Šta je novo?

HTC One X

Pa nije kad mi je telefon bio 3 sata na punjacu, niti sam telefon dirao, pa samim tim mi ni netreba wirelss... Na screen-u se lepo vidi koliko mi je wifi radio 3h31m dok je bio na bateriji.

joriq koliki ti je battery drain u mA dok ti je telefon u deep sleep? Meni je oko 3-4mA.

Poslednja izmena:
Mislim da je ovo moralo biti malo vise ispeglano. Kasnili su dva meseca i nije bas ispeglano ili mora malo da se navikne?
Kada kliknem na neku opciju u settings-u,ne pokazuje da sam klikn'o.nego udje. Stice se utisak kao da niste kliknuli,pa posle udje sa malim zakasnjenjem.

Neznam zasto je to tebi tako ja kad kliknem lepo oznaci pre nego sto udje u to sto izaberem.

Ja mislim da mi je brze radilo na ICS,nego sad. Ne znam da li mu je potrebno vreme da se optimizuje.

Mislim da je ovo moralo biti malo vise ispeglano. Kasnili su dva meseca i nije bas ispeglano ili mora malo da se navikne?
Kada kliknem na neku opciju u settings-u,ne pokazuje da sam klikn'o.nego udje. Stice se utisak kao da niste kliknuli,pa posle udje sa malim zakasnjenjem.

Nisam primijetio taj problem, ali da treba da se pegla - treba, i to dosta stvari! Sad vidim i da 3d widgeti (npr weather widgeti) nisu vise 3d kad se skroluju ekrani. Takodje, na nekim testovima one x+ se pozadina skroluje, pa ne kontam sto su to makli na one x. Sta je sledeci korak, da maknu i ovaj 3d skrol i stave obicni 2d kao na stock androidu, samo da bi ovaj kvad monstrum mogao glatko da skroluje? A optimizacija? :p

Sad cekamo sledeci update :-D
Zasto je ubacen Chrome,neki novi plejer za muziku,ne kapiram.
Ja mislim,a sad sam siguran da ni HTC ne zna sta radi...

Moze li pomoc prijatelja...

Mislio sam da zamenim u skorije vreme Samsung Galaxy Nexus i9250 za HTC One X. Telefon mi se svidja najvise od svega na trzistu, zeleo bih samo na primer da ima posebno dugme za kameru kao Sony modeli ali dobro. E sad najvise bih presao na One X zbog dve stvari, kamera je dosta bolja od one na mom Nexus-u i druga je ekran. Mislio sam Nexus ima 4.65 inca ali minus najmanje 0.3 inca otpada na softverske taster na dnu. Kod One X je mislim za mene idealnih 4.7 medjutim u nekim aplikacijama na netu sam video black menu bar na dnu ekrana ! Google mi je izbacio svasta, naprimer http://www.mobileburn.com/20248/news/att-htc-one-x-update-removes-on-screen-menu-bar

Koliko smeta, u kojem broju aplikacija se pojavljuje, da li se nekim apdejtom eliminisao, kada sam sinoc ponovo pregledao test na mobilnomsvetu, primetio sam taj detalj i bas sam se iznervirao i gotovo odustao od telefona...

P.S.

Izgleda da je ovo ipak resenje i da je One X moj sledeci... :)

Screenshot_2012-08-04-21-00-54.png

Poslednja izmena:
Moze li pomoc prijatelja...

Mislio sam da zamenim u skorije vreme Samsung Galaxy Nexus i9250 za HTC One X. Telefon mi se svidja najvise od svega na trzistu, zeleo bih samo na primer da ima posebno dugme za kameru kao Sony modeli ali dobro. E sad najvise bih presao na One X zbog dve stvari, kamera je dosta bolja od one na mom Nexus-u i druga je ekran. Mislio sam Nexus ima 4.65 inca ali minus najmanje 0.3 inca otpada na softverske taster na dnu. Kod One X je mislim za mene idealnih 4.7 medjutim u nekim aplikacijama na netu sam video black menu bar na dnu ekrana ! Google mi je izbacio svasta, naprimer http://www.mobileburn.com/20248/news/att-htc-one-x-update-removes-on-screen-menu-bar

Koliko smeta, u kojem broju aplikacija se pojavljuje, da li se nekim apdejtom eliminisao, kada sam sinoc ponovo pregledao test na mobilnomsvetu, primetio sam taj detalj i bas sam se iznervirao i gotovo odustao od telefona...

P.S.

Izgleda da je ovo ipak resenje i da je One X moj sledeci... :)

Pogledajte prilog 102596

samo pazi, procitah da na One X+ ne moze da se makne ;)

A jel probao ko video jel ide na 30fps?

Takodje sam provalio kada zakljucas fon i odmah nakon toga otkljucas da ti nestane pozadina,pa se posle nekoliko sekundi vrati. Barem je tako kod mene

noup, imam dosta problema, ali taj nemam :)

Ni ja za sada... A nisam radio ni hard reset.

Koji su tvoji problemi ili si mozda pisao,a ja zaboravio? :D

pisao, pisao, pogledaj moje postove otkako je izasao apdejt...
inace, provalio sam da mi izgleda 2 wifi widgeta koja sam koristio jedu bateriju (provjericu jos, ali posle par dana otkako sam oba makao, izgleda dosta bolje stanje sa baterijom, evo sam na 63% baterije, uz 1h screen on, 3g always on, wifi on kad sam kuci...

samo pazi, procitah da na One X+ ne moze da se makne ;)

S'obzirom da je One X jeftinij od "+" verzije, to je moj sledeci telefon... :) One X ima bolju bateriju od GNEX-a, bar prema naprimer gsmareni a i brzi je od pomenutog tako da je to sasvim dovoljno za upgrade, ipak, hvala na upozorenju... :)

Ja ne mogu preko 3h screen-on nikako...još ekran držim na 10% osvetljenosti i 2g mi je skoro non stop...da li je moguće da mi toliko vuku 3 gmail naloga...

Ne bi smelo da gmail troši, jer je savršen push sistem... Sa tom upotrebom što ti kažeš(sem gmail-a, imam samo jedan, ali imam sync fb na sat vremena, twitter na sat vremena, weather na sat vremena) , ja na GS2 za 20 sati izvučem od 4 do 4ipo sata...

Jesi možda probao reset + format storage?

Ne bi smelo da gmail troši, jer je savršen push sistem... Sa tom upotrebom što ti kažeš(sem gmail-a, imam samo jedan, ali imam sync fb na sat vremena, twitter na sat vremena, weather na sat vremena) , ja na GS2 za 20 sati izvučem od 4 do 4ipo sata...

Jesi možda probao reset + format storage?

Djilke, ne zezaj, pa S2 ima bolju bateriju od One X, to je poznato, radio sam sve zive resete, i kolega sa posla ima slican problem, tj, slicna vremena tako da je to to. Mene samo buni kada pomenu 4h i vise screen on na HoXu, to je vec teze izvesti..

Mrtav sam ozbiljan. Nisam znao da S2 ima bolju bateriju od One X-a. Moja greska. Za S3 znam, ali za S2 nisam znao.

Do sad sam imao 15-ak androida ali uzasniju bateriju od desire i one x jos nisam video.

Je l' zna neko zasto je ubacen Chrome,HTC media link,play music? Ne razumem. Pored ikonice u meniju,media link stavljen je i u settings-u. Ubacena Beats opcija u settings-u,ne znam sto. Lakse je da kad se ubace slusalice,samo spustimo ekran sa notifikacijama i upalimo/ugasimo beats. Sad ce neko kao da ide u settings da bi tako palio ili gasio beats

Je l' zna neko zasto je ubacen Chrome,HTC media link,play music? Ne razumem. Pored ikonice u meniju,media link stavljen je i u settings-u. Ubacena Beats opcija u settings-u,ne znam sto. Lakse je da kad se ubace slusalice,samo spustimo ekran sa notifikacijama i upalimo/ugasimo beats. Sad ce neko kao da ide u settings da bi tako palio ili gasio beats

To ćeš morati da pitaš dizajnere sense-a:D

Mrtav sam ozbiljan. Nisam znao da S2 ima bolju bateriju od One X-a. Moja greska. Za S3 znam, ali za S2 nisam znao.

Da je HoX imao malo jaču bateriju, bio bi gotovo savršen fon gledajući trenutak kada se pojavio. Skoro kao HD2...

Meni je u proseku ovakva potrošnja

2012-12-15_19-40-32.png

Poslednja izmena:
Meni je u proseku ovakva potrošnja

2012-12-15_19-40-32.png

Ok, vidim da u proseku imax 16h trajanje baterije, dok je kod mene 24h. Cim je brze potrosis automatski dobijas veci screen-on time, svejedno, odlican rezultat, ja ni 3.5h ne mogu ni da primirisem...
Napisi da li si na 2g ili 3g, sta sinhronizujes i sl...

Pred spavanje obično ga priključim na punjač i držim do jutra.

Kad ne koristim WiFi onda je na 3g uvek (mrzi me da prebacujem). Automatic brightness je isto uključen. 3 gmail naloga od kojih jedan provera na svakih 3 sata ostali su na push-u. Vremenska prognoza svakih sat vremena i w2u isto uz ona obavestenja o naglim promenama. Whatsup, flipboard. Poziva oko sat vremena.

Kad stavim osvetljenje na 25% i kasnije uveče na 15% bez problema izgura 4 1/2 sata.

Nazad
Vrh Dno