Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

To je samo Samsung u svojim Galaxy (osim Gnex-a), serijama ubacivao native.
Mi smo "osudjeni" na Skype, Talk, Tango, G+...

Poslednja izmena:
Imam ga od prve verzije, čak se u početku nije ni zvao Purity već je naknadno promijenio naziv, trebalo mi je da ga istestiram da vidim da li je to to i da li je za dalje preporuke.
Tako da nije baš da kasnim nego nisam poletio sa preporukom ;-)

Hahahaha, nemoj odmah da padas/mo u vatru, bar je tema o Gnex-u opusteno - korisna. I sam ga koristim od prve verzije,
od imena (o Boze), Purify??? :d. Nedostaje mi Black Thema kao sto je imao na prethodnoj verziji, a iskreno da ti kazem,
malo me mrzi da ganjam peske modovane apk i sam ubacujem. Zima - sta ces. ;)
Nego MiNCO izlazi danas - sutra sa v6 pa sam se nalozio da i njega probam. Taman da se zanimam u pauzi izmedju slava... ,)

Heh, ja postao penzioner, mrzi me da se njakam sa flashovanjem u poslednje vreme jako... :D

Ma nisi ti postao, ti si ostao. :p Ti i onaj tvoj brkati italijan Ras(SuperMario)Carlo sa budjavim Trinity premazom. :-devil-:

Da, fino smo premazani. :D

A kul je ovako, in ritajrment. :p

Konačno se razradio ovaj 4.2.1

Prilozi

• Screenshot_2012-12-20-22-20-06.png
    Screenshot_2012-12-20-22-20-06.png
    85.3 KB · Pregleda: 254
Je l' ima neko problem da mu se telefon restartuje kada zove ili prima pozive?

I jel neko probao MIUI sa miuiandroid.com? :)

I ja bi volio staviti takju al se bojim da cu nesto zeznuti a i nisam nikada stavljao, imam telefon tri sedmice, i na njemu 4.1.1, kupljen je na mrezi i dekodiran je i rutovan. kad bi neko napisao neko full objasnjenje kako se to radi mozda bi se usudio to uraditi. pozzz!!!

MiNCO v6 je dostupan :)

Some Features:
Fast, smooth, & stable
Franco Kernel - 384 GPU
1% battery capable
Rotation lock under notification bar
Super power menu
Some minor theming
SuperSU as default
WiFi scan interval set to 90 seconds
Clockworkmod backups under Settings>Storage
48khz audio sampling rate
Android 4.2.1
No bug mailer
Integrated Gapps
Various performance boosts

http://minco.mobi/downloads/maguro.html

Poslednja izmena:
Ja ako ne izadje ota za 5.0 cu videti nesto a dotle cu biti na stock-u :D
nema veze ni sa cim ali danas je prvi dan zimskog raspusta jeeeeeeeeeeeeeee :happy:

Aug zimski raspust, nek si ti to dočekao :) 5.0 nećeš dočekati, to na Android verziju mislim, za prosek ne znam :D

Da li postoji nacin da se dobije transparentni statusbar na stock ROM-u (ili MINCO/RAS/kojigod)?

Je l' ima neko problem da mu se telefon restartuje kada zove ili prima pozive?

To je veliki i ucestali problem na Galaxy Nexus-u. Problem je hardverske prirode i to u proximity sensoru. Google i Samsung se zvanicno nisu oglasavali povodom toga ali na mnogim forumima je dosta pisano o tome.
Najveci broj felericnih primeraka je proizveden avgusta i septembra ove godine. To proveravas tako sto u serijskom broju pogledas 4. i 5. oznaku. Ako ti je serijski broj tipa: xxxC8xxxxxxx ili xxxC9xxxxxxx ( C oznacava 2012, 8-avgust, 9-septembar), velika je verovatnoca da imas "affected model".
Problem je dakle hardverski (neispravan proximity sensor) i nikakvi update-ovi i custom romovi nisu uspeli da ga rese, bar do pre mesec dana do kada sam pratio tu temu.
Najvise prituzbi je bilo na primerke koji su kupljeni u Nemackoj, Italiji i Spaniji.

Poslednja izmena:
Vialle, hvala ti puno na isrcpnom odgovoru. Ipak sam se nadao da je problem u softveru.

Da li neko od vas koji su na 4.2.1 može da proveri evernote, tj da li mogu da ga instaliraju?
Meni kaže da nije kompatibilan.

Verujem da će uskoro google da pusti neki update.

Ja ga imam instaliranog od ranije, a na 4.2.1 sam mislim od pre nego što sam stavio Evernote.

Meni kaže da nije kompatibilan sa zemljom, a isto to mi kaže i kada odem preko tunnelbear-a podešenim na US.

Meni se uopste ne pojavljuje na marketu(4.2.1 stock).

Vrh Dno