim da ne moze bootloader mobile odinom

Na xda neki kazu moze neki nemoze. Neki flesuju samo bootloader preko mobile odin, dok neki kazu nemoze bootloader da se menja preko mobile odin.

Moram i ovde da pohvalim, Sale, lite llc, baterija kida

Prilozi

• uploadfromtaptalk1358820683809.jpg
    uploadfromtaptalk1358820683809.jpg
    36.5 KB · Pregleda: 202
  • uploadfromtaptalk1358820697513.jpg
    uploadfromtaptalk1358820697513.jpg
    49.3 KB · Pregleda: 210
  • uploadfromtaptalk1358820726806.jpg
    uploadfromtaptalk1358820726806.jpg
    37.9 KB · Pregleda: 194
Jel imao neko problem sa dropbox-om, da prikazuje u galeriji sve slike koje su u njemu i one se mogu brisati iz galerije?

Ne znam za brisanje ali i na note 2 je tako. Nisam siguran jel svima tako.

Kada ih obrišeš iz galerije telefona jesi ih obrisao i iz Dropboxa ili samo iz fona?

Nazad
Vrh Dno