Šta je novo?

Crysis 3

Bogami i ovo izgleda dobro, mada primetio sam da sa efektima nesto ne stima a i da tu i tamo su texture malo losije. Iskreno ja uvek kad nesto igram Texture na max a te *****rije od efekata (posebno blur) uglavnom zaobilazim.
Mada ovo mozda za 5 godina poteram na max (MSAA x4 :d)

Interesantan video, nema sta. U principu oni kao pricaju ovde neku pricu, tako da akcenat i nije toliko stavljen na tehnoloski izgled i generalno detalje samo igre, to su vec dovoljno pokazali u poslednjem zvanicnom gameplay traileru mape "The Fields". ;)
Sve u svemu interesantno, i steta sto ne traje bar malo duze.

Ljudi moram da ve pitam nesto u vezi Crysis 2... Jel neko instalirao onaj patch 1.9? Evo sad pokusavam da instaliram al kaze da ne moze da nadje krajsis 2 na kompu i da reinstaliram igru pa da pokrenem patch opet? Inace imam FLT verziju igre

To je do anestezije, ako si je primenio. Treba da ti bude original exe prisutan u bin 32 folderu. Samo instaliras igru, pokrenes je, sam ce ti skinuti 1.9, ne ulazis u igru, primenis anesteziju i cepas. :) Bas sam ga i ja instalirao pre 2 dana, opet da ga provrtim malo dok ne izadje nesto primamljivije. :)

E, hvala puno, skinuo sam neki oridjinale exe, pa sam tako pechovao, ko da reinstalira igru... Hvala jos jednom :wave:

Koliko bolje izgleda bez HUD-a...

E, to to... Nekako mnogo prirodnije, trebalo je taj hud da odrade da se prikazuje nekako suptilnije, mislim realno da Nano suit postoji i da si u takvoj situaciji 90% vremena nebi hteo da imas HUD prikaz koji ti zaklanaj 20-30% vidnog polja, nego da se pojavi samo kriticni deo ili po potrebi.

E, to to... Nekako mnogo prirodnije, trebalo je taj hud da odrade da se prikazuje nekako suptilnije, mislim realno da Nano suit postoji i da si u takvoj situaciji 90% vremena nebi hteo da imas HUD prikaz koji ti zaklanaj 20-30% vidnog polja, nego da se pojavi samo kriticni deo ili po potrebi.

Upravo tako, mnogo je lepse bez hud-a, ali jedino sto je u principu potrebno da bude tu non stop prisutno je mapa, na koju je vecina ljudi navikla, ali svakako bi to moglo malo suptilnije da bude, recimo za energiju i oruzje bi moglo da se prikazuje po potrebi, kada krene da se trosi i slicno, i naravno da bude dosta manje, to bi dosta popravilo utisak i uzivanje u igri.

- Prophet was captured by CELL after Crysis2.

- CELL stripped Phycho's nanosuit.

- "Field" is the first map of Nanodome.

- Psycho has been working in the dome with the rebels. The rebels is trying to destroy power structure of CELL & cut off the energy resources occupied by CELL. Psycho rescued Prophet for the purpose.

- Prophet see hallucinations about future, end of the world. Prophet try to change it.

- There is drivable vehicle.

- There is a river, an island.

- There is a big area (if you move on foot, it takes much time).

- The name of woman operator is "Clare". She is a member of rebels.

- There is nanosuit upgrade kit in map. We need it to get nanosuit modules.

Sources (Japanese)
http://www.famitsu.com/news/201212/13025882.html
http://www.4gamer.net/games/153/G015352/20121213048/
http://gs.inside-games.jp/news/377/37749.html

Some Japanese media got new info from interview that other articles don't have.

Ma EA vise ne zna gde ce NFS da proda ... kako su je suptilno podmetnuli u MoH:W, mislio sam da nikad vise necu videti taj smor od igre.

Ovde nece biti prati ovoga, ili idi tim pravce i pucaj u crvene kruzice.

Ne vidim razlog za pljuvanje, svaka prethodna Crytek igra je imala voznju vozila (makar jedno ili dva)? Kakve veze EA sad ima sa time lol?

Ajmo sad i po ovome

There is a big area (if you move on foot, it takes much time).

Sta, EA sad zeli da uvali pesacenje svuda?:)

Poslednja izmena:
Za*jebao ih je, odapeće strelu i kad je pusti on će da odleti unazad a luk i strela će d' ostane:D
Baš mi se đasvi trejler , dizajn kao da je radio neko drugi a ne njihov tim.

Heh! Ako aktivira Armor, imace vremena da ih sve odalami sa strelom. ;)

BTW 7 Wonders radi "film maker" Albert Hughes, koji je inace poznat u krugovima filmske industrije, konkretno radio je na filmu Book Of Eli.

Hm, kaze DX11 only? ...e bas da vidim.

Webizoda #2, i dalje sa konzolnim podesavanjima grafike i reziserovim pissfilterom

[youtube]IU7LbkHpLZ8[/youtube]

^ako stvarno bude ovako, najverovatnije je ovo maximum sto se grafike tice posto ovo izgleda ko uzivo :D

Novi, zadnji, intervju sa Cevat-om. Bogami, dosta dobrih stvari on napominje ovde, i obecava nevidjeno do sada.

http://goo.gl/4zpeV
Pa da si ga dovoljno pratio, shvatio bi da on uvek obecava i prica stvari koje prijaju uhu. Sustinski je marketingska poltroncina. Sa druge strane, to znaci da dobro obavlja svoj deo posla, ali ko sto vec rekoh smanjite ocekivanja, manje cete se razocarati.

Poslednja izmena:
Sto se tice ovih poslednjih videa, epizoda(7 Wonders), vec je pricano o tome, zvanicno su potvrdili da je vizuelni setup postavljen kao sto bi trebalo da bude na konzolama, tako da ovde je akcenat stavljen na samu pricu i opcije koje bi nova igra trebala da nam donese, sve to da malo zagolicaju mastu, a ne vizuelni uzitak, u koji ne sumnjam da ce, bar na PC-u, svakako da bude.

@Kal-El
Da budem iskren, ja sam veliki fan ove fransize, tako da cu ja 100% da uzivam u trecem delu, bez sumnje. ;)
Objektivno gledano, naravno, sve je marketing, ali po meni dovoljno je samo malo da povecaju mape u odnosu na C2 i to ce da bude extra igra, a ako vec zvalave na sva usta o tome, ne vidim razlog zasto bi bar za to lagali i ne odrzali obecanja. Zivi bili pa videli. ;)

Meni je zaista muka da citam njegove intervjue, kako ga samo nije sramota da menja pricu svake godine.

Prvo mu ne valja PC, a konzole su bajne. Sada bi da se vrati PCju jer su konzole zaostale.

Wow, evo novog snimka koji se nastavlja na "Fields". Nivo se zove "Trainyard" i odlican je, pogotovo Psycho na kraju.

[youtube]mAeHPn6vNNw[/youtube]

PC snimak sa maksimalnim podesavanjima, upravljano sa kontrolerom.

Poslednja izmena:
I koja je razlika u grafici izmedju c2 i c3? :) To sto je sada ovde malo siri hodnik sa visokim rastinjem (travom) koja ima zanimljivu fiziku? :)
Da se razumemo, meni je C2 solidna igra i 2x sam presao, sto se grafike tice, efekata, zvuka/ost-a je odlicna igra a pored svega toga odlicno radi na ne tako skupom hardveru ali je ai retardiran a fazon igre je otisao u cod smeru, meni ovaj c3 lici na ogroman dlc za dvojku. Ali dobro, preci cu igru uz nabavku po veoma povoljnoj ceni i uninstall.. ;)

Poslednja izmena:
Svako igre dozivljava na svojstven nacin, nekome je ovo bezveze, nekome super, nekome samo dlc itd.... Generalno meni je ovo super, siroke i, bar po videu, dovoljno velike mape u odnosu na C2.

Nego, da li neko moze da iskopa download file-a u originalnom size-u, kao sto smo mogli da skinemo i odgledamo prvi deo ovog gameplay-a, gde je velicina fajla bila preko 1gb a kvalitet savrsen!?

Nego, da li neko moze da iskopa download file-a u originalnom size-u, kao sto smo mogli da skinemo i odgledamo prvi deo ovog gameplay-a, gde je velicina fajla bila preko 1gb a kvalitet savrsen!?

Za "Fields" je bio izasao 1.3gb file, verovatno ce i za ovo. Treba sacekati dan-dva.

strela ga ubije iz`ma a machine gun ne moze iz kraceg rafala... riiiiight! :d

Vrh Dno