Kraken
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.04.2003
- Poena
- 649
To sky uk- to je normalna praksa na zapadu, kao sto sam napisao. Imam tri velika distributera u okolini i to je normalna stvar. I ne samo na licu mesta vec 90 dana od kupovine moze da se vrati proizvod nazad, i to ne samo panasonic vec bilo koji tehniciki urdjaj. Probao i licno vise puta. Npr uzeo sam led svetlo, montirao iza tv-a, video jftinije na ebay, ovo svoje demontirao i vratio u radnju bez problema. Za tv su me cak zvali pre neki dan da me pitaju dal sam zadovoljan jer rade anketu za panasonic (a usput i da probaju da mi zavaljaju br player na akciji). Mada ja nisam kupio od del boja tv pa je to onda i normalno.
Da sam uzeo od delboja i da imam dse i bending, sigurno bi me ubedjivao da je to najnormalnije. Zato se i divim ljudima koji imaju kurazi da pazare tv od preprodavca gde nemaju dodira sa ovlascenim kanalom i zastitom kupca vec sa miloscu nakupca.
I ne, nisu svi na zapadu ludi da kupuju tv sa bendingom i dseom vec mi deluje da dobar deo takvih problematicnih tva sa defektom zavrsi u neformalnim kanalims koji panasonic ni ne zanimaju.
Da sam uzeo od delboja i da imam dse i bending, sigurno bi me ubedjivao da je to najnormalnije. Zato se i divim ljudima koji imaju kurazi da pazare tv od preprodavca gde nemaju dodira sa ovlascenim kanalom i zastitom kupca vec sa miloscu nakupca.
I ne, nisu svi na zapadu ludi da kupuju tv sa bendingom i dseom vec mi deluje da dobar deo takvih problematicnih tva sa defektom zavrsi u neformalnim kanalims koji panasonic ni ne zanimaju.
Poslednja izmena: