Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Za S2 znam da nikad nije imao lag na dialeru ili porukama, mislio sam da je tako i za S3... Mada rootbox nisam ni koristio... Ili CM ili PA.

I to sam probo doduse hteo sam da iskombinujem jb lock screen sa stock samsung satom ali nema opcija nego svaki lock screen ima svoj sat.

Sta mislite da li oni to namerno nece da oprave ili ih zabole za lag ne mogu da poverujem da likovi sa foruma mogu da oprave taj lag a oni kao ne umeju ili sta vec

Poslednja izmena:
Vert, jel ovo bug u gornjem desnom uglu, pa je clear pobegao malo u desno? :

Prilozi

• uploadfromtaptalk1358513034546.jpg
    uploadfromtaptalk1358513034546.jpg
    43 KB · Pregleda: 283
Sta mislite da li oni to namerno nece da oprave ili ih zabole za lag ne mogu da poverujem da likovi sa foruma mogu da oprave taj lag a oni kao ne umeju ili sta vec
Problem postoji samo kada dialer i contacts nisu u memoriji, tada startovanje traje nekoliko sekundi, inače je otvaranje trenutno. Logično "rešenje" je da se te dve aplikacije zaključaju u memoriju i to je ono što Jkay radi u svojim modovima - ništa više. Pravo rešenje je da se srede same aplikacije i Touchwiz, ali ne bih mnogo računao na to.
Iskreno, CM je, i pored nekih problema koji možda nikad neće biti rešeni, pojam brzine i prijatnosti za bilo koji Samsungov ROM.

Mislim da je premalo rama najveci problem,da je 2gb moglo bi vise app da bude u njemu.

ROOT BOX je najbrzi rom koji sam imao na svom uredjaju do sada!
Nemam reci kako dobro radi, baterija fantasticna, deep sleep takodje, kamera, wifi, 3G, GPS, sve radi kao sasavo...
Koristim verziju 35 (nije nightly ) nightly verzije imaju i DPI skaliranje i svasta jos nesto..

Samsungov framework je problem, zato svake godine izbacuju telefone sa duplo više rama i jezgara da bi nakaza mogla da radi. Ej, telefonski OS traži 4 jezgra i 2 giga rama da bi radio skoro pa ok :)

A ram nikada jeftiniji..strasno! Jel mozemo da prelemimo cip,da stavimo vise rama-valjda bi 8gb bilo dovoljno? :)

Jel koristi neko "Light flow".? Mnogo baguje nesto.. Nece da gasi diode...

Gde u Beogradu ima da se kupi originalna baterija za S3 i koja je cena?

ROOT BOX je najbrzi rom koji sam imao na svom uredjaju do sada!
Nemam reci kako dobro radi, baterija fantasticna, deep sleep takodje, kamera, wifi, 3G, GPS, sve radi kao sasavo...
Koristim verziju 35 (nije nightly ) nightly verzije imaju i DPI skaliranje i svasta jos nesto..

imenik / kontakti brzina otvaranja?

Meni na nexus-u light flow radi normalno...

Камера добро ради ,али ако се улази из lock screen a уме да избаци да камера није закачена :eek: али се то ретко дешава и ресет телефона решава проблем...

Kamera na AOSP-u nikad nece biti istog kvaliteta kao na stock-u, to se zna.

Слике су скроз ок.
Ја сам урадио преко 100 фотографија сликане са с3 са параноид ромом и све су доброг квалитета мада су са самсунг ромом мало детаљније али се то тек види приликом неког великог зума.

Jel ima neki mod za slow motion kao note 2? Deluje cool:)

Hmm na perseusu telefon ponekad nece da krene da se puni. Stavio yank sad pa da vidimo...

Сијах само... Никада ни један проблем још од времена с2:)

Сијах само... Никада ни један проблем још од времена с2:)

+1 Još jedan zadovoljni korisnik Siyah kernela. Do skoro na S2, sada i na S3.
Sa verzijom 1.8.9 ponovo je omogućeno korišćenje profila (instalirati program StweaksProfiles):cigar:
Takođe je sređen i problem sa podizanjem cm/aokp romova, ako su instalirani na drugoj particiji.

Koliko sam pratio siyah ima najvise umrlih s3 telefona :D pa se tripujem :). Vidim dodat je i fix za njega pa cu probati u koliko se yank ne pokaze dobro.

Probao bih mozda i rootboxy rom ali me nervira sto nije stock samsung boot animacija pa necu.

Poslednja izmena:
Ao,kako sam poludeo veceras... Napravim nandroid backup i rekoh ajd da probam taj RootBox... Da se ne lazemo...Najkompletniji su trenutno samsungovi romovi + ovi CM- AOSP su bagoviti....i kad sam video koliko je sati ,rekoh ajde nazad na NEAT... Zasto CM romovi prave na internu memoriju folder sa imenom " 0" i sve prebacuje tamo??? Kakva glupost !!!! I zato sto je nandroid backup otisao tu nisam mogao da odradim restore jerne vidi backup folder.... I sad ponovo flesuj rom,pa kaci na komp da dovedem internu memoriju u red ,i sad vratio nandroid restore.... Znas kad cu da flesujem ponovo neki CM10 ili slican shit - da ne kazem nikad - ali mozda tad!

Poslednja izmena:
Vrh Dno