Sta je KP?
Sajt za kupovinu i prodaju svega i svaceg! Samo kucaj kupujem prod...
Sta je KP?
Komunalna policija. Oni jeftino prodaju tv-s oduzete na ulici. :beat:
Inače, kada su već ranije navođena neka imena, od Andora sam ja i razni prijatelji, uzimali dosta toga, od foto opreme i tv-a i preporučivao sam ga nekim poslovnim saradnicima koji su uzimali tv-e. Za sada su sve pozitivna iskustva, jedan lcd je išao nazad na zamenu preko njega u garanciji i sve ok.
Više puta sam uzimao lično od njega i ne deluje kao neko ko bi namerno nešto izbegavao, možda je samo u gužvi ovih dana.
On je stekao reputaciju prvo kao pouzdan prodavac foto opreme, radi to dugo.
Nemam nikakav interes u vezi toga, samo prenosim iskustvo![]()
Sad da se nerviras i pizdis nemas nista od toga po meni nije ispao fer nije ispostovao dogovor, e sad *** podizao si novac i menjao za evro, ako je sve tako kako kazes ti coveku zvekni minus na kp i obrazlozi zasto mu ga dajes!Ne znam zasto je mene ispalio, ali znam da ga necu nikome preporuciti. Koliko je vremena proslo i nije mi se jos javioMozda mu nije odgovaralo kad sam mu reko da ne zelim da mi TV salje kurirskom sluzbom, vec sam ja hteo doci kod njega i preuzeti licno. Ne znam sta bi drugo moglo biti.
Utorak (18.12.2012) smo se dogovorili da mi uzme tv i xbox.
Cetvrtak (20.12.2012) sam ga pitao kad mogu da ocekujem TV i xbox.
Petak (21.12.2012) ujutro u 01:00 mi odgovara "Sutra su TV i XBOX u Sribji"
Subota (22.12.2012) zovem ga celo pre podne i nije mi se javio na telefon. Odem do banke u NS dignem kes kupim euro i zovem ga da dodjem po TV. Javio mi se i reko da nije u gradu da ce mi TV poslati kurirskom sluzbom, ali ja to nisam hteo i reko sam mu da bi dosao licno po TV. Reko mi se javiti uvece ako stigne ili sutra u nedelju da to resimo sve.
Od te subote mi nije vise odgovarao na mejlove i na telefon se nije javljao.
Ja sam zvao ta dva servisa a u Orbit servisu u Novom Sadu bio lično i pitao. U sva tri su mi dali isti odgovor:..... сервис, БГ електроник и ИГНИС нико не признаје гаранцију из Мађарске на 5 година та гаранција важи само за телевизоре купљене код нас а ја наручио 660с-ку од једног из Суботице који се куне да гаранција важи и код нас и то у једном горе поменутом сервису.Толико о томе.
Ja sam isto imao konverzaciju mejlom, pitao da preuzmem lično, našao se sa čovekom u vremenu koje je meni odgovorala i uzeo robu, popričao, popili piće i kao ljudi se razišli.Ne znam zasto je mene ispalio, ali znam da ga necu nikome preporuciti. Koliko je vremena proslo i nije mi se jos javioMozda mu nije odgovaralo kad sam mu reko da ne zelim da mi TV salje kurirskom sluzbom, vec sam ja hteo doci kod njega i preuzeti licno. Ne znam sta bi drugo moglo biti.
Ja sam isto imao konverzaciju mejlom, pitao da preuzmem lično, našao se sa čovekom u vremenu koje je meni odgovorala i uzeo robu, popričao, popili piće i kao ljudi se razišli.
Baš si ispao maler u svom slučaju.
Pa možda ako preteraš u šleperu ili kombiju. Ja bih voleo da vidim tog ko u putničkom autu pretera tv dijagonale 42" i prođe neopažen. Može ako carinlk zažmuri na oba oka. Možda može al bez kutije položen u gepek pa preko njega kese sa kućnim potrebštinama. I da tempira vreme prelaska duboko u noć ili kad pada kiša sneg . Al ako vam ga nađe neprijavljenog kazna velika može da ide i do 10puta od vrednosti, može i da vam ga oduzme bez problema, ima na to zakonsko pravo. Pa ko voli da se tako kocka neka proba !i vece stvari su prolazile![]()
Svi znaju gde ima da se kupi. Probaj da častiš na carini pa da vidiš kako ćeš se provesti ludo i nezaboravno. Pogotovo sad kad je unutrašnja kontrola dežurna. Za sitnicu sledi otkaz. Nije to kao na pijaci evo ti kafena pa zažmuri.Castis na carini i mozes slona doneti,ako znas gde ima da se kupi![]()
Druze,radim medjunarodnu spediciju par godina tako da znam kako funkcionisu granice,carinici i ta nekorumpirana unutrasnja kontrola,ne moras se truditi da mi objasnis![]()
Posto je moj post kao pitanje na ovu konstataciju misteriozno nestao... sto je, ruku na srce, vec postalo simptomaticno na ovom forumu... evo ja ponovo da pitam isto to:Čovek je švercer, siva zona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari