Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Pa ja rekoh da pitam, ja sam od sinoc na CM i cini mi se da je bas odlican, pa da vidim da li mi se samo cini...

Pa ja rekoh da pitam, ja sam od sinoc na CM i cini mi se da je bas odlican, pa da vidim da li mi se samo cini...
E sad da ja pitam, da li imaš neki link kako da promenim izgled softverskih dugmića i status bar-a?

Na zalost nemam, na Nexusu sam se dosta dugo drzao stock-a pa nisam istrazivao. Na CM sam presao samo zbog glasnijeg zvuka i native led light support-a.

Ok, onda da li iko na forumu zna kako da to uradim? :D

Na official CM-u ne moze. Oni se drze Google guidelines-a po kojima je navigation bar nepromenjivog izgleda. Samo unofficial CM romovi imaju tu opciju, i neki stock based u koje je ubacena ta opcija (RasBeanJelly znam da to ima a MinCo recimo ne) dok je za AOKP to deo standardnih opcija.

Zaboravih - postoje modovi, kao sto Ultimo kaze.

E, ali ne znam kako sad to da uradim sa tim modovima? Moze pomoc?:D link...

Za trinity i glados kernel moram da kupim one aplikacije, jel tako?

Da... Btw ja Trickster Mod koristim za anarkijin kernel - purity.

135
135
214

To su morfic-ove default vrednosti za njegovu divnu belu i balansiranu crvenu (koja je po defaultu napucana na Gnexu).

Мени све на 400 :cool:

@ miro
Mnogo su mi plave te oostavke
@ pac
Neće tebi dugo da traje taj displej.

До следећег nexus-a хоће :D

Ево и дугмића :D

Prilozi

• Screenshot_2013-01-15-14-26-41.png
    Screenshot_2013-01-15-14-26-41.png
    161.6 KB · Pregleda: 327
Kad se vec pominju kerneli jel moze neko da mi ukratko objasni ili baci neki link vezano za ubacivanje novog kernela, citao sam na xda ali izgleda nedovoljno. Interesuje me koji kernel staviti, da li je neophodna aplikacija za tweak, da li moze na stock 4.2.1 ili mora u kombinaciji sa nekim custom romom, ako se radi flash zip preko cwm kako sacuvati backup starog kernela i tako to :) , hvala.

Nadam se da će ispraviti i ovu kameru. Kada god slikam portret, u galeriji ispadne landscape i moram da rotiram kao ******. A da ne spominjem onu rotaciju usred kamere, to nigde drugde nisam video.

Taj 4.2.2 treba bas dosta stvari da sredi, ja hocu da poludim sa 4.2.1.

Ето ја на 4.2.1 нисам имао никаквих проблема, као ни сада на CM-у :D

***, ja imam i to baš dosta problema.

I ja sam imao puno problema na 4.2.1... Vratio sam se na 4.1.2. Skoro pa duplo kraće mi je trajala baterija, stavio sam BetterBatteryStats i čini mi se da je do wirelessa, verovatno su nešto čačkali oko drajvera. Wifi_rx_wake mi je bio 2h budan.

Ако је до wifi-а онда нисам ни могао да приметим баг, јер га немам код куће ( мислим на вајрлес :D )

Vrh Dno