psycho84
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.12.2007
- Poena
- 320
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Thermalright Assain King 90
- Matična ploča
- MSI B550M Pro-VDH Wifi
- RAM
- 2x16GB 3000MHz G.Skill Aegis
- GPU
- RX570 4GB Sapphire
- Storage
- WD SN550 1TB + Toshiba Canvio Basics external 3TB
- Zvuk
- Integrated + EIDA 9038D
- PSU
- Seasonic SGX 500W SFX-L
- Kućište
- SKTC HX Box 100
- Monitor
- Lenovo ThinkVision T24v 24"
- Miš & tastatura
- Drevo Gramr full RGB 75% mechanical Gateron Brown, Logitech Triathlon + MS IMO 1.1a
- Ostale periferije
- Beyerdynamic DT770
- Mobilni telefon
- Xiaomi 12X
- Pristup internetu
- Optički internet
Pozdrav,
porucih ovaj telefon od MTS-a i treba mi uskoro stici. Moze li neko da mi kaze nesto o osjetljivosti i preciznosti touchscreen-a? Koliko maksimum dodirnih tacaka podrzava ovaj telefon? I da li je iko mozda nasao nacin da se ovaj prostor sa softverskim dugmicima mozda malo smanji, tipa mjenjanjem nekog fajla negdje ili mozda cak ima u nekim podesavanjima...Nekako mi izgleda preveliki prostor, a za mene koji imam relativno tanke prste moglo bi odgovarati skoro pa upola manje.
porucih ovaj telefon od MTS-a i treba mi uskoro stici. Moze li neko da mi kaze nesto o osjetljivosti i preciznosti touchscreen-a? Koliko maksimum dodirnih tacaka podrzava ovaj telefon? I da li je iko mozda nasao nacin da se ovaj prostor sa softverskim dugmicima mozda malo smanji, tipa mjenjanjem nekog fajla negdje ili mozda cak ima u nekim podesavanjima...Nekako mi izgleda preveliki prostor, a za mene koji imam relativno tanke prste moglo bi odgovarati skoro pa upola manje.