DJM X 1.2 je neverovatan! NoOC kernel. 🙂
JB vec 2 nedelje bez i jednog jedinog baga+baterija bolja nego na ics,brz kao metak....mada svaka preporuka sa djanga ja sam ga dugo koristio i bio je bas dobar.
Послушао сам те и одрадио сам како си рекао.cm10 od pengus77 i tonyp se moze koristiti kao normalan rom, ima sitnih bagova, ali to nije nista naspram onoga sto je bilo pre mesec dana.
u mom p990 sada imam ovaj rom i ovaj kernel
Pitanje:
Ako koristi DJM jel to taj "new unlocked ICS bootloader"? ili treba da fleshnem nesto novo? 🙂
Pozdrav ljudi, novajlija sam na ovom forumu, dosao sam ovde kako bih dobio informaciju koju nigde nisam mogao da nadjem, a mislim da cete vi moci da mi odgovorite (no pressure) 🙂
Posedujem LG P990, kupljen preko mtsa u novembru 2011., sa verzijom 2.2.(zakljucan na mts mrezi). Posle nekoliko meseci sam preko LG Support toola na kompu updateovao na 2.3.4.. Sada vec mesec dana citam vesti o ICS updateu, i odusevio sam se kada sam saznao, medjutim, tada krecem u avanturu koja nikako da se zavrsi🙂
Kada preko Support toola probam da updateujem, za Seria and Mnegro mi izbacuje da nema novog softvera za telefon. Kada stavim Europe (open) prijavljuje da ima nova verzija, i da mora preko OTA da se odradi. Ja se konektujem preko wifi da updateuje i posle pet minuta provere da li je izasao update prijavi mi connection failed.
Posto sam citao da ce zakljucani telefoni dobiti update ali malo kasnije, pretpostavljam da na mtsu nije jos uvek izasao update.. Jel moze neko da mi potvrdi ovo? Cisto da se ponadam da nije do telefona nego do mtsa, i da ima nade da cu i ja imati ICS🙂
Custom romove necu da stavljam jer se ne razumem i plasim da nesto ne s****m😀
Hvala unapred!🙂
Pozdrav ljudi, novajlija sam na ovom forumu, dosao sam ovde kako bih dobio informaciju koju nigde nisam mogao da nadjem, a mislim da cete vi moci da mi odgovorite (no pressure) 🙂
Posedujem LG P990, kupljen preko mtsa u novembru 2011., sa verzijom 2.2.(zakljucan na mts mrezi). Posle nekoliko meseci sam preko LG Support toola na kompu updateovao na 2.3.4.. Sada vec mesec dana citam vesti o ICS updateu, i odusevio sam se kada sam saznao, medjutim, tada krecem u avanturu koja nikako da se zavrsi🙂
Kada preko Support toola probam da updateujem, za Seria and Mnegro mi izbacuje da nema novog softvera za telefon. Kada stavim Europe (open) prijavljuje da ima nova verzija, i da mora preko OTA da se odradi. Ja se konektujem preko wifi da updateuje i posle pet minuta provere da li je izasao update prijavi mi connection failed.
Posto sam citao da ce zakljucani telefoni dobiti update ali malo kasnije, pretpostavljam da na mtsu nije jos uvek izasao update.. Jel moze neko da mi potvrdi ovo? Cisto da se ponadam da nije do telefona nego do mtsa, i da ima nade da cu i ja imati ICS🙂
Hvala unapred!🙂
Ево цитирам корисника од гореPozdrav ljudi, novajlija sam na ovom forumu, dosao sam ovde kako bih dobio informaciju koju nigde nisam mogao da nadjem, a mislim da cete vi moci da mi odgovorite (no pressure) 🙂
Hvala unapred!🙂
То ти је право решење за тебе!DJM X 1.2 je neverovatan! NoOC kernel. 🙂
Objasnio covek.Rom pokidao.
Probajte 1.2.1 ja koristim njega,fenomenalan!!!
Hello,
Thank you for requesting a free LG unlock code from freemyblackberry.com. After you have unlocked your phone we would be most grateful if you could talk about us on online forums, blogs, and social networking sites (ex: Facebook, twitter, etc) and please share us by using our Bookmark and Share Toolbar at the on our Home Page (enable website links to click links). Please also join Freemyblackberry’s Facebook Page!
Here are your unlock codes:
NCK=7035489954471181 NSCK=3160849869383120 SPCK=5658170718091995
If you need instructions on how to enter your unlock code please visit our Instructions section.
Enjoy your unlocked LG phone!
From,
The Free My BlackBerry Team
freemyblackberry.com
---------------------
IMEI: 356216046026441
Carrier: MTS Serbia
Email: ја@ја.com
Model: LG-P990
Comments: BLUE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari