Šta je novo?

Televizori iz Madjarske?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio sam u subotu u Mađarskoj i zaglavio osam sati na granici. Verovatno je i to razlog zašto se dileri ne javljaju. Gužve u radnjama su grozne. Čekao sam TRI sata, samo da platim i pokupim Canon 650D.

Posto te izneo 650D i sa kojom opremom?

A i Mađari ne rade za praznike ovih dana. Lik od kojeg sam ja poručio mi je rekao da tek u četvrtak ide za HU, pa će mi onda uzeti tv ako ga tada bude bilo na stanju... tako da ću izgleda čekati do vikenda, ako i dočekam tv u ovoj godini uopšte...

Generalno, ako se nekom prodavac ne javlja koji dan, uglavnom je to zbog toga što je u romingu, a ne jer izbegava nekom da se javi.

Vidim ja da ce tebi garancija pisati do 2015 godine :)

720e. Kit 18-55, minus AFA. :)

@balkanac
Kupio sam LG 42LM660 imaš par stana unazad o tome. Aktivni 3d je na samsung 3d televizorima ako više gledaš 3d zna da boli glava od njega skuplje naočare i koriste neke baterije. Kod LG je pasivna tehnologija jeftinije naočare dobija se uz tv 4-7 komada i lično sam testirao gledao sam 3d film od 90minuta bez ikakvih glavobolja i neprijatnosti za oči. Taj tv sa telefono sam ti naveo kao primer. Ako si baš rešio taj 6100 nazovi tog lika što sam ti poslao meni ga je nudio po 580€. A mislim da je bolje sačekati posle nove godine biće boljih cena. I ja vam predlažem udružite se nađi te nekog da vam to preveze preko dobiće te bolju cenu kad se vas nekoliko udruži pa naruči primer 5 televizora. Jeste to malo komplikovano ovako virtuelno udruživanje al niko to neće uraditi umesto vas džabe. Taj što sam ti poslao u PP donosi na kućnu adresu. Prvo reši koji model hoćeš pa sve ostalo po redu. I pročitaj temu bar od pola pa do ove stranice dosta je pisano o svemu.

aj mi pusti kontakt od lika koji donosi na adresu

6100 za 580 e

jel znas mozda jel uzimao od njega neko ?

kakva su iskustva oko garancije?

Ja Andoru sinoc preko kup prod pustio poruku za 6100 i covek jutros odgovorio!

aj mi pusti kontakt od lika koji donosi na adresu

6100 za 580 e

jel znas mozda jel uzimao od njega neko ?

kakva su iskustva oko garancije?

Ima par njih koji su meni rekli da za 580 prodaju 6100. Sta vise nadjoh i za malo nizu cenu! Nego sto rece lik par poruka ranije da se par nas udruzimo virtualno i kupio kod jednog pa da vidimo koliko bi jos to moglo nize!!?

Izvinjavam se što pomalo skrećem temu, ranije sam je pratio. Ima li sad nekog 32" modela u srednjoj cenovnoj klasi koji bi se koristio prevashodno kao monitor, da ima 1:1 pixel mapping? Od "Mađara" i za koliko para? Poželjno IPS. Hvala! :)

Sve je to OK ali trebao bi da ispostuje musterije... Da se javi na telefon ili odgovori na poruke i mejlove... A vremena nemam puno, ako ne kupim TV preko njega hocu da odem do radnje i pazarim TV do 31.12.2012 da bi dobio 5 godina garancije. Saljem mu mejlove, zovem ga skoro 3 dana i ne javlja se ili mu je ugasen tel. Cekam jos dan dva max i odo do radnje da kupim TV, barem se necu nervirati :D

Pa covek mi je reko da je TV kod njega, ali posto nije bio kuci u subotu pre podne dogovorili smo se uvece. Uvece se naravno nije javio, kontam aj bice u nedelju, kad ono krc :) ugasen telefon. Eto i danas ponedeljak ceo dan mu ugasen telefon? Sta bi ja sad treba da kazem?

Koliko SMS moze da kosta u romingu?

Slažem se u potpunosti. I ovaj preko koga sam ja poručio tv se isto nije javljao niti mi odgovarao na poruke sa KP, ali mi je odgovorio na poslednju poruku posle par dana i rekao da je bio u Austriji, a da će ići u čevrtak za HU, jer radnje ne rade do tada zbog praznika tamo, pa ako ga ima na stanju uzima ga i šalje mi ga. Svakako ću ga opet zvati u četvrtak uveče da vidim da li je uopšte nabavio tv. Valjda će sve biti ok, javljam utiske kad stigne i ako stigne TV.

Šta da se radi, tako je kako je, ipak su daleko jeftiniji televizori kad se uzimaju preko tih preprodavaca, pa mora bar neka začkoljica da bude... :d

Ima li zainteresovanih oko kupovine tv da se udruzimo i vidimo koliko nizu cenu bi smo mogli da dobijemo?

Hocu ja da uzmem 5-6 komada,treba mi za lokal,pa ako ste raspolozeni,mozemo da izbombardujemo neke povoljnosti na kolicinu...

Sjajni ste :)

Da li neko zna kojih je dimenzija kutija od lg-ja od 42" (da li može da stane u stojadina?)?

Generalno i ja sam zainteresovan za TV (ako ga ne kupim u nekoj od prodavnica do Nove godine) ali imam neke uslove a to je da dobijem originalni fiskalni račun i da ja sam odem po TV da ga uzmem od prodavca, a ne da mi šalje poštom (tako da bi bilo dobro da prodavac bude iz NS-a).

@marudza2: Ako uzimaš 5-6 kom., tebi ne treba niko da bi dobio popust.

Poslednja izmena:
Koliko sam ukapirao marudza to nudi ostalima da uz njega prodju bolje

ja uzimam sigurno 5,ako ne i 6 komada,samo cekam da vidim sta ce ovi madjari da mi ponude na tu kolicinu,pa da vidim jel cu od njih uzimati ili cu ja ici u HU...a ako neko hoce da se prikljuci kupovini,sto da ne.sto nas je vise,bolje po nas...

to svakako.ja ne mislim da uzimam nista bez garancije jer ce to kod mene da radi i po 10-12h dnevno...

Javljam se i ja, mada nisam 100% siguran da uzimam, zavisno od toga kako prođu novogodišnji praznici :)

Aj nek neko napravi spisak ljudi odmah i nek piše koje televizore bi svako uzimao, da se malo bolje organizujemo. Ja bih rado, ali nemam vremena a od sutra nisam u Srbiji pa neću biti pri internetu. Mene inače zanima Samsung 40eh5300.

Evo i ja se prijavljujem za grupnjak :D

Jedino što bi ja uzimao samsung ili panasonic plasma 3d tv 51/55/60" zavisno od cene sa 4 ili 6 kom naočara, a koliko vidim retki su ovi što donose plasme pa ako može plasma ja sam 100% za, bilo da uzimate pre ili posle nove godine...

evo i modela koji me interesuju:

Samsung ps51e6500
Samsung ps60e6500

Panasonic tx-p50st50e
Panasonic tx-p55st50e

Poslednja izmena:
A mozemo i neki kombi da uzmemo i da se iscimamo par nas npr.:d

Jedino što bi ja uzimao samsung ili panasonic plasma 3d tv 51/55/60" zavisno od cene sa 4 ili 6 kom naočara, a koliko vidim retki su ovi što donose plasme pa ako može plasma ja sam 100% za, bilo da uzimate pre ili posle nove godine...

Samsung ps51e6500
Samsung ps60e6500

Panasonic tx-p50st50e
Panasonic tx-p55st50e

i meni ovo odgovara, samo oko 50" :D

Samsung ps51e6500
Samsung ps60e6500

Panasonic tx-p50st50e
Panasonic tx-p55st50e

Za mene isto st50e samo 42.

Drago mi je da je moja inicijativa zaživela. Verujem da je to najbolji način da se dobije dobra cena. Kontaktiraj te više njih jer i među njima ima velikih razlika u ceni.

@jovanov s
kutija od LG 42 je baš velika u keca na zadnja vrata na zadnje sedište neverujem da bi stala jedino da oboriš sedišta pa tv položiš. Nije mi pri ruci kutija al izmeri ću ovih dana pa ti pišem dimenzije.

Vidim i da ste nestrpljivi što se neki trgovci nejavljaju. Drug bio za vikend preko u Mađarskoj i pričao mi kolona na Horgošu je 10km. Treba i njih razumeti jer krvav je dinar švercerski. Ko je to nekad radio zna kakav je to posao. Mada većina nas misli suprotno al varaju se. Gorak je to hleb.

Neko je već švercovao, vidim ja ;)... Ali ok, ako se dođe do nekog dogovora - ja sam za.

Poslednja izmena:
Vama ce izgleda trebati autobus na sprat sa sve prikolicom. :d :d :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno