Šta je novo?

Alcatel OT-997

Pozdrav,

porucih ovaj telefon od MTS-a i treba mi uskoro stici. Moze li neko da mi kaze nesto o osjetljivosti i preciznosti touchscreen-a? Koliko maksimum dodirnih tacaka podrzava ovaj telefon? I da li je iko mozda nasao nacin da se ovaj prostor sa softverskim dugmicima mozda malo smanji, tipa mjenjanjem nekog fajla negdje ili mozda cak ima u nekim podesavanjima...Nekako mi izgleda preveliki prostor, a za mene koji imam relativno tanke prste moglo bi odgovarati skoro pa upola manje.

Pitanje za sve: Do sada nikada nisam koristio android platformu, 27 decembra mi istice ugovor u mts-u, danas sam bio kod njih,i posto mi je prodavacica skolska drugarica, sklonila mi je jedan jedini koji je stigao alcatel 997, tako da imam 10 dana da se predomislim.Interesuje me po vasem misljenju , posto zakljucujem ugovor na dve godine, hoce li ovaj telefon zadoviljiti sve potrebe koje trziste namece u tom periodu.Mene najvise interesuje internet, skajp, pomalo igrice , sve u svemu nemam neke posebne prohteve.Da li je ovo dobra kupovina? I jos nesto : kada uzmem ovaj telefon, da li su u njemu vec instalirani opera, skajp, igrice, media plejeri, navigacija ili sve to moram da instaliram?
Uzmi i nerazmisljaj za te pare nemoze bolje,ovaj telefon je trenutno najbolja kupovina.Ima neke igrice ,Chromu i video i muzicki plejer ostalo ces morati sam da instaliras,ali to nije problem imas sve na google play.

Uzmi i nerazmisljaj za te pare nemoze bolje,ovaj telefon je trenutno najbolja kupovina.Ima neke igrice ,Chromu i video i muzicki plejer ostalo ces morati sam da instaliras,ali to nije problem imas sve na google play.
Ok, hvala, ne bih vise smarao, dok ne uzmem telefon,a onda javljam utiske

Poslednja izmena:
pa ako igraš NFS štima itekako :)

Pitanje za sve: Do sada nikada nisam koristio android platformu, 27 decembra mi istice ugovor u mts-u, danas sam bio kod njih,i posto mi je prodavacica skolska drugarica, sklonila mi je jedan jedini koji je stigao alcatel 997, tako da imam 10 dana da se predomislim.Interesuje me po vasem misljenju , posto zakljucujem ugovor na dve godine, hoce li ovaj telefon zadoviljiti sve potrebe koje trziste namece u tom periodu.Mene najvise interesuje internet, skajp, pomalo igrice , sve u svemu nemam neke posebne prohteve.Da li je ovo dobra kupovina? I jos nesto : kada uzmem ovaj telefon, da li su u njemu vec instalirani opera, skajp, igrice, media plejeri, navigacija ili sve to moram da instaliram?
pazi teško da neko može da gleda u pasulj što si tiče razvoja tehnologije u tako dugačkom vremenskom periodu, ali stvarno mi je teško da zamislim da DC cpu na 1ghz i 1GB rama ne budu dovoljni za te (praktično) najosnovnije stvari (osim igara, ali i tu bi trebalo da si miran sa ogromnom većinom).

Jeli neko koristio Viber na ovom telefonu?
Da li radi kod vas?

Pozdrav,

porucih ovaj telefon od MTS-a i treba mi uskoro stici. Moze li neko da mi kaze nesto o osjetljivosti i preciznosti touchscreen-a? Koliko maksimum dodirnih tacaka podrzava ovaj telefon? I da li je iko mozda nasao nacin da se ovaj prostor sa softverskim dugmicima mozda malo smanji, tipa mjenjanjem nekog fajla negdje ili mozda cak ima u nekim podesavanjima...Nekako mi izgleda preveliki prostor, a za mene koji imam relativno tanke prste moglo bi odgovarati skoro pa upola manje.
pazi iskreno ekran je ok al nije sjajan. pisao sam to u drugoj temi, ovde http://forum.benchmark.rs/showthrea...buy-telefoni&p=3112922&viewfull=1#post3112922, da se ne ponavljam...

A baterija se tri puta puni na dan? :D

Јок бре Ђилке. Носе акумулатор :D

Hahah, jeste kraljevi :D

ma jok bre... meni je pre neki dan zabo cpu na 1000 mhz ceo dan :mad:
evo kako je tad držala baterija (copy paste iz jednog PM-a)

trenutno imam 32% baterije, 11h od skidanja sa punjača (tj 11h u fullu na 1ghz ), 2:30h screen on, 50 min wifi (ostatak na 2G tj edge, nonstop uključen data i sinhronizacije), 21 min poziva

Како Танјуг јавља, на делу НБГД-у нема струје. Дежурна екипа отишла до трафо станице и затекла пар људи како играју игрице на телефонима који су прикачени директно на трафо...
Нисам могао да одолим :D Извињавам се!

Елем, да ли је дефинитивно прва испорука нестала у Телекому?
Ја се Надам да ће се Телефон појавити ускоро у огласима, али слабо то иде

Како Танјуг јавља, на делу НБГД-у нема струје. Дежурна екипа отишла до трафо станице и затекла пар људи како играју игрице на телефонима који су прикачени директно на трафо...
Нисам могао да одолим :D Извињавам се!

Ma druze tu smo da se zezamo i nasalimo,jeste otisla je prva isporuka jos u petak,trebali su danas da dobiju drugu isporuku.Imaga u oglasima sa 2godine MTS garancije 175evra.

Ja kada sam ga trazio,u petak ga nije bilo.

Sutra treba da stigne novi kontigent,jer gledajuci za mix net L tarifu i za jedan dinar,kupovina i vise nego dobra ;)

Poslednja izmena:
Ovaj moj mi rekao da su im naredili da vrate sve što im ostalo za BG da imaju za WebShop .... bruka ... nisu se nadali valjda tolikom odzivu ...

moguće, meni su rekli da je webshop prioritet u prodaji...

btw kakve su one folije za ekran što prodaješ po oglasima (ako sam dobro skontao da si to ti :D )

moguće, meni su rekli da je webshop prioritet u prodaji...

btw kakve su one folije za ekran što prodaješ po oglasima (ako sam dobro skontao da si to ti :D )

To je on,ja sam ga izvalio po brojevima telefona (komentarisao je nesto u vezi toga na jednoj drugoj temi)

Zna on :D

Gde se podesava gde ce kamera pamtiti slike? Nemu u meniju kamere...I da li se pojavila neka druga silikonska maska osim crne?

Da li bi neko ko je uspeo da natera iGO da radi na ovom telefonu mogao da mi pomogne na PM. :)
Probao sam i MyWay i Primo. I uvek isto. Izbacuje da rezolucija 0x0 nije podrzana.
Sve moguce kombinacije u sys.txt :(

Gde su podesavanja za zvuk,mislim da se bira koja melodija kad telefon zazvoni?Ne vidim opciju za zvuk u podesavanjima ???

Gde su podesavanja za zvuk,mislim da se bira koja melodija kad telefon zazvoni?Ne vidim opciju za zvuk u podesavanjima ???

Druze na memorijsku karticu napravi folder ''media'',pa folder ''audio'' pa unutar tog foldera napravi folder ''ringtones'' gde ces smestiti zvukove za poziv,i jos jedan folder ''notification'' gde ces smestiti zvukove za poruke.

Posle idi u podesavanja za zvuk,otvori spisak melodija,i tu ce ti se pojaviti ovo sto budes uradio gore kako sam ti naveo ;)

Pa bas to pitam..nema podesavanja za zvuk u opcijama po defaultu?Android 4.0.4 nema u opcijama zvuk???
Ima samo zvucni profil ali nigde nisam nasao zvuk???

Poslednja izmena:
dok kad otvoris tu gde su zvucni profili klikni na profil i otvorice ti se one standardne opcije. jacina zvuka, melodije, vibracija itd.

Kako vidim u oglasima, jeftiniji je 5-10€ od "D" simfree modela u radnji, tako da...

Hvala brate..ne znam sta mi bi? Promenio sam mnogo android telefona od 2009god. I u kuci imam jos 4-5, rutovao sam..menjao sve i svasta ali ovoliko da zaglupim danas..:) Hvala jos jednom..

Nazad
Vrh Dno