Šta je novo?

LG Nexus 4

Tak telefon nikada nece.moci da se pazari ovde ispod 400e nov od 16GB. Deficitaran je na trzistu, samo na nekim trzistima u Evropi moze da se pazari za 360e i stvarno je neverovatno da ga neko proda za ispod 400e. Mozda sam ja nerealan, ali i da ga dobijem za mesec dana za 360e i ne svidi mi se, ne bih ga ispod 400e prodavao. Vredi makar moje nerviranje cekajuci ga toliko

Order number: 15731260465432498277.1559440393756435
Order Date: 04.12.2012 20:26:22 CET
Payment: VISA xxx
Purchased from:
Google Commerce Ltd.
Gordon House, Barrow Street
Dublin 4
Ireland
DE 283 139 298
Ship to:
xxx
xxx
Nuremberg
90409
Germany
Shipping Status Quantity Article Price
Expected to ship:
5-6 weeks 1 Nexus 4 (16 GB) € 349.00
Shipping: € 9.99
Overall: € 358.99
(Contains VAT in the amount of € 57.32

Order number: 15731260465432498277.1559440393756435
Order Date: 04.12.2012 20:26:22 CET
Payment: VISA xxx
Purchased from:
Google Commerce Ltd.
Gordon House, Barrow Street
Dublin 4
Ireland
DE 283 139 298
Ship to:
xxx
xxx
Nuremberg
90409
Germany
Shipping Status Quantity Article Price
Expected to ship:
5-6 weeks 1 Nexus 4 (16 GB) € 349.00
Shipping: € 9.99
Overall: € 358.99
(Contains VAT in the amount of € 57.32

Ortak mi je u Dablinu, proveravao je oko 20. decembra i vise ga nije bilo :(

Jel ti stigao?

Ja sam moj platio sa svim 384-5 usd ne znam tacno, probacu da nadjem potvrdu model od 16gb

Nije još, sad je prošlo oko 5 nedelja od porudžbine. A kad stigne mora neko da mi donese iz Nemačke, neće to još :(

Ne kapiram LG sto nece malo masovnije da proizvodi Nexus. Kao da ga bas briga. A velika potraznja sa njim.
Ne znam ni kada ce doci kod nas, u oglasima ga uopste nema...

Proizvodili bi oni da mogu. :-D Ili ih možda boli ona stvar zbog malog profita.

Bas steta sto je tako kao sto kazes. Ocigledno ih zabole zbog malog profita. Steta sto Google malo to ne dovede u red kada je u pitanju njihov Nexus.

Jedva cekam da dodje u Srbiju i da mu se cena malo unormali, pa da ga uzmem.

Sto mu dodje 430e otprilike? Ako je 16GB juricu tu varijantu ako mi propadne prica iz Spanije.

Sto mu dodje 430e otprilike? Ako je 16GB juricu tu varijantu ako mi propadne prica iz Spanije.

Ja se jos premisljam oko ove varijante od 450e, mada cu se max potruditi da mu spustim bar jos 10e. Ako ima zainteresovanih za ovu varijantu nek se jave na pp, rece mi da ima vise komada.

Ljudi, iskreno, ja uopšte nisam planirao da menjam telefon još skoro, ali mi je iskrslo da mogu iz US da ga dobijem direktno, bez ikakvog ugrađivanja. Sve zajedno, izašlo me cca 300€, i ja više od toga ni dinar ne bih dao bez obzira što je telefon stvarno sjajan. Eto my 2 cents..

Bas steta sto je tako kao sto kazes. Ocigledno ih zabole zbog malog profita. Steta sto Google malo to ne dovede u red kada je u pitanju njihov Nexus.

Jedva cekam da dodje u Srbiju i da mu se cena malo unormali, pa da ga uzmem.

Nije kao da google boli nešto preterano. Njima je android samo medijum koji ljudima isporučuje google search, a preko njega google reklame.
A to da li će ljudima reklame biti servirane kroz android, ios, wp8 ili bb10 je krajnje nebitno.

Od kad je CHF prisao evru skoro na 1:1 zbog izvoza svajcarskih firmi. Nije odgovarala njihovoj privredi toliko jaka valuta pa su uveli fiksni kurs

Ali zasto razliciti financial sajtovi pokazuju da ipak postoji odredjena devijacija kursa CHF/EUR od 0.8, na dnevnoj bazi? Danas je recimo bio oko 0.84.

Koliko ja znam u periodu kad he CHF divljao presli su na fiksni kurs... To je sigurno. Nijedna nestabilnist ne prija trzistu, pa makar i ojacala njihovu valutu. Moguce da su odustali od istog kasnije, jer se trziste valuta primirilo i evro usao u stabilnost, ali za to ne znam. Moguce da ta vest nije tako pompezno ispracena kao za fiksni kurs.

Ljudi videh da ih ima u nemackoj u mediamarktu i jos u par shopova do 400 evra za 16gb ali izvisio sam za tu kombinaciju, pa me interesuje jel znate mozda neki shop u americi gde ih ima do te neke cene, znaci to bi bilo grubo do nekih 520tak dolara

Izgleda da je LG obustavio proizvodnju Nexusa. :d

Consumers who wanted to grab the LG Nexus 4 may not be able to do so as Korea's electronics firm LG is alleged to have halted the production of the Nexus 4 to make way for its upcoming smartphones.

LG Nexus 4 seemed to have fallen down LG's priority list amid rumours that the company seized the production of the smartphone to focus on the development of its future offerings.

One of the upcoming phones for consumers to watch out for is the successor of the popular LG Nexus 4. LG may be releasing the Nexus 4's successor next month.

LG hinted that it is planning to develop and release more Nexus devices in partnership with Google and some of it will make a debut next month at the Mobile World Congress event.

LG Electronics SVP James Fisher went off on a tangent during the firm's packed press conference at CES and revealed that the LG Nexus 4 is just "the first of many" Nexus products it is working on, and hinting that the two companies might be secretly developing another smartphone or tablet device.

Fisher said, "Through our collaboration with Google, we launched the LG Nexus 4 smartphone. This is the first of many devices to come from our growing partnership with this very selective company."

Fisher added that the firm will be launching its next generation smartphones in Barcelona next month. He said that "at Mobile World Congress next month and throughout the year, you'll see us bring to market more tier-one premium handsets in various screen sizes".

Recent rumours claimed that the successor of LG Nexus 4 will sport a powerful 2GHz quad core processor and upcoming Android Key Lime Pie OS.

The Google-LG Nexus 4 boasts a 4.7 inch screen display with 1280x768 resolution, 1.5GHz Snapdragon S4 Pro quad-core processor, 8 MP camera and 2100 mAh battery.

The new Google-LG smartphone runs with the new Android 4.2 Jelly Bean, which equipped the device with new features upgrade such as better camera options and controls. This has become the selling point of the device.

http://www.ibtimes.co.uk/articles/422990/20130111/lg-nexus-4-buy-price-supply-successor.htm

E jeste bas, sacekajte kupci sledeci Nexus ce moci da vas odvede na mjesec.... Koji spin. ******i nisu u stanju da obezbijede pola miliona telefona. Nadam se da se Google dobro ogradio ugovorom i da ce "zamrzivaci i frizideri" platiti zestoje penale za ovaj cirkus.

Цела ова прича са Нексусом 4 је крајње неозбиљна, и за Гугл и за ЛГ.

Ta prica za nexusa je cista laz da ne kazem glupost.. pa lg-ju bi se vise isplatilo da proizvede milione mobova nego da plati penale po tuzbi googla.. ko zna koliko bi ih odrali.. tako da od ovoga nema nista

Poslednja izmena:
Ja i dalje ne mogu da skapiram ni LG, a ni Google kako ne reaguje. Ali ajde, vise se ni ne trudim. Umesto da ga proizvode sto vise oni kao da ga daju na slamcicu. Bas bezobrazno i neozbiljno malo sa njihove strane.

Nazad
Vrh Dno