Ko je u svetu HW-a u KG-u poznaje verovatno licno te momke i malo je glupo da otkrivam javno ko su oni, mislim ko je dobro sa nekim serviserom u nekoj firmi neka lepo pozove tog momka i pita ako se meni ne veruje. Ne znam kakva je situacija za Win Win u KG-u samo, mozda je tamo neka nijansa veca plata.
@s16
Znam brate ali ljudi pokusavaju samo da zarade za hleb kako mogu, ne znaju, niko se nije rodio naucen, verovatno su i malo placeni. Verujem da postoji Intel software za utvrdjivanje ispravnosti procesora koji Intel preporucuje a ne Prime i Lynx. Ne znam zasto jednostavno procesor nije prosledjen Intelu jer verujem da ne bi bilo nikakvih problema oko garancije? Mislim to se pogleda jel ima fizickih ostecenja ili nema, konstatuje se nema, ubode se - radi ili ne radi - kazu ne radi i to je to, daju drugi i zamene i CAO, ne stavlja Intel to pod mikroskop, drugo ni nemaju vremna da se bakcu ne znam koliko oko toga. Nesto mi smrdi tu da ako je serviser mogao da izvali da je procesor "radjen" da ti to nisi bas vratio u fabricko stanje kao sto kazes

Meni je licno krivo sto je sve ovako ispalo jer bih verovatno i ja uradio istu stvar po sistemu APP ali ne da za****m nekog mucenika koji mi cini usluge vec da vratim Intelu i svi srecni i zadovoljni. Ako sam dobro kao ti sa njim, rekao bih mu u poverenju sta se desilo i da prosledi to dalje u fabriku, nema zime. Na kraju dana, opet ces da odes kod njega i da uzimas neke komponente po VP ceni, pa malo li je danas 15% od najnize cene + mogao si da radis sta hoces i kako god hoces za sve i svasta(da menjas grafike, memorije i sta vec ne dok ne ubodes primerak) pa nije li to samo po sebi EXTRA privilegija koju samo pojedini na forumu ovde imaju a tebi sve to bilo na tacni? Mislim dal ces i kada ces da nadjes ponovo takvu kombinaciju, vidim da uzivas u vrhunskom HW-u

Ja bih ga cuvao kao malo vode na dlanu sto se kaze, ovako sve bez veze ispalo.
PS
Definitivno bi trebalo da se javi ovde na forum i druga strana, mislim da je to realno jedini objektivan nacin utvrdjivanja posledica. Trebalo bi da se kontaktira odgovorni nesretni serviser, da se uputi na ovu temu i da kaze sta ima(ako ima a verujem da ima) i apsolutno se protivim gasenju teme dok se to ne desi. Onaj od modova koji ugasi temu u medjuvremenu
potpuno i nedvosmisleno podrzava prevaru - moje skromno misljenje. Sa druge strane popravke nema, ne sudimo nikome ovde samo da vidimo sta se dalje desava, jel neko izgubio ne daj Boze posao zbog ovog zezanja, da ne zaboravim i zasto je pusten CPU dalje u prodaju
jako bitna stvar, mislim da su svi previse koncentrisani na s16...
@s16
Stavi u potpis ovu temu pod " [URL="http://forum.benchmark.rs/showthread.php?295413-Ubijeni-3570k]:alo: NE POKUSAVAJTE OVO KOD KUCE[/URL] "