Sreća nema nikakvog značaja kada kupuješ hard pošto jasno piše velikim slovima ko je proizvođač motora. Jednostavno okreneš hard na leđuvelkod je napisao(la):E pa kupio bi samsunga ali oh odjednom nema vise kod nas. A kakve sam srece dobicu sa JVC motorom koji je bucniji od Nideca. :smash:
Stvorenje je napisao(la):Evegu fotke na HDD sa sve pratećom ekipom.
Ova žica koja se vidi sa strane na hardu je uzemljenje koje treba da se stavi ako hard nije u direktnom kontaktu sa kućištem.
Je l' još uvek za najbolju opciju za smanjivanja vibracija harda važi sistem ''lastiš oko harda u 5.25'' delu''?
Tako nešto sam i ja mislio, ali reko' da pitam da se nije pojavio neki ''upgrade'' ove lastiš varijante.
Jedino, temp harda mi se povećala sa 32 na 35C, ali je to što je vent na front panelu ostao dole. Imam jedan CM vent, pa ću njega da nabudžim u 5.25'' ispred ''visećeg'' harda. Jeste da će biti bučnije i da ne ide u prilog ''utišavanju sistema'', ali šta da mu radim kad je zarad višeg cilja.
Eto, koga ne mrzi da se zeza nekih 20 minuta, sasvim dobro rešenje za utišavanje sistema.
Brate, pravo da ti kazem moj hard Maxtor 9+ 80GB kao da ore njivu...
I meni treba savet kako da se ovo sredi, a mozda je jednstavno bio pokvaren od samog pocetka... Radi mi tako vec 20 meseci....((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari